Uživatel s deaktivovaným účtem

Co se podívat na nemoderku?
https://www.ifauna.cz/kralici/nemodforum/r/detail/1657846/proc-samec-neskace

atobajus
napsal(a):
To nebyla moc dobrá rada...tam se jen hádají
Hádají se téměř v každém vláknu.Tak si najeďte na kralikar.cz tam se nikdo nehádá

jakubec102
napsal(a):
Už jsem koupil nového ! To je skokan už mam konečne od června připuštěno
12.1.2014 jste vložil dotaz a od června už je připuštěno?Že bych tak dlouho spala?
Dobry den mam stejny problem jakmile dam samici k samci nejevi o ni zajem chtel bych nejakou radu s kraliky zacinam ale podle reakci ktere na vlaknech jsou tak mi to pripada ze bud zadna rada neni nebo skuseni chovatele se o ne nemaji zajem poradit. Je to opravdu smutne kdyz vidim jak v zakladnich organizacich chovatelu se vekovy prumer pohybuje kolem 60 let v dnesni uspechane dobe toho casu neni a pri cenach se do toho chovatelstvi nikomu moc dvakrat nechce a kdyz uz ano a chce se neco dozvedet tak se knemu chovatele Nechovaji jako pratetele i kdyz si tak "rikame".
Budeme to muset skouset jinak .
Chovatelstvi zdar.

Dobrý den,
zkontrolujte samcovi pohlavní orgány. Může mít např. rozštěp pyje nebo syfilis a pohl. akt jej bolí. Pokud je vše v pořádku, dejte mu naklíčený oves - to může podpořit sexualitu. Ale občas se prostě stane, že samec skákat přestane nebo vůbec nezačne. Před 2 lety jsem si takto přivezla samce činčily velké z neměcka. Stál nekřesťanské peníze, odchovala jsem po něm jeden ročník mláďat. Byly fakt povedené, ale prostě druhý rok ani ťuk. Skákat vždy začal, ale nikdy nepronikl a ani ze samice nespadl. Překotrolovala jsem jej několikrát, i známí přišli (víc očí, víc vidí), dostal vitamínovou kůru. Pak jsem jej darovala chovateli, který tvrdil, že jej z toho dostane....no nedostal a má jej doma jako mazla. Takže holt občas je něco mezi nebem a zemí
napsal(a):
Dobrý den,
zkontrolujte samcovi pohlavní orgány. Může mít např. rozštěp pyje nebo syfilis a pohl. akt jej bolí. Pokud je vše v pořádku, dejte mu naklíčený oves - to může podpořit sexualitu. Ale občas se prostě stane, že samec skákat přestane nebo vůbec nezačne. Před 2 lety jsem si takto přivezla samce činčily velké z neměcka. Stál nekřesťanské peníze, odchovala jsem po něm jeden ročník mláďat. Byly fakt povedené, ale prostě druhý rok ani ťuk. Skákat vždy začal, ale nikdy nepronikl a ani ze samice nespadl. Překotrolovala jsem jej několikrát, i známí přišli (víc očí, víc vidí), dostal vitamínovou kůru. Pak jsem jej darovala chovateli, který tvrdil, že jej z toho dostane....no nedostal a má jej doma jako mazla. Takže holt občas je něco mezi nebem a zemí
Dekuji za radu na pohlavni organy sem se dival vypadaji ciste a v poradku jeste skusim ten oves a uvidim dnes dal par temp ale zepredu a kdyz sem je otocil tak se na to vykaslal