Zakrslý Slovenský sivomodrý rex

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.12.2014 19:03
eddie

XXX.XXX.132.115

Chová někdo v ČR toto plemeno,mám nepříbuzný pár ze Slovenska,toto plemeno se mi líbí a mapuji situaci pro třeba případnou výměnu odchovů atd.

9.12.2014 16:46
jube

XXX.XXX.60.105

na špecialku klubu je prihlásených 10 ks ZSs rex, isto bude niečo aj predajné a budú tam ich chovatelia -ideálne na nadviazanie osobných kontaktov

9.12.2014 19:00
eddie

XXX.XXX.132.115

jube napsal(a):
na špecialku klubu je prihlásených 10 ks ZSs rex, isto bude niečo aj predajné a budú tam ich chovatelia -ideálne na nadviazanie osobných kontaktov

To ano to věřím ale jelikož je jak jsem psal mám ze Slovenska od Štefana Adamce a kromě jeho kolekce je tam předpokládám budou vystavovat ještě asi Supukovi z jejichž chovu jsou v rodokmenu ze značné části předci mých králiků tak bych si tam asi moc nepomohl.Od nich mám v plánu pokud něco odchovám tak doplnit chov o další jedince ale zajímá mě jestli je někdo chová i v Čr .Nevím jestli jsou třeba v Německu jelikož je tam vlastně uznán šedomodrý rex což je vlastně to stejné jako Ssrex tak jestli jsou tam i v zakrslé formě.To by byla také možnost jak získat novou nepříbuznou kvalitní krev.

16.2.2019 20:54
betyna5

XXX.XXX.165.14

Mohl by mi někdo poradit s barvou u slovenského sivomodrého rexe?
Je normální, pokud jsou ve vrhu mláďata se stejnou barvou jako rodiče a pak mláďata tmavě šedá bez světlých znaků?
Děkuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík