lukina321
napsal(a):
s tebou se nikdo nebaví, tak zavři tlamu...
Poslouchej, ty hvězdo, jestli takhle doma mluvíš s mámou, tak klidně, ale tady to nezkoušej, do očí by jsi mi to neřekl, protože jestli to neudělali doma, tak já bych to udělal hned, dostal by jsi ji takovou, až by sis posmrkal záda, dementějeve.
vita6161
napsal(a):
tak první samice 9mladých druhá 12 a třetí 10 a povedlo se to i v jeden den narodit
Tak to blahopřeji. Mohu se zeptat, připouštěl jsem samici a nyní po kontrolním připouštění ji samec znovu přiskočil, samice kňučela, ale než jsem se pro ní natáhl do kotce zvedla ukázkově zadek a samec ji přiskočil, může dojít k dvojímu oplodnění? Tudíž bude i dvakrát rodit? Díky
lukina321
napsal(a):
Tak to blahopřeji. Mohu se zeptat, připouštěl jsem samici a nyní po kontrolním připouštění ji samec znovu přiskočil, samice kňučela, ale než jsem se pro ní natáhl do kotce zvedla ukázkově zadek a samec ji přiskočil, může dojít k dvojímu oplodnění? Tudíž bude i dvakrát rodit? Díky
tak asi tak je samice prvnička? pokut né tak na 99% dvakrát rodit nebude ale mě se stalo že prvnička po kontr. připuštění také kručela a byla obskočena ale v prvním termínu porodila a vše ok a pak tří dní po porodu prěstala žrát a po dalších třech dnech potratila a chcípla stalo se mi to dvakrát a vždy u prvničky
pznm
napsal(a):
asi je teplo ?....samcovi sa nechce, samiciam sa nechce....len polihávajú.....samec, aj keď má samičku v koterci, žuje nejaký zaujímavý kus sena......potom ju očuchá....ona pričupne, zadok pritisne k zemi....a on si sadne k nej...a čumia na mňa ako na majora Zemana....
Teď jim dávám pauzu, nechám je skočit až tak koncem srpna.