Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.9.2006 07:31

Dovolila sem si zalozit dalsi tema, i kdyz vim, ze ve ctrnactce neni jeste uplne plno, ale chapejte, kdyz uz sem se dokopala neco nafotit s tim svym usakem, tak ho chci bouchnout nekam na zacatek, aby se jeste dlouho nacital

4.9.2006 07:33

johanka81 napsal(a):
Dovolila sem si zalozit dalsi tema, i kdyz vim, ze ve ctrnactce neni jeste uplne plno, ale chapejte, kdyz uz sem se dokopala neco nafotit s tim svym usakem, tak ho chci bouchnout nekam na zacatek, aby se jeste dlouho nacital

Jak jsem minule psala o tom "tunelu" z krabice od toneru, tak posilam par dokumentacnich foto, ze si to Bobule opravdu uziva. Probiha, proskakuje, proliza, okusuje, polehava v tom....

4.9.2006 07:34

johanka81 napsal(a):
Jak jsem minule psala o tom "tunelu" z krabice od toneru, tak posilam par dokumentacnich foto, ze si to Bobule opravdu uziva. Probiha, proskakuje, proliza, okusuje, polehava v tom....

4.9.2006 07:35

johanka81 napsal(a):

Cipak je to zadecek? KUK

4.9.2006 07:38

johanka81 napsal(a):

A ted par foto ze svaciny

4.9.2006 07:39

johanka81 napsal(a):

4.9.2006 07:39

johanka81 napsal(a):

4.9.2006 07:40

johanka81 napsal(a):

4.9.2006 07:40

johanka81 napsal(a):

4.9.2006 07:41

johanka81 napsal(a):

4.9.2006 07:42

johanka81 napsal(a):

Takovy to byl prdinek na zacatku.......

4.9.2006 07:42

johanka81 napsal(a):

A takovej je to obrik ted

4.9.2006 07:43

johanka81 napsal(a):

4.9.2006 10:18

johanka81 napsal(a):

Jo, jeste tady byl dotaz, jestli Bobka nejak cesu, ze je vzdycky jak ze salonu No, cesu, jednou za tyden nebo za 14 dni, ale jinak upravu kozichu zvlada bravurne sam Mam na to kartac a ridky hreben, takze kdyz mam pocit, ze potrebuje helfnout, treba vycesat linajici chlupy, tak se do toho vlozim. Nacez si to ovsem musi prelizat a uhladit po svym

4.9.2006 21:36

johanka81 napsal(a):
Jo, jeste tady byl dotaz, jestli Bobka nejak cesu, ze je vzdycky jak ze salonu No, cesu, jednou za tyden nebo za 14 dni, ale jinak upravu kozichu zvlada bravurne sam Mam na to kartac a ridky hreben, takze kdyz mam pocit, ze potrebuje helfnout, treba vycesat linajici chlupy, tak se do toho vlozim. Nacez si to ovsem musi prelizat a uhladit po svym

Koukám, že Bobek nemá v kleci žádnou podestýlku. Nebo jí má jen ta moje? Přijde mi to takové zvláštní, když to nemá samou hoblinu, seno nebo slámu.

4.9.2006 21:37

zviratkova napsal(a):
Koukám, že Bobek nemá v kleci žádnou podestýlku. Nebo jí má jen ta moje? Přijde mi to takové zvláštní, když to nemá samou hoblinu, seno nebo slámu.

4.9.2006 21:43

zviratkova napsal(a):

co mi v té kleci děláš?

4.9.2006 21:44

zviratkova napsal(a):
co mi v té kleci děláš?

musím si to zevnitř zkontrolovat...

4.9.2006 21:46

zviratkova napsal(a):
musím si to zevnitř zkontrolovat...

Určitě si říkáte, jak rozkošné je to stvoření. Tak já vám změním úhel pohledu a schválně jo, jestli změníte názor...

5.9.2006 07:25

johanka81 napsal(a):

Bobek nema podestylku, jo, jo. Prebrala sem, priznavam zcela sobecky, model od Piskota, nebot mi vic vyhovovalo, ze tam mam jen seno na zradlo a kus koberecku misto pilin. Lip se to i cisti a kazdy den to vypada jak ze zurnalu. Je urcite lepsi a prirozenejsi, kdyz tam kralik ma podestylku, ale na druhou stranu Bobek vypada, ze mu to nijak nevadi a nijak nestrada, ze tam ma jen pelech z koberecku.....

5.9.2006 07:26

johanka81 napsal(a):
Bobek nema podestylku, jo, jo. Prebrala sem, priznavam zcela sobecky, model od Piskota, nebot mi vic vyhovovalo, ze tam mam jen seno na zradlo a kus koberecku misto pilin. Lip se to i cisti a kazdy den to vypada jak ze zurnalu. Je urcite lepsi a prirozenejsi, kdyz tam kralik ma podestylku, ale na druhou stranu Bobek vypada, ze mu to nijak nevadi a nijak nestrada, ze tam ma jen pelech z koberecku.....

Na druhou stranu, koberec a lino taky neni prirozeny teren a musel si Bobek privyknout....

5.9.2006 20:25

johanka81 napsal(a):
Na druhou stranu, koberec a lino taky neni prirozeny teren a musel si Bobek privyknout....

Tak to ale chápu, to musí být ale pořádek, jenže ani si nechci představit, jak by to moje čuně ten koberec upravilo.

5.9.2006 20:26

zviratkova napsal(a):
Tak to ale chápu, to musí být ale pořádek, jenže ani si nechci představit, jak by to moje čuně ten koberec upravilo.

Bobša v telce viděla, že budou dávat Trosečníka a tak furt, že si na to budeme hrát

5.9.2006 20:29

zviratkova napsal(a):
Bobša v telce viděla, že budou dávat Trosečníka a tak furt, že si na to budeme hrát

Ba ne, drhla jsem jí klec, takže jsem jí dala na opuštěnej ostrov. Ale překvapila mě, že nakonec překonala strach a dostala se až na chodbu.

5.9.2006 20:30

zviratkova napsal(a):
Ba ne, drhla jsem jí klec, takže jsem jí dala na opuštěnej ostrov. Ale překvapila mě, že nakonec překonala strach a dostala se až na chodbu.

a doutíkala si do své fung vycíděné klece s tak voňavoučkýma a novýma hoblinama, že jsme voněli jak v truhlárně

5.9.2006 20:34

zviratkova napsal(a):
a doutíkala si do své fung vycíděné klece s tak voňavoučkýma a novýma hoblinama, že jsme voněli jak v truhlárně

Jo a o té zelené louce mi už říkala Janča, ale já vůbec netuším, jak to vlastně vypadá.

6.9.2006 07:01

johanka81 napsal(a):

No on Bobek ted taky nejak povolil mravy a zacal ohlodavat koberec Tu louku kdyztak vyfotim a dam to sem. Ale presne se to jmenuje Zelena louka, je to pruhledny pytlik plny susene vojtesky a susene zeleninky

7.9.2006 17:13

johanka81 napsal(a):
No on Bobek ted taky nejak povolil mravy a zacal ohlodavat koberec Tu louku kdyztak vyfotim a dam to sem. Ale presne se to jmenuje Zelena louka, je to pruhledny pytlik plny susene vojtesky a susene zeleninky

Taky přispěju,prvního králíčka jsem měla na pilinách,vzhledem k tomu,že klec libovolně opouštěl asi víte,jak koberec v pokoji vypadal.Bobky se vysály,ale ty hobliny!Ty tam mám pořád a si ještě dlouho mít budu!Takže milý Skippy se musí vypořádat s tím,že je na koberci(co má v kleci).Nemůžu si stěžovat,občas sice taky ten koberec ohlodává,ale většinou ne.A když vyskočí ven,tak nikde žádný binec,jak skvělé

7.9.2006 18:38

kikuska napsal(a):
Taky přispěju,prvního králíčka jsem měla na pilinách,vzhledem k tomu,že klec libovolně opouštěl asi víte,jak koberec v pokoji vypadal.Bobky se vysály,ale ty hobliny!Ty tam mám pořád a si ještě dlouho mít budu!Takže milý Skippy se musí vypořádat s tím,že je na koberci(co má v kleci).Nemůžu si stěžovat,občas sice taky ten koberec ohlodává,ale většinou ne.A když vyskočí ven,tak nikde žádný binec,jak skvělé

Ahojky holky, omlouvám se, že teď moc nepíšu, ale ta nová práce mi zabírá moc času... A pak jdu večer chrnět.
Leo, vyfotila jsem ti zelenou louku, obrázek sem hodím, případně zašlu na mail. Zas fotím mobilem, protože brácha má stále můj foťák.
Jinak fotečky jako obvykle krásný. Teda až na zadní partie Bobši . hi hi, ještě že tohle u Piškota nemusím řešit... Co se týče té podestýlky v kleci, tak já nevedu ani koberec. Piškot je spokojený, chodí si na záchod, kde má granule. Nepozoruju že by trpěl nějakou zimou, protože raději než na koberci, leží na linu. Navíc má kožíšek, takže "izolaci" taky má .
Tak tady je ta Zelená louka. Jinak mně to vozí Janča u nás jsem to neviděla...

8.9.2006 19:03

medik napsal(a):
Ahojky holky, omlouvám se, že teď moc nepíšu, ale ta nová práce mi zabírá moc času... A pak jdu večer chrnět.
Leo, vyfotila jsem ti zelenou louku, obrázek sem hodím, případně zašlu na mail. Zas fotím mobilem, protože brácha má stále můj foťák.
Jinak fotečky jako obvykle krásný. Teda až na zadní partie Bobši . hi hi, ještě že tohle u Piškota nemusím řešit... Co se týče té podestýlky v kleci, tak já nevedu ani koberec. Piškot je spokojený, chodí si na záchod, kde má granule. Nepozoruju že by trpěl nějakou zimou, protože raději než na koberci, leží na linu. Navíc má kožíšek, takže "izolaci" taky má .
Tak tady je ta Zelená louka. Jinak mně to vozí Janča u nás jsem to neviděla...

Tak tu zelenou louku jsem vážně nikde neviděla, ale zase si říkám, že je v tom všechno (kromě toho sušeného zeleného), co má Bobša ve směsi a prdí mi na to... Tady jeden prďoch od mého chovatele, je to jeho mazlinka, má hrozně ráda drbání a tak na ní chovatel nedá dopustit, tu by na maso nepoužil...

15.9.2006 08:46

zviratkova napsal(a):
Tak tu zelenou louku jsem vážně nikde neviděla, ale zase si říkám, že je v tom všechno (kromě toho sušeného zeleného), co má Bobša ve směsi a prdí mi na to... Tady jeden prďoch od mého chovatele, je to jeho mazlinka, má hrozně ráda drbání a tak na ní chovatel nedá dopustit, tu by na maso nepoužil...

To je teda kus králíka! Ne jako ti naši malí prďolové, co? Dlouho jsem tady nebyla, tak mi teď chvilku trvalo, než jsem to všechno pročetla. Jinak když jsem měli prvního Michala v kleci, tak taky neměl nikdy hobliny. Měl tam noru a dvě krabice od něčeho, na čem byl papír a kus měkké látky, z čeho si vždycky ustlal pelech. On chodil kadit na hajzlík a vždycky to držel, až se pustil. Nebobkoval a nečůral si v domečku. On tam byl stejně jen na noc. A tenhle druhý Michal tam ani nechtěl být....a domeček nakonec skončil na smetišti, protože do něj nejperve spadnul dělník a za nějakou dobu náš táta, když si obouval boty

15.9.2006 13:07

johanka81 napsal(a):

No on Bobek taky neni zrovna drobinek. Byli jsme na pravidelnem stipani klektaku, tak sem ho nechala i zvazit a ma 2,30 kg

15.9.2006 19:28

johanka81 napsal(a):
No on Bobek taky neni zrovna drobinek. Byli jsme na pravidelnem stipani klektaku, tak sem ho nechala i zvazit a ma 2,30 kg

No, tak to je Bobek taky teda pořádnej macek ...

16.9.2006 08:17

zviratkova napsal(a):
No, tak to je Bobek taky teda pořádnej macek ...

to teda jo! Myslela jsem, že je menší...
Michalovi jsem včera našla díru v kožichu. Mazlila jsem se s ním a najednou vidím krev. Asi si škubal zaschlé bobany a vyrval si kus kožichu na zadku áž do krve...měl tam strženou srst i z kůží. Tak jsem mu to zastřikla jódem, co máme na zvířata...prý to neštípe. Je to na koně, psy i na ty králíky.
Chuďátko, doufám, že se mu to rychle zahojí.

18.9.2006 06:22

johanka81 napsal(a):

Oou, chudacek Michal, co to proboha vyvadel?
Jak jsem minule psala a prikladala foto, jak Bobka rozveselila krabice od toneru, tak jsem z prace dovalila jeste dalsi tri krabice a ted mu sestavuji variabilni norni system kdyz ho nejaka sestava omrzi, tak prehazim krabice, zatocime a Bobek zas radi

18.9.2006 06:23

johanka81 napsal(a):

18.9.2006 06:24

johanka81 napsal(a):

18.9.2006 06:25

johanka81 napsal(a):

Mam radost, kdyz zkouma a radi ovsem jeho prubehy a borteni "nory" je tak rychle, ze u toho ho nezachytim. Ovsem je to legrace, kdyz tam zabehne, jen se krabice otrasaji

18.9.2006 06:26

johanka81 napsal(a):

No a tady sem zdokumentovala, jakej ze je to maciiiiiiiiinek Ale stejne, jak rika Jana o Piskotovi, neprijde mi nejakej tlustej, ani doktorka nerikala, proste nam holt prerostl

18.9.2006 06:27

johanka81 napsal(a):

I kdyz na tehle fotkach vypada spis jako medvidek, ale on ma taky hoooooooooodne hunatej kozich

18.9.2006 06:28

johanka81 napsal(a):

Cincila to zrovna neni, ale namocit ho, tak by se asi taky poradne "zcucnul" Je to proste moje mimiiii

19.9.2006 22:18

johanka81 napsal(a):
Cincila to zrovna neni, ale namocit ho, tak by se asi taky poradne "zcucnul" Je to proste moje mimiiii

No to je teda plyšák! A ten systém s krabicemi jsem kdysi zkoušela u prvního Michala...bohužel, po krátké době ho to přestalo bavit...

Jinak Michal byl dnes na očkování. Opět se mě držel jako klíště, sestra chtěla, ať ho pořádně přidržím, aby neutekl, až ho píchne...proč, že? Potom koukala, že je to odvážný krákík..Michal samozrejmě nehnul ani brvou....

vy tady stále fotíte a já zaostávám...musím taky něco nafotit...slibuji!

20.9.2006 07:51

lucky napsal(a):
No to je teda plyšák! A ten systém s krabicemi jsem kdysi zkoušela u prvního Michala...bohužel, po krátké době ho to přestalo bavit...

Jinak Michal byl dnes na očkování. Opět se mě držel jako klíště, sestra chtěla, ať ho pořádně přidržím, aby neutekl, až ho píchne...proč, že? Potom koukala, že je to odvážný krákík..Michal samozrejmě nehnul ani brvou....

vy tady stále fotíte a já zaostávám...musím taky něco nafotit...slibuji!

Tak taky je Bobek vlaznejsi, nez na nacatku, ale zatim staci krabice preskupit nebo na cas schovat a pak zas vytahnout a jeste ho bavi, tak uvidime, jak dlouho jeste...Jinak Bobek je taky odvazny kralik, treba me dostalo, ze vysavace se neboji a smele k trubici dava cumak, kdyz vysavam ovsem u zverolekarky ho musim drzet pevne, jinak by treba uskocil, jako to uz jednou udelala a spadnul ze stolu A honem naky fotky, at je na co se divat!

22.9.2006 19:45

johanka81 napsal(a):
Tak taky je Bobek vlaznejsi, nez na nacatku, ale zatim staci krabice preskupit nebo na cas schovat a pak zas vytahnout a jeste ho bavi, tak uvidime, jak dlouho jeste...Jinak Bobek je taky odvazny kralik, treba me dostalo, ze vysavace se neboji a smele k trubici dava cumak, kdyz vysavam ovsem u zverolekarky ho musim drzet pevne, jinak by treba uskocil, jako to uz jednou udelala a spadnul ze stolu A honem naky fotky, at je na co se divat!

Nazdárek, zase jsem něco vyfotila...

22.9.2006 19:48

zviratkova napsal(a):
Nazdárek, zase jsem něco vyfotila...

Bobša má novou zábavu, zrušili jsme internet přes pevnou linku, takže jsem z půlky bytu vymotala kabel, kvůli kterému měla Bobša omezený pohyb. Teď může za křeslo, které na chodbě stojí a je z toho hotová. Lítá pořád dokola, pod něj a tak...

22.9.2006 19:50

zviratkova napsal(a):
Bobša má novou zábavu, zrušili jsme internet přes pevnou linku, takže jsem z půlky bytu vymotala kabel, kvůli kterému měla Bobša omezený pohyb. Teď může za křeslo, které na chodbě stojí a je z toho hotová. Lítá pořád dokola, pod něj a tak...

A tady se cpe pod něj. Normálně vypadá jako kulička, ale když chce, tak je jak špagetka...

22.9.2006 19:51

zviratkova napsal(a):
A tady se cpe pod něj. Normálně vypadá jako kulička, ale když chce, tak je jak špagetka...

22.9.2006 19:52

zviratkova napsal(a):

Jo a tady jsem fotila a Bobša se rozhodla, že mi pózovat nebude, ale fascinuje mě to postavení nohou

22.9.2006 19:53

zviratkova napsal(a):
Jo a tady jsem fotila a Bobša se rozhodla, že mi pózovat nebude, ale fascinuje mě to postavení nohou

28.9.2006 09:17

zviratkova napsal(a):

Ta Bobša je tak úžasná! My posledně s mámou seděly u televize a místo na telku se koukaly na Michala. Nemohly jsme se vynadívat, jak je rozkošný a k sežrání...Myl se snad čtvrt hodiny a potom sebou prásknul, otočil se na záda, vyválel se a rozplácnul se jak dlouhý tak široký.....litovala jsem, že nemám u sebe foťák. Příště pro něj skočím asi předem, když uvidím, že se Míša chystá na své oblíbené místečko, kdyby náhodou...

30.9.2006 11:50

johanka81 napsal(a):

Na Foto 14 jsem dávala své dva králíčky - Kleopatru a Cézara. Psala jsem, že se snad konečně dočkám miminek. A tak se taky stalo, jsou už k odběru a jsou krásní, ale stala se mi taky smutná věc. Cézara jsem musela nechat utratit. Z ničeho nic ochrnul. Ale aspoň mám po něm krásná miminka. Přidám jejich fotky, jdu je vyfotit.

30.9.2006 12:01

slecnanikdo napsal(a):
Na Foto 14 jsem dávala své dva králíčky - Kleopatru a Cézara. Psala jsem, že se snad konečně dočkám miminek. A tak se taky stalo, jsou už k odběru a jsou krásní, ale stala se mi taky smutná věc. Cézara jsem musela nechat utratit. Z ničeho nic ochrnul. Ale aspoň mám po něm krásná miminka. Přidám jejich fotky, jdu je vyfotit.

fotky nejsou moc kvalitní, protože je to jen z mobilu. Zaječí je holčička, kterou si nechám a dva černí jsou kluci. Chcete je?

30.9.2006 12:02

slecnanikdo napsal(a):
fotky nejsou moc kvalitní, protože je to jen z mobilu. Zaječí je holčička, kterou si nechám a dva černí jsou kluci. Chcete je?

30.9.2006 12:03

slecnanikdo napsal(a):
A maminka

A ještě černoušci

30.9.2006 20:23

slecnanikdo napsal(a):
A ještě černoušci

To jsou krásní drobečci!

30.9.2006 20:25

zviratkova napsal(a):
To jsou krásní drobečci!

Ze všeho nejvíc Bobšu teď baví prostěradlo skoro až na zem. Furt prolézá sem a zpátky, vykukuje a má z toho hroznou srandu...

30.9.2006 20:27

zviratkova napsal(a):
Ze všeho nejvíc Bobšu teď baví prostěradlo skoro až na zem. Furt prolézá sem a zpátky, vykukuje a má z toho hroznou srandu...

1.10.2006 08:31

zviratkova napsal(a):

Ti malí mrňousové jsou k sežrání! Ta holčička je nádherná! A ti kluci taky. Škoda, že tatínek tak dopadnul...slyším to poprvé, že by králík ochrnul! Bohužel, s dalším králíkem bych byla asi bezdomovec....

1.10.2006 20:30

lucky napsal(a):
Ti malí mrňousové jsou k sežrání! Ta holčička je nádherná! A ti kluci taky. Škoda, že tatínek tak dopadnul...slyším to poprvé, že by králík ochrnul! Bohužel, s dalším králíkem bych byla asi bezdomovec....

To já zase jo. Jedna známá měla králíčka a ten si při skákání z klece ublížil a ochrnul na ťapky, museli ho nechat uspat.

2.10.2006 19:44

zviratkova napsal(a):
To já zase jo. Jedna známá měla králíčka a ten si při skákání z klece ublížil a ochrnul na ťapky, museli ho nechat uspat.

tak já to fakticky slyším poprvé!

Jinak holky, ten náš Michal opravdu není normální! Předtavte si, že vřera mě chtěl sežrat, když jsem si vzala rohlíky s česnekovou pomazánkou a dnes jsem si po roce udělala takovou dobrotku....našlehané vajíško s cukrem. Michal se mohl zbláznit, sežral by mi to snad celé! Byl naprosto nepříčetný, jak se na to třepal! Potom se půl hodiny myl...

3.10.2006 18:26

johanka81 napsal(a):

Tak jsem Míšu konečně nafotila...posílám několik foteček. Nebylo sluníčko, ale to snad nevadí. Michal se tvářil jako model a pózoval. Všimněte si, že je konečně krásně přelínaný, takže není strakatý jako na posledních fotografiích...

3.10.2006 18:27

lucky napsal(a):
Tak jsem Míšu konečně nafotila...posílám několik foteček. Nebylo sluníčko, ale to snad nevadí. Michal se tvářil jako model a pózoval. Všimněte si, že je konečně krásně přelínaný, takže není strakatý jako na posledních fotografiích...

3.10.2006 21:52

lucky napsal(a):

Téééda, mě poprvé přijde Míša jako pěkná kulička . Ale to je na těch zakrslíkách to nejlepší . To se teda máte, když už pěkně přelínal. To Bobša je něco jako koule chlupů, jenže ona ta potvůrka moc kartáčování nesnese, takže budeme čekat a čekat...

4.10.2006 07:14

johanka81 napsal(a):

Ja se teda nestacim divit, co vsechno Michal sezere Bobek je teda taky pazravka, ale tak nejak mi prijde, ze jist takovyhle veci by ho nenapadlo ale co me na nem treba fascinuje je, ze pravidelne, kdyz ja si sednu v kuchyni, kde ma klec, ke stolu a zacnu neco jist, tak si zbehne domu a taky se zacne ladovat

4.10.2006 07:15

johanka81 napsal(a):

Jinak prelinany kozisek Misovi fakt zavidime Bobek ted lina stale a hojne, takze mam vsechno obalene jak kdyz na to nasnezilo, a to se ho snazim vycesavat, ale je to takova hromada chlupu, ze to proste nejde

4.10.2006 08:00

johanka81 napsal(a):
Jinak prelinany kozisek Misovi fakt zavidime Bobek ted lina stale a hojne, takze mam vsechno obalene jak kdyz na to nasnezilo, a to se ho snazim vycesavat, ale je to takova hromada chlupu, ze to proste nejde

Já se taky snažila Michal česat, ale ono to moc nejde. Jako on se nechá, ale ta srst je tak hebounká, že to žádný kartáč moc nebere a když, tak zase nezabere.

4.10.2006 08:19

lucky napsal(a):
Já se taky snažila Michal česat, ale ono to moc nejde. Jako on se nechá, ale ta srst je tak hebounká, že to žádný kartáč moc nebere a když, tak zase nezabere.

4.10.2006 08:23

lucky napsal(a):

kuk !

Tady je stášně rozkošný a mrzí mě, že to foťák nestihnul zaostřit...já než zaregistrovala, že tak krásně panáčkuje...tak už šel dolů. Ta druhá fotka je ostřejší, ale to už klesal.

4.10.2006 08:23

lucky napsal(a):
kuk !

Tady je stášně rozkošný a mrzí mě, že to foťák nestihnul zaostřit...já než zaregistrovala, že tak krásně panáčkuje...tak už šel dolů. Ta druhá fotka je ostřejší, ale to už klesal.

4.10.2006 08:24

lucky napsal(a):

tady ještě nějaké panáčkující

4.10.2006 08:25

lucky napsal(a):
tady ještě nějaké panáčkující

4.10.2006 18:59

lucky napsal(a):
kuk!

Já mám kartáč pro jorkšíráky. Ale nemá na štětinách žádné koncovky, takže je ostrý, kdybych teda zabrala. Ale kartáčovat to teda jde, jenže jí přejedu třeba 10x, mám stranou položenou kopu chlupů a mohla bych vyčesávat ještě tak týden vkuse. Prostě to nejde, všechno nemůžu dostat pryč ani kdybych se rozkrájela...

4.10.2006 20:06

zviratkova napsal(a):
Já mám kartáč pro jorkšíráky. Ale nemá na štětinách žádné koncovky, takže je ostrý, kdybych teda zabrala. Ale kartáčovat to teda jde, jenže jí přejedu třeba 10x, mám stranou položenou kopu chlupů a mohla bych vyčesávat ještě tak týden vkuse. Prostě to nejde, všechno nemůžu dostat pryč ani kdybych se rozkrájela...

tAK TO JSME NA TOM STEJNĚ......caps lock...hrůza

Já taky můžu česat dokola a nic. Potom si vždycky Michal vezmu do koupelny a oškubu ho jako slepici. Normálně z něj tahám ty chuchvalce, co jsou uvolněné..

Jinak tady musím dát speciální fotku! Tahle se mi moc povedla! Zívající králík! No není k sežrání?!

4.10.2006 20:07

lucky napsal(a):
tAK TO JSME NA TOM STEJNĚ......caps lock...hrůza

Já taky můžu česat dokola a nic. Potom si vždycky Michal vezmu do koupelny a oškubu ho jako slepici. Normálně z něj tahám ty chuchvalce, co jsou uvolněné..

Jinak tady musím dát speciální fotku! Tahle se mi moc povedla! Zívající králík! No není k sežrání?!

tady detail hlavinky...ty zoubky! A ta tlamička! Je neuvěřitelné, jak ji tak roztáhne...to já tedy neumím

4.10.2006 20:13

lucky napsal(a):
tady detail hlavinky...ty zoubky! A ta tlamička! Je neuvěřitelné, jak ji tak roztáhne...to já tedy neumím

NÁDHERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5.10.2006 00:52

zviratkova napsal(a):
NÁDHERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tžova Ten je fakt boží ... Fido to taky bezvadně dokáže / zívat / ale nikdy jsem to nechytla

Opravdovej model

5.10.2006 00:54

blanche napsal(a):
Tžova Ten je fakt boží ... Fido to taky bezvadně dokáže / zívat / ale nikdy jsem to nechytla

Opravdovej model

A ještě mě tak napadlo ... jak vůbec fotíte králíky ? Kdyby někdo vyfotil mě, tak řvete smíchy ... ležim, nebo klečim ... jsem někde namáčklá ... Vy ?

5.10.2006 18:34

blanche napsal(a):
A ještě mě tak napadlo ... jak vůbec fotíte králíky ? Kdyby někdo vyfotil mě, tak řvete smíchy ... ležim, nebo klečim ... jsem někde namáčklá ... Vy ?

Tak teda Skippy moc nepelichá!

Jinak on taky sežere vše bez problémů,ale jiného rázu...tak např.Mamka mi ho hlídala poslední týden o prázdninách,když jsem ho dovezla domů a vrátila se do Hrušek.Řekla jsem,ať ho pouští a tak... přijedu a hrůza!!!

Skočil mamce na poličku,tam jsem měla velkýho slaměnýho koně(no asi víte,jak dopadl),různé sošky mi poshazoval až na zem,naštěstí nerozbil.A až asi před týdnem jsem si všimla,že mi ohlodal mou krásnou svíčku,a to dost řádně...přežil!!!Potom mi roztrhal spousty knížek,naštěstí starých,dětských.No a asi před dvěma dny jsem ho nechala minutku bez dozoru-odběhla jsem mu pro vodu do napaječky-a vrátím se a mám ohlodanou učebnici do školy(novou)!Já myslela ,že ho na místě roztrhnu a zaškrtím(no,možná opačně)....Jinak je to teda macek jak hrom,ale morčátko mi ho kazí,krásně chodil na záchodek ale morče si se.e kde chce,tak se začal opičit!Nehledě na to,že má jako záchod dno plastové přepravky a v noci se rozhodl,ža se jí zkusí prohrabat!To byl hluk,že jsem jí musela z tama vyndat...Opravdu,takovýho hyperaktivistu Vám fakt ze srdce nepřeju!

5.10.2006 18:46

kikuska napsal(a):
Tak teda Skippy moc nepelichá!

Jinak on taky sežere vše bez problémů,ale jiného rázu...tak např.Mamka mi ho hlídala poslední týden o prázdninách,když jsem ho dovezla domů a vrátila se do Hrušek.Řekla jsem,ať ho pouští a tak... přijedu a hrůza!!!

Skočil mamce na poličku,tam jsem měla velkýho slaměnýho koně(no asi víte,jak dopadl),různé sošky mi poshazoval až na zem,naštěstí nerozbil.A až asi před týdnem jsem si všimla,že mi ohlodal mou krásnou svíčku,a to dost řádně...přežil!!!Potom mi roztrhal spousty knížek,naštěstí starých,dětských.No a asi před dvěma dny jsem ho nechala minutku bez dozoru-odběhla jsem mu pro vodu do napaječky-a vrátím se a mám ohlodanou učebnici do školy(novou)!Já myslela ,že ho na místě roztrhnu a zaškrtím(no,možná opačně)....Jinak je to teda macek jak hrom,ale morčátko mi ho kazí,krásně chodil na záchodek ale morče si se.e kde chce,tak se začal opičit!Nehledě na to,že má jako záchod dno plastové přepravky a v noci se rozhodl,ža se jí zkusí prohrabat!To byl hluk,že jsem jí musela z tama vyndat...Opravdu,takovýho hyperaktivistu Vám fakt ze srdce nepřeju!

Nazdárek! Bobšu se mi taky nenaří vyfotit při zívání, ale vždycky se fakt bavím, ale ona zásadně zívá akorát v kleci, když jí proberu, jak chodím okolo ní, tak se protáhne jak kočka a zívá s drštičkou dokořán. Jo a dneska jsem našla v jednom zapadlém malém zverimexu na druhé straně města (kam teď budu mimochodem jezdit do práce - hurááá :-( ) tu zelenou louku. Zkusila jsem jí trochu do misky dát. Nejdřív jako vždy na mě hrála, jak si to můžu strčit kam chci, ale jakmile se otočím, tak dlabe, že má boule až za ušima. Musela jsem jí ale pozorovat zdálky, aby toho nenechala, takže co jí jede a co ne zjistím zítra ráno. Jo a dáváte jim to místo hlavního jídla? Já že bych jí třeba udělala jednou do týdne změnu a dala jí to místo té její směsi...

5.10.2006 22:02

zviratkova napsal(a):
Nazdárek! Bobšu se mi taky nenaří vyfotit při zívání, ale vždycky se fakt bavím, ale ona zásadně zívá akorát v kleci, když jí proberu, jak chodím okolo ní, tak se protáhne jak kočka a zívá s drštičkou dokořán. Jo a dneska jsem našla v jednom zapadlém malém zverimexu na druhé straně města (kam teď budu mimochodem jezdit do práce - hurááá :-( ) tu zelenou louku. Zkusila jsem jí trochu do misky dát. Nejdřív jako vždy na mě hrála, jak si to můžu strčit kam chci, ale jakmile se otočím, tak dlabe, že má boule až za ušima. Musela jsem jí ale pozorovat zdálky, aby toho nenechala, takže co jí jede a co ne zjistím zítra ráno. Jo a dáváte jim to místo hlavního jídla? Já že bych jí třeba udělala jednou do týdne změnu a dala jí to místo té její směsi...

Tak já byla šťastná jako blecha, že se mi toho Míšu podařilo tak vyfotit! Mám z toho radost a navíc je ostrý.
Jinak při focení se taky různě plazím, obíháma skáču kolem něj jako opice..nechci vědět, co si o mě musí ten králík myslet!
Jinak mám z něj den co den mrtvici. Prostě se naučil s námi večeřet. Je nepříčetný, když ví, že se chystá v kuchyni večeře. Lítá z kuchyně do obýváku a zpět. Hlídá mámu, aby mu něco neuteklo. My už nějak dávno večeříme rpostě v obýváku. A on se naučil tam jíst s námi pod stolem. Vyskočí mámě na gauč a stepuje. A ona přinese jídlo mě a tatíkovi a potom honem musí letět pro jídlo Míšovi, protože ten, kdyby mohl, tak už řve! Ona přiběhne a malým bílým talířkem a na něm má Michal večeři! A co myslíte? No naši večeři!!! Většinou to, co by mohl. Dnes měl vařené brambory (ty miluje) + zeleninku (hrášek, mrkvičky a kukuřici - na másle) a kápnuté šťávičkou z masa...on by sežral všechno to maso! Přísahám!
Jindy tam mívá nějakou rýži, těstoviny, nejhorčí je, když máme knedlík...co králíkovi, že? No víte jak ten magor žere knedlík!? Co s ním chcete dělat! Když se mu tam dá něco jiného, tak to okamžitě zjistí, že na talíči má člověk něco jiného než on a chce to jiné! Je schopen vlézt až do talíře!
Měli jste ho dnes vidět, jak mě chtěl sežrat, když jsem si sedla s koláčem, co máma včera udělala po dlouhé době. Do korpusu dá jahody a mandarinky z konzervy a zalije želatinou.....výborné, jednoduché. Podle Michala šíleně chutné! Kdybych mu to dala všechno, tak to za den snad sežral!

Omlouvám se za chyby, ale jsem nějak utahaná, bolí mě záda a jdu chrnět..pa!

6.10.2006 17:09

johanka81 napsal(a):

No tak to je prima, ze Bobsa na Louku zabrala Ja ji teda Bobkovi davam misto snidane, protoze ho mam naucenyho na zradlo 2 x denne, vecer dostane trochu zrni do misticky nebo tycku, aby se snazil aspon trochu hlodat + nejakou zeleninku nebo ovoce + seno a rano pak dostane do misky tu louku+ seno Myslim, ze v pohode nahradi "hlavni chod", takze v ramci zmeny do toho navic tam neni obili, takze aspon se nemusim tolik bat, ze ztloustne

6.10.2006 19:31

johanka81 napsal(a):
No tak to je prima, ze Bobsa na Louku zabrala Ja ji teda Bobkovi davam misto snidane, protoze ho mam naucenyho na zradlo 2 x denne, vecer dostane trochu zrni do misticky nebo tycku, aby se snazil aspon trochu hlodat + nejakou zeleninku nebo ovoce + seno a rano pak dostane do misky tu louku+ seno Myslim, ze v pohode nahradi "hlavni chod", takze v ramci zmeny do toho navic tam neni obili, takze aspon se nemusim tolik bat, ze ztloustne

No, uvidím, jak to bude, až jí to dám ráno. Včera to jako všechno nesnědla, ale to bylo tím, že to dostala až odpoledne. Ráno se už nadlábla. Buď na mě bude koukat jako jestli jsem se nezbláznila, že jsem jí nedala to její nebo toho zdlábne víc. Uvidíme...

12.10.2006 20:17

zviratkova napsal(a):
No, uvidím, jak to bude, až jí to dám ráno. Včera to jako všechno nesnědla, ale to bylo tím, že to dostala až odpoledne. Ráno se už nadlábla. Buď na mě bude koukat jako jestli jsem se nezbláznila, že jsem jí nedala to její nebo toho zdlábne víc. Uvidíme...

Tak vám řeknu, že Bobša mi na tu zelenou louku prdí. Dala jsem jí jí ráno a ani si pomalu nečuchla. Holt vybíravá byla, je a vždycky bude...

13.10.2006 11:33

johanka81 napsal(a):

tsssssssssssssssssssss....................

13.10.2006 13:23

johanka81 napsal(a):
tsssssssssssssssssssss....................

Teda Bobša je ale mlsná!!! No jinak dneska u mě v práci byla výstava různých zvířatek a i králíkům, tak sem něco hodím. Bohužel plemena neznám... Ale i tak se snad fotečky budou líbit. Chtěla jsem vzít i Piškota,aby mi ho ze známosti ohodnotili. Nakonec zůstal doma. Stejně bych se dozvěděla jen to že je na zakrslíka velkej a tlustej

13.10.2006 13:23

medik napsal(a):
Teda Bobša je ale mlsná!!! No jinak dneska u mě v práci byla výstava různých zvířatek a i králíkům, tak sem něco hodím. Bohužel plemena neznám... Ale i tak se snad fotečky budou líbit. Chtěla jsem vzít i Piškota,aby mi ho ze známosti ohodnotili. Nakonec zůstal doma. Stejně bych se dozvěděla jen to že je na zakrslíka velkej a tlustej

13.10.2006 13:27

medik napsal(a):

tenhle se mi moc líbil, hotovej plyšák!

13.10.2006 13:28

medik napsal(a):

tenhle se mi moc líbil, hotovej plyšák!

jeden zakrslík (mimochodem Piškot je asi tak 3x větší....)

13.10.2006 13:29

medik napsal(a):

jeden zakrslík (mimochodem Piškot je asi tak 3x větší....)

a druhý prcek

13.10.2006 13:32

medik napsal(a):

a druhý prcek

na závěr jedna fotečka Piškota!

13.10.2006 13:32

medik napsal(a):
na závěr jedna fotečka Piškota!

dobře tak teda ještě jedna

13.10.2006 15:15

medik napsal(a):
dobře tak teda ještě jedna

Teda Jani, Piškot je pěkný macek, to jo! Ale ti na výstavě jsou nádherné! Mě samozřejmě hned zaujal ten černotříslový.....jo, jo, celý první Michal!
A ten za ním je fakt taky moc zajímavý! Michal se dnes vypéká na sluníčku...budeme mít super večeří!Pečeného kvávíka!

13.10.2006 20:20

lucky napsal(a):
Teda Jani, Piškot je pěkný macek, to jo! Ale ti na výstavě jsou nádherné! Mě samozřejmě hned zaujal ten černotříslový.....jo, jo, celý první Michal!
A ten za ním je fakt taky moc zajímavý! Michal se dnes vypéká na sluníčku...budeme mít super večeří!Pečeného kvávíka!

To teda jo, jak jsem tak koukala na to, kolik zabírá v náručí, tak je to fakt kus. Ale kráááásnej. Ty z výstavy jsou taky pěkní, akorát mě štve, že tam vždycky mají tam málo zakrslíků. Jo a mám smutnou zprávu. Včera mi kamarád říkal, že má jeho králíček Elliot (ten durynský beránek, dávala jsem sem jeho fotky) zápal plic. Tak jsem se ptala co a jak. Bral antibiotika, nejedl, prostě bez života. A dneska mi bohužel psal, že Ellíček ráno při podávání léku umřel. Je mi ho mooooc líto... :-(

16.10.2006 07:59

johanka81 napsal(a):

Ahoj holky, tak sem vcera zachytila nasi maminu v druzbe s Bobuli

16.10.2006 07:59

johanka81 napsal(a):

16.10.2006 08:01

johanka81 napsal(a):

a pak ze je to velkej kvavik, houby, drobiiiiiiinek to je

16.10.2006 08:01

johanka81 napsal(a):

natazena jak ta mrcha............ Bobule, prirozene!!

16.10.2006 14:22

johanka81 napsal(a):
natazena jak ta mrcha............ Bobule, prirozene!!

Čauky holky, pamatujete si ještě na mojí Smokie? Neměla jsem ani moc fotek, protože mi jí jako tříměsíční mimí vybrala u koní v králíkárně fretka, ted má kamarádka černý mimí ještě ani nevíme jestli kluka nebo holku, ale jeho maminka je zlá tak ho odchováváme uměle a každé 4 hodiny ho dáme k mamince jenom napít-od toho získal jméno Bucínek, nebo Buclinka. takže až dost vyroste, budu ho mít domaaa už ne venku, aby se mu zase něco nestalo. se těšiiiiim

17.10.2006 19:01

kunicek napsal(a):
Čauky holky, pamatujete si ještě na mojí Smokie? Neměla jsem ani moc fotek, protože mi jí jako tříměsíční mimí vybrala u koní v králíkárně fretka, ted má kamarádka černý mimí ještě ani nevíme jestli kluka nebo holku, ale jeho maminka je zlá tak ho odchováváme uměle a každé 4 hodiny ho dáme k mamince jenom napít-od toho získal jméno Bucínek, nebo Buclinka. takže až dost vyroste, budu ho mít domaaa už ne venku, aby se mu zase něco nestalo. se těšiiiiim

Téééda, nového malinkého černého prďocha závidím. A mám tady na pochlubení dalšího prcka. Je to kamarádův nový králíček Tim. NO, není rozkošný?

17.10.2006 19:02

zviratkova napsal(a):
Téééda, nového malinkého černého prďocha závidím. A mám tady na pochlubení dalšího prcka. Je to kamarádův nový králíček Tim. NO, není rozkošný?

jsou trošku mázlé, nechtějí ho děsit bleskem

17.10.2006 19:03

zviratkova napsal(a):
jsou trošku mázlé, nechtějí ho děsit bleskem

Vypadá jako čistokrevný duryňák, ale prý je jen křížený, chtěli co nejpodobnější Elliotovi, ale čistokrevného neměli...

18.10.2006 08:12

zviratkova napsal(a):
Vypadá jako čistokrevný duryňák, ale prý je jen křížený, chtěli co nejpodobnější Elliotovi, ale čistokrevného neměli...

No je to prdicek kdyz si vybavim, ze Bobule byla taky takova malinkata kulicka..............

18.10.2006 19:11

johanka81 napsal(a):
No je to prdicek kdyz si vybavim, ze Bobule byla taky takova malinkata kulicka..............

To jo, moct to tak vrátit... Ale je srandovní, jak má každé ouško jinam...

19.10.2006 08:54

zviratkova napsal(a):
To jo, moct to tak vrátit... Ale je srandovní, jak má každé ouško jinam...

Ten je rozkošný! A má nádhernou barvičku! Fakt jako duryŇák...ti se mi moc líbí! Řekli kamarádovi, že má krasavečka!
Jinak ta vyvalená Bubule je super! Michal se taky tak rozvaluje, ale aby u něj tak někdo byl a nafotil ho, to ne....to on by se nenechal. A to si nechá hodně věcí líbit...
Jinak Míšo, jsem zvědavá na králíčka! Já si myslela, že to dlouho nevydržíš a budeš mít nového! Dej sem někdy nějaké fotky! Musí být Bucínek či Bucinka překrásný, jak je malinkatý!
Holky, to je hrozné, ten náš Michal už bude mít kolem nového roku či vánoc šest roků! Už je to vélký kvávík!
Včera jsem ho tak pořád muchlovala....byl nějak vtěrný a stále na mě někde házel očička. Takže jsem k němu musela na zem, nebo na gauč, nebo ho vzít do náruče a muchlovala a pusinkovala a on blahem křupká zoubky. Je strašně mazlivý.

19.10.2006 18:42

lucky napsal(a):
Ten je rozkošný! A má nádhernou barvičku! Fakt jako duryŇák...ti se mi moc líbí! Řekli kamarádovi, že má krasavečka!
Jinak ta vyvalená Bubule je super! Michal se taky tak rozvaluje, ale aby u něj tak někdo byl a nafotil ho, to ne....to on by se nenechal. A to si nechá hodně věcí líbit...
Jinak Míšo, jsem zvědavá na králíčka! Já si myslela, že to dlouho nevydržíš a budeš mít nového! Dej sem někdy nějaké fotky! Musí být Bucínek či Bucinka překrásný, jak je malinkatý!
Holky, to je hrozné, ten náš Michal už bude mít kolem nového roku či vánoc šest roků! Už je to vélký kvávík!
Včera jsem ho tak pořád muchlovala....byl nějak vtěrný a stále na mě někde házel očička. Takže jsem k němu musela na zem, nebo na gauč, nebo ho vzít do náruče a muchlovala a pusinkovala a on blahem křupká zoubky. Je strašně mazlivý.

Tak tady ještě Timeček...

19.10.2006 18:42

zviratkova napsal(a):
Tak tady ještě Timeček...

a na záchodku - prý ho používá jenom jako postýlku

19.10.2006 21:34

zviratkova napsal(a):
a na záchodku - prý ho používá jenom jako postýlku

v tom hajzlíku je fakt dobrý!
ale je to strašně rozkošný králík! Ta barvička se mě šíleně líbí!

19.10.2006 21:43

lucky napsal(a):
v tom hajzlíku je fakt dobrý!
ale je to strašně rozkošný králík! Ta barvička se mě šíleně líbí!

Jo, je super, jak je proti všemu tak maličký. Jo a ta barvička se Ti zřejmě líbí proto, že máš tyhle kouřové do dvou barev moc ráda ...

21.10.2006 08:27

zviratkova napsal(a):
Jo, je super, jak je proti všemu tak maličký. Jo a ta barvička se Ti zřejmě líbí proto, že máš tyhle kouřové do dvou barev moc ráda ...

Asi ano.....že by jsem byla tím ovlivněná, jo? Asi jo....miluji je!

Přidejte reakci

Přidat smajlík