Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.3.2014 20:10
lukina321

XXX.XXX.255.34

Je lepší očkovat ted samice??Maji 14 dní králíčata. Nebo koncem dubna i s mladýma??? Díky

18.3.2014 21:32
rabbit

XXX.XXX.13.103

Kolikrát se musíte zeptat? Považujete se za normální?

18.3.2014 21:36
lukina321

XXX.XXX.255.34

rabbit napsal(a):
Kolikrát se musíte zeptat? Považujete se za normální?

Na toto jsem se ještě bohužel neptal. A vy jste neodpověděl/a na můj dotaz, tak si laskavě nechtě hloupé komentáře. Díky

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.3.2014 21:45

Lukino,toto už je třetí vlákno,kde pokládáš ten sám dotaz.2 jsem našla na nemoderce.Už začínáš být horší jako ta Petra.ira.smajlíksmajlík

18.3.2014 21:57
lukina321

XXX.XXX.255.34

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Lukino,toto už je třetí vlákno,kde pokládáš ten sám dotaz.2 jsem našla na nemoderce.Už začínáš být horší jako ta Petra.ira.smajlíksmajlík

No jo no, když jsou tu chovatelé, kteří nejsou schopní odpovědět... Jen píšou hloupé připomínky a narážky tak se nedá nic dělat...
Vám přeji hodně úspěchů v chovu. Četl jsem vlákno "Březnáci" a přeji hodně zdraví pro vaše vrhy. Napíšu tam také mé vrhy až králíčata vylezou. (ovšem pokud vám to nebude vadit)
Díky

19.3.2014 08:40
usaci

XXX.XXX.38.186

lukina321 napsal(a):
Je lepší očkovat ted samice??Maji 14 dní králíčata. Nebo koncem dubna i s mladýma??? Díky

Pokud je u Vás špatná nákazová situace, tak očkujte aspoň samici. Jinak počkejte a očkujte všechny najednou.

19.3.2014 09:28
adriane

XXX.XXX.77.234

lukina321 napsal(a):

Nač ten spěch, řádí u vás něco? Pokud ne, spíš vyčkejte. Obecně pokud si nevíte rady s podobnými problémy, je lepší pro jistotu brnkout veterináři co se vám o zvířata stará a zeptat se, určitě dobře poradí.

19.3.2014 10:30
leprechaunek

XXX.XXX.232.227

adriane napsal(a):
Nač ten spěch, řádí u vás něco? Pokud ne, spíš vyčkejte. Obecně pokud si nevíte rady s podobnými problémy, je lepší pro jistotu brnkout veterináři co se vám o zvířata stará a zeptat se, určitě dobře poradí.

smajlík
Pokud zavolám svého stálého veterináře, tak ten totiž PORADÍ.
A hned, bez odkladů, a dá jasnou odpověď.
Nevím, proč mají lidi pořád potřebu řešit něco de...ntně na internetu a ještě se čertit, že jim někdo hned neodpoví. smajlík Vždyť vytočit číslo veta je o tolik jednodušší a rychlejší sakra. smajlík

19.3.2014 11:57
usaci

XXX.XXX.38.186

leprechaunek napsal(a):
smajlík
Pokud zavolám svého stálého veterináře, tak ten totiž PORADÍ.
A hned, bez odkladů, a dá jasnou odpověď.
Nevím, proč mají lidi pořád potřebu řešit něco de...ntně na internetu a ještě se čertit, že jim někdo hned neodpoví. smajlík Vždyť vytočit číslo veta je o tolik jednodušší a rychlejší sakra. smajlík

Někteří z nás rádi diskutujeme o svém koníčku - od toho je diskuse.
Buďte toleratní.

petra.ira

29.3.2014 19:17
petra.ira

XXX.XXX.182.143

usaci napsal(a):
Buďte toleratní.

Tolerance??? Tu fakt někteří nemají. Jinak pro autora vlákna bych očkovala pokud není nákazovka až s mladými. Pokud víte o nějakém výskytu nemoci očkovala bych ihned samici.

30.3.2014 11:02
leprechaunek

XXX.XXX.232.227

usaci napsal(a):
Buďte toleratní.

Snažím se být. smajlík
Právě že toto fórum vnímám jako místo, kde se lidi v klidu baví o svém koníčku... smajlík Takže pokud sem někdo vpadne a založí tu TŘI témata, ve kterých požaduje veterinární (!) radu, uvede to "PROSÍM SPĚCHÁ!!!!" a ještě se čílí, že nedostane okamžitou odpověď...? tak je to podle mého obyčejné hulvátství a takový člověk si zaslouží normálně vysvětlit, že tímhle stylem se tu nebavíme a pokud potřebuje akutní radu, má si zavolat svému veterináři, který je a) odborník, b) s pracovní dobou, c) je tu od toho, aby ty informace podával.
Nevidím na tom nic špatného toho člověka odkázat tam, kde ty relevantní informace má hledat. smajlík

30.3.2014 15:31
chs.sherwoodsky.les

XXX.XXX.182.143

Já se autorovi nedivím zadal si dva dotazy odpověď nedostal. Tak založil třetí. No a co je na tom. Já taky neprudím veta s každou kravinou. Když mu není nikdo schopen odpovědět na co je tedy takové fórum??? Narazila jsem na více nesmyslných vláken + skoro v každém se hádáte. Nechápu kolikrát ani ten poprask. Každý má svůj názor a svá oblíbená plemena, ať to jsou bastardi výstavní či ty z hobby chovů. Je potřeba si uvědomit pár věcí a to: A) Je to jen zvíře které může být nemocné stejně jako člověk. Ať se jedná o nemoci přenosné nebo vrozené. Vše je živé a vše může onemocnět. I rostliny mají své choroby. B) Výstavní králík není záruka zdravosti ( Zrovna předevčírem jsem dávala utratit koupeného výstaváka z výstavy kvůli špatným zadním zubům. Bohužel záchrana kvůli narušené čelisti nebyla možná. Chtěla jsem aby mohl aspoň přežít a být na mazlíčka doma mimo chovy. Abych to shrnula. Koupený králík může být nemocný od každého chovatele. Ať výstavní nebo ty mazlíčkářské. Prostě se jedná jen o zvíře které není nesmrtelné.
C) Ale napadat chovatele jako celek jen kvůli jednomu hovadu které se neumí chovat a tříská jen peníze je fakt nesmysl. Týká se to Teddy, Satén a rex beránky. Ale to samé může být i s výstavními plemeny. To že je vaše plemeno uznané přeci neznamená že jste bozi a budete diktovat všem ostatním co mají a nemají chovat. Já sem taky odpůrce příbuzenské plemenitby a někteří z vás jí dělají. Každé dnes uznané plemeno je stejný kříženec jako ty co se teprv rýsují. Vaši mají už daný standart, ale neuznaní ten standart teprve musí získat. To samé je u hopu tam je standart výkon a ne estetika. A to že si někdo myslí jak se na tom nevydělá tak vás asi zklamu. Držím si své ceny a jelikož mám svou prezentaci nemám problém králíčka prodat. Podle mého vy máte problém udat ušáka jelikož nemáte prezentaci a když hledám nějaké plemeno co bych chtěla nenajdu nic. Na výstavách už nic nekoupím jelikož chci vidět chov z kterého ušáka beru. Já mám už přes 40 ušáků. Mám zde výstavní, Satén a rex beránky a i sportovní. Nevydělávám nic spíš prodělávám. Každý rok platím klubu KKH 200,- ale + musím platit ČSCH 300,-. Takže to porovnejte sami. Živím víc Čsch než KKH. Nechci vzbudit poprask ale toto si myslím a je to můj názor.

30.3.2014 18:52

chs.sherwoodsky.les napsal(a):
Já se autorovi nedivím zadal si dva dotazy odpověď nedostal. Tak založil třetí. No a co je na tom. Já taky neprudím veta s každou kravinou. Když mu není nikdo schopen odpovědět na co je tedy takové fórum??? Narazila jsem na více nesmyslných vláken + skoro v každém se hádáte. Nechápu kolikrát ani ten poprask. Každý má svůj názor a svá oblíbená plemena, ať to jsou bastardi výstavní či ty z hobby chovů. Je potřeba si uvědomit pár věcí a to: A) Je to jen zvíře které může být nemocné stejně jako člověk. Ať se jedná o nemoci přenosné nebo vrozené. Vše je živé a vše může onemocnět. I rostliny mají své choroby. B) Výstavní králík není záruka zdravosti ( Zrovna předevčírem jsem dávala utratit koupeného výstaváka z výstavy kvůli špatným zadním zubům. Bohužel záchrana kvůli narušené čelisti nebyla možná. Chtěla jsem aby mohl aspoň přežít a být na mazlíčka doma mimo chovy. Abych to shrnula. Koupený králík může být nemocný od každého chovatele. Ať výstavní nebo ty mazlíčkářské. Prostě se jedná jen o zvíře které není nesmrtelné.
C) Ale napadat chovatele jako celek jen kvůli jednomu hovadu které se neumí chovat a tříská jen peníze je fakt nesmysl. Týká se to Teddy, Satén a rex beránky. Ale to samé může být i s výstavními plemeny. To že je vaše plemeno uznané přeci neznamená že jste bozi a budete diktovat všem ostatním co mají a nemají chovat. Já sem taky odpůrce příbuzenské plemenitby a někteří z vás jí dělají. Každé dnes uznané plemeno je stejný kříženec jako ty co se teprv rýsují. Vaši mají už daný standart, ale neuznaní ten standart teprve musí získat. To samé je u hopu tam je standart výkon a ne estetika. A to že si někdo myslí jak se na tom nevydělá tak vás asi zklamu. Držím si své ceny a jelikož mám svou prezentaci nemám problém králíčka prodat. Podle mého vy máte problém udat ušáka jelikož nemáte prezentaci a když hledám nějaké plemeno co bych chtěla nenajdu nic. Na výstavách už nic nekoupím jelikož chci vidět chov z kterého ušáka beru. Já mám už přes 40 ušáků. Mám zde výstavní, Satén a rex beránky a i sportovní. Nevydělávám nic spíš prodělávám. Každý rok platím klubu KKH 200,- ale + musím platit ČSCH 300,-. Takže to porovnejte sami. Živím víc Čsch než KKH. Nechci vzbudit poprask ale toto si myslím a je to můj názor.

Tak vida,zadavetelka je chytrá holka,tak nechápu proč se tu vztekásmajlíksmajlík

30.3.2014 18:55
chs.sherwoodsky.les

XXX.XXX.182.143

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak vida,zadavetelka je chytrá holka,tak nechápu proč se tu vztekásmajlíksmajlík

Nejsem Zadavatelka. Já sem na Diskuze ani moc nechci psát

30.3.2014 19:29

chs.sherwoodsky.les napsal(a):
Nejsem Zadavatelka. Já sem na Diskuze ani moc nechci psát

Děvče zase nás balamutíšsmajlík

30.3.2014 20:04
chs.sherwoodsky.les

XXX.XXX.182.143

Já sem si toto nezadala. A opět tu vyvoláváte akorát spor. Pouze vyjadřuji svůj názor od toho to tady snad je ne?

30.3.2014 21:09

smajlíksmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík