Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.11.2014 17:02
sarasara

XXX.XXX.219.1

Prosím vás, podařilo se někomu z vás vyléčit Pasteurelozu? Pokud ano, jakými antibiotiky? Nevím co dělat smajlík, koupila jsem v Kolíně ve Štítarech samici, krásnou Francouzskou stříbřitou, bohužel jsem ji nedala do karantény, pán se dušoval, že má veškeré očkování, podle mě už věděl ,že je nemocná. smajlíkNechápu tyhle lidi!!! Takže už mám nemocnou další samici a ta má zrovna měsíc staré mladé. Vet nám dal Sulfaxox na týden. PORADÍ NĚKDO PROSÍM?

26.11.2014 21:14
borax

XXX.XXX.39.49

sarasara napsal(a):
Prosím vás, podařilo se někomu z vás vyléčit Pasteurelozu? Pokud ano, jakými antibiotiky? Nevím co dělat smajlík, koupila jsem v Kolíně ve Štítarech samici, krásnou Francouzskou stříbřitou, bohužel jsem ji nedala do karantény, pán se dušoval, že má veškeré očkování, podle mě už věděl ,že je nemocná. smajlíkNechápu tyhle lidi!!! Takže už mám nemocnou další samici a ta má zrovna měsíc staré mladé. Vet nám dal Sulfaxox na týden. PORADÍ NĚKDO PROSÍM?

Tak výkon vašeho veta je slabý!!

Na pasteurelozu jsou injekčně atb.Ale vite co.Samici usmrtte provedte důslednou desinfekci a naočkujte celý chov Pasorinem.Hm a dobrackeho chovatele pácnete mokrým hadrem po rypáku.To vite, , že to veděl....!smajlík

27.11.2014 07:51
usaci

XXX.XXX.38.186

Všechny zdravém kusy IHNED naočkovat proti pasteureloze.

Nemocné izolovat co nejdál a léčit injekčně podávanými antibiotiky např.enroxilem jednou denně .
Podařilo se mi zachránit jen jeden kus. U ostatních se nemoc vždy potlačila jen dočasně. Proto souhlasím s výše uvedeným příspěvkem - utratit nemocné.

Přidejte reakci

Přidat smajlík