Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.8.2013 13:39
ratatou

XXX.XXX.142.1

Máme dilema v rodině, jelikož máme rádi u ušáků červenou barvu a chováme již třetím rokem Burgundy (velká spokojenost), chtěli bychom ještě přibrat právě zmiňované Čč, nebo Nč, ale všechno mít nemůžeme - ale kdo ví, možná časem smajlík. Myslím si, že nemusí být veliký rozdíl mezi těmito dvěma plemeny, ale přeci jenom, ráda bych znala vaše zkušenosti z chovu těchto dvou plemen pro a proti. Děkuji všem za odpovědi a přeji pěkný den smajlík. H

12.8.2013 14:46
bombata

XXX.XXX.27.242

Za mě jednoznačně Nč protože je chovám smajlík ostatní plemena jsem nikdy neměl ;-)

12.8.2013 15:15
kajinek68

XXX.XXX.41.2

letos jsem začal s chovem... pořídil jsem si mladou Nč 94b. a je super... první vrh nevyšel 11mladých, ale druhý 9 je super... strašně hodná a mladí jsou po ní pěkně čistotní, nevybíraj si... prostě super...

12.8.2013 16:28
jkonicar

XXX.XXX.163.158

vybíral jsem také červené králíky a skončil jsem u meklenburských strakáčů červených

12.8.2013 18:56
ratatou

XXX.XXX.142.1

kajinek68 napsal(a):
letos jsem začal s chovem... pořídil jsem si mladou Nč 94b. a je super... první vrh nevyšel 11mladých, ale druhý 9 je super... strašně hodná a mladí jsou po ní pěkně čistotní, nevybíraj si... prostě super...

... to je určitě příjemné zjištění. Hodně úspěchu v chovu smajlík. H

23.8.2013 22:12
kralik74

XXX.XXX.54.5

ratatou napsal(a):
Máme dilema v rodině, jelikož máme rádi u ušáků červenou barvu a chováme již třetím rokem Burgundy (velká spokojenost), chtěli bychom ještě přibrat právě zmiňované Čč, nebo Nč, ale všechno mít nemůžeme - ale kdo ví, možná časem smajlík. Myslím si, že nemusí být veliký rozdíl mezi těmito dvěma plemeny, ale přeci jenom, ráda bych znala vaše zkušenosti z chovu těchto dvou plemen pro a proti. Děkuji všem za odpovědi a přeji pěkný den smajlík. H

Mám taky Nč a nedam na ně dopustit 5 samic každá po 8 kusech. K tomu dva samce. Jinak na výstavě mladé samice 94 bodu samci 93.5 bodu. Holt ženská je ženská. Doporučuju moc.smajlík

24.8.2013 23:51
ratatou

XXX.XXX.142.1

kralik74 napsal(a):
Mám taky Nč a nedam na ně dopustit 5 samic každá po 8 kusech. K tomu dva samce. Jinak na výstavě mladé samice 94 bodu samci 93.5 bodu. Holt ženská je ženská. Doporučuju moc.smajlík

.... tak to ráda čtu :) a odkud jste prosím? Děkuji Vám za odpověď. H

3.9.2013 17:45
kralik74

XXX.XXX.54.5

ratatou napsal(a):
.... tak to ráda čtu :) a odkud jste prosím? Děkuji Vám za odpověď. H

Já jsem z Jižních čech. Můj email je chroustal1@email.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík