Ne že by z té fotky bylo něco moc vidět...
Není to kolečko vylínané srsti? Mému ušounovi se to dělá taky - v jednom místě vylínají staré chlupy a zůstává kolečko nové, dorůstající srsti, která se postupně prodlužuje... Mám divoce zbarveného strakáče a tyhle vylínané kolečka bývají do rezava, taky se liší od okolního kožichu.
Jinak jsem zažila, že stará ušanda vylínala do šipky na hřbetě, podruhé oválem přes půl zad... Mlaďoch mi vylínal kolečky nejdřív za jedním a pak za druhým uchem.
Ušák jedné známé nedávno vylínal "žehličkou" na čumáku...
Asi tak. :)))
bombata
napsal(a):
Zdravím dnes jsem objevil černý flek velikosti mexického dolaru. Ví někdo co to může být? je to normální králík teď dost line :-/ že by nějaká nemoc? Králik je divoce zbarvený a flek je černý.
Ty musíš být velký jelito............ Nešlo by třeba napsat, velikost v cm
To je pravdu měřítko pro každého, ten dolar.
verka1
napsal(a):
Ty musíš být velký jelito............ Nešlo by třeba napsat, velikost v cm
To je pravdu měřítko pro každého, ten dolar.
Verka1, pohlaví žena, e-mail "zdenek..."
Jej jej.
Mrkla jsem do profilu kvůli věku - protože každý jen trošku znalý starších filmů přesně ví, o čem je řeč... ;-) A myslím si, že i tu představu o velikosti to dává docela slušnou
Milá Verko, nemusíš hned řvát cosi o jelitech, pokud něčemu nerozumíš, stačí se zeptat "proč takové přirovnání"... Jen tak na okraj.
leprechaunek
napsal(a):
Verka1, pohlaví žena, e-mail "zdenek..."
Jej jej.
Mrkla jsem do profilu kvůli věku - protože každý jen trošku znalý starších filmů přesně ví, o čem je řeč... ;-) A myslím si, že i tu představu o velikosti to dává docela slušnou
Milá Verko, nemusíš hned řvát cosi o jelitech, pokud něčemu nerozumíš, stačí se zeptat "proč takové přirovnání"... Jen tak na okraj.
Tak třeba v tom pohlaví ještě nemá úplně jasno? :oD