Uživatel s deaktivovaným účtem

Co to je kotrna????

tonikpucek
napsal(a):
Omlouvám se, zajíc,králík
Tento název pro králíka slyším poprvé.Díky

tonikpucek
napsal(a):
Dobrý den, jak mam donutit kotrnu aby se nechala oskákat?? Prosím o rady. Děkuji
Jednoduše,dejte jí celer a petržel na noc a k tomu jen vodu a seno.Tedy na moji micinu to zabrala,bylo to hned.

tonikpucek
napsal(a):
Ano to sem taky slyšel, děkuji moc. Ale ještě sem to nezkoušel
U nás to bylo na 100%.No když jsem ji dala na zkoušku k samci a opět po celeru a petrželi a kdepak nechtěla a nechtěla.Tak snad se na Ježiška dočkám.

napsal(a):
U nás to bylo na 100%.No když jsem ji dala na zkoušku k samci a opět po celeru a petrželi a kdepak nechtěla a nechtěla.Tak snad se na Ježiška dočkám.
Jo a neštřila jsem,dala jsem ji plnou misku

tonikpucek
napsal(a):
A za jak dlouho ste ji dal k samcovi na druhý den? Děkuji
Na večerní krmení jsem ji navalila do krmítka ten celer s petrželí nic jinýho,jen vodu a seno a ráno než jsem nakrmila tak jsem ji dala k samci.Byla to otázky snad vteřin,Jen jsem ji tam šupla a hned to bylo
napsal(a):
Na večerní krmení jsem ji navalila do krmítka ten celer s petrželí nic jinýho,jen vodu a seno a ráno než jsem nakrmila tak jsem ji dala k samci.Byla to otázky snad vteřin,Jen jsem ji tam šupla a hned to bylo
Děkuji :) Ja jsem ji to dal včera ještě večer a dnes jsem to zkoušel a nic. Tak uvidím zítra snad to pujde. A neznáte ještě nějaký způsob?
tonikpucek
napsal(a):
Dobrý den, jak mam donutit kotrnu aby se nechala oskákat?? Prosím o rady. Děkuji
Zdravím!
Pořád mi leží v hlavě ten pro mne neznámý výraz "kotrna". Je mi jasné, že je to nějaký místní nářečový výraz, ale nevím odkud. Můžete prosím upřesnit z jaké oblasti republiky pochází? Děkuji.