Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.5.2014 15:02
lydie

XXX.XXX.70.117

Tento víkend proběhla dvoudenní místní výstava ve Znojmě.

Obsazeno bylo 284 klecí králíků, 34 voliér drůbeže a 24 voliér holubů.
Dále expozice exotů, hlodavců a koz.

Fotky na - http://vidzhan.rajce.idnes.cz/

vítězná kolekce - Sž

11.5.2014 15:38
dury

XXX.XXX.229.194

lydie napsal(a):

vítězná kolekce - Sž

Pěkné fotografie. Ale taky mi ukázaly, že pan posuzovatel králíků Bíč nezná vzorník a ani ho nepoužil, když u jmenovaného plemene v kleci č. 195, č. LU 3-3, PU 74-8 udělil za hmotnost 3.40 kg 10 bodů a měl udělit pouze 9 bodů. Ale u p. Šebesty mě to nepřekvapuje.

11.5.2014 17:29
ing.panda

XXX.XXX.37.67

dury napsal(a):
Pěkné fotografie. Ale taky mi ukázaly, že pan posuzovatel králíků Bíč nezná vzorník a ani ho nepoužil, když u jmenovaného plemene v kleci č. 195, č. LU 3-3, PU 74-8 udělil za hmotnost 3.40 kg 10 bodů a měl udělit pouze 9 bodů. Ale u p. Šebesty mě to nepřekvapuje.

Dobry den pane Pavlík,
už neplatí navýšení hmotnosti králíka? V tom případě by se vlezl a body byly uděleny správně (pominu neprovedenou korekci na OL)

Koukám u Du klasický problém s měkčíma ušima. Uvidíme jak dopadne pokus u mě s lalokem vs. uši.

Paní Lydie klobouk dolů před vaší práci, jak fotografky tak chovatelkysmajlík

11.5.2014 19:43
dury

XXX.XXX.229.194

ing.panda napsal(a):
Dobry den pane Pavlík,
už neplatí navýšení hmotnosti králíka? V tom případě by se vlezl a body byly uděleny správně (pominu neprovedenou korekci na OL)

Koukám u Du klasický problém s měkčíma ušima. Uvidíme jak dopadne pokus u mě s lalokem vs. uši.

Paní Lydie klobouk dolů před vaší práci, jak fotografky tak chovatelkysmajlík

Navýšení hmotnosti platí, ale je to nutno uvést na oceňovací lístek. Také jsem si všiml, že Du tam měli měkší uši. Je to zřejme dlouhodobější problém. Na té fotce je asi Váš a ten je mám moc pěkné. To je Váš vlastní odchov?

11.5.2014 21:00
ing.panda

XXX.XXX.37.67

dury napsal(a):
Navýšení hmotnosti platí, ale je to nutno uvést na oceňovací lístek. Také jsem si všiml, že Du tam měli měkší uši. Je to zřejme dlouhodobější problém. Na té fotce je asi Váš a ten je mám moc pěkné. To je Váš vlastní odchov?

Ano, je to podzimní zkouška na tuhle sezonu.

S tvarem, délkou a nesením bych byl spokojen, taky se podařilo odstranit zabíhající madagaskarovou barvu, ale mohly by být pevnější.

Uvidíme na podzim jak budou ohodnoceni.

11.5.2014 21:34
astra.z

XXX.XXX.107.243

lydie napsal(a):

vítězná kolekce - Sž

Také se přidávám s díky za zprostředkování okna do Znojma smajlík
Přeji úspěšný chov

Přidejte reakci

Přidat smajlík