Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.6.2014 11:01
bombata

XXX.XXX.153.9

Zdravím dnes jsem objevil černý flek velikosti mexického dolaru. Ví někdo co to může být? je to normální králík teď dost line :-/ že by nějaká nemoc? Králik je divoce zbarvený a flek je černý.

26.6.2014 11:02
bombata

XXX.XXX.153.9

26.6.2014 12:47
leprechaunek

XXX.XXX.232.227

Ne že by z té fotky bylo něco moc vidět...
Není to kolečko vylínané srsti? Mému ušounovi se to dělá taky - v jednom místě vylínají staré chlupy a zůstává kolečko nové, dorůstající srsti, která se postupně prodlužuje... Mám divoce zbarveného strakáče a tyhle vylínané kolečka bývají do rezava, taky se liší od okolního kožichu.

Jinak jsem zažila, že stará ušanda vylínala do šipky na hřbetě, podruhé oválem přes půl zad... Mlaďoch mi vylínal kolečky nejdřív za jedním a pak za druhým uchem.
Ušák jedné známé nedávno vylínal "žehličkou" na čumáku...
Asi tak. :)))

26.6.2014 12:57
kachna

XXX.XXX.188.76

podle mě je to normální nová srst. Nemohl mu to někdo vyškubnout při přenášení?

26.6.2014 15:33
chovatelpodluzi

XXX.XXX.227.242

pokud jste v šoku že je srst černá, tak si mrknite jak vypadajíá uplně první chloupky na miminech divoce zbarvených v nízdě. první dny vypadají že jsou černí se světlým bříškem. Prvně prostě podroste ta černá...

26.6.2014 17:36
bombata

XXX.XXX.153.9

No tak nějak doufám že je to nová srst akorát že králík má jít ca 14 dní na výstavu tak nevím co tomu řekne posuzovatel :-/

26.6.2014 18:14
kachna

XXX.XXX.188.76

bombata napsal(a):
No tak nějak doufám že je to nová srst akorát že králík má jít ca 14 dní na výstavu tak nevím co tomu řekne posuzovatel :-/

no lepší než "díra v kožichu", to je na neklasifikován :o)

26.6.2014 23:14
verka1

XXX.XXX.199.239

bombata napsal(a):
Zdravím dnes jsem objevil černý flek velikosti mexického dolaru. Ví někdo co to může být? je to normální králík teď dost line :-/ že by nějaká nemoc? Králik je divoce zbarvený a flek je černý.

Ty musíš být velký jelito............smajlíksmajlík Nešlo by třeba napsat, velikost v cm smajlík To je pravdu měřítko pro každého, ten dolar. smajlík

27.6.2014 09:00
leprechaunek

XXX.XXX.232.227

verka1 napsal(a):
Ty musíš být velký jelito............smajlíksmajlík Nešlo by třeba napsat, velikost v cm smajlík To je pravdu měřítko pro každého, ten dolar. smajlík

Verka1, pohlaví žena, e-mail "zdenek..."
Jej jej.

Mrkla jsem do profilu kvůli věku - protože každý jen trošku znalý starších filmů přesně ví, o čem je řeč... ;-) A myslím si, že i tu představu o velikosti to dává docela slušnou smajlík

Milá Verko, nemusíš hned řvát cosi o jelitech, pokud něčemu nerozumíš, stačí se zeptat "proč takové přirovnání"... Jen tak na okraj. smajlík

27.6.2014 16:31
kachna

XXX.XXX.188.76

leprechaunek napsal(a):
Verka1, pohlaví žena, e-mail "zdenek..."
Jej jej.

Mrkla jsem do profilu kvůli věku - protože každý jen trošku znalý starších filmů přesně ví, o čem je řeč... ;-) A myslím si, že i tu představu o velikosti to dává docela slušnou smajlík

Milá Verko, nemusíš hned řvát cosi o jelitech, pokud něčemu nerozumíš, stačí se zeptat "proč takové přirovnání"... Jen tak na okraj. smajlík

Tak třeba v tom pohlaví ještě nemá úplně jasno? :oD

27.6.2014 17:31
bronda

XXX.XXX.98.84

verka1 napsal(a):

Verko! Třeba by to chtělo na zapití toho jelítka sklenici Kolalokovy limonády! smajlík

27.6.2014 18:46
leprechaunek

XXX.XXX.232.227

kachna napsal(a):
Tak třeba v tom pohlaví ještě nemá úplně jasno? :oD

smajlík Mimo téma, ale já vážně miluju lidi, co na potkání rýpou, že je někdo blbý, a přitom sami dělají boty taky... smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík