Máme dilema v rodině, jelikož máme rádi u ušáků červenou barvu a chováme již třetím rokem Burgundy (velká spokojenost), chtěli bychom ještě přibrat právě zmiňované Čč, nebo Nč, ale všechno mít nemůžeme - ale kdo ví, možná časem . Myslím si, že nemusí být veliký rozdíl mezi těmito dvěma plemeny, ale přeci jenom, ráda bych znala vaše zkušenosti z chovu těchto dvou plemen pro a proti. Děkuji všem za odpovědi a přeji pěkný den
. H
kajinek68
napsal(a):
letos jsem začal s chovem... pořídil jsem si mladou Nč 94b. a je super... první vrh nevyšel 11mladých, ale druhý 9 je super... strašně hodná a mladí jsou po ní pěkně čistotní, nevybíraj si... prostě super...
... to je určitě příjemné zjištění. Hodně úspěchu v chovu . H
ratatou
napsal(a):
Máme dilema v rodině, jelikož máme rádi u ušáků červenou barvu a chováme již třetím rokem Burgundy (velká spokojenost), chtěli bychom ještě přibrat právě zmiňované Čč, nebo Nč, ale všechno mít nemůžeme - ale kdo ví, možná časem . Myslím si, že nemusí být veliký rozdíl mezi těmito dvěma plemeny, ale přeci jenom, ráda bych znala vaše zkušenosti z chovu těchto dvou plemen pro a proti. Děkuji všem za odpovědi a přeji pěkný den
. H
Mám taky Nč a nedam na ně dopustit 5 samic každá po 8 kusech. K tomu dva samce. Jinak na výstavě mladé samice 94 bodu samci 93.5 bodu. Holt ženská je ženská. Doporučuju moc.