Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.106.122
Dobrý den, může mi někdo říct jaké mladé bude mít pár alex.malýchg, když samec je modrý a samice kobalt a jestli je možný aby měli už letos mladý? Samice je rok 11 a samec rok 10, Samice už totiž chodí do budky.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.154.81
Nic z toho nebude,samice je přiliš mladá,pokud to vůbec samice je,totéž platí o samcovi,i kdyby se snažili pářit snůška pokud to samička vydrží a vejce snese , budou neoplodněná . Chceto opravdu vydržet a minimální staří 30 až 35 měsíců.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.44
Nevybarvení samci 18 až 20 měsíců většinou páří , ale samice 11 bude mladá a vejce ještě nesnese.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.217.25
Mláďata budou modrá a kobaltová. Ale letos zcela určitě ne.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.74
Já myslim , že kobalt tam nebude ani jeden, pouze štěpáci. Na kobaty by jste musel mít violetu , ale možná se pletu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.171.254
Kobalt tam urcite bude. Ak je kobalt jednofaktorovy tak bude polovica modrych a polovica kobaltovych.
Ak by bol kobalt dvojfaktorovy tak vsetky mlade budu jednofaktorove kobaltove. Na pohlavi nezalezi.
Je to na 100 percent tak.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.69
Polovina mláďat bude modrý a plovina bude modrý s jedním faktorem tmavnutí, tudíž kobalt.
Modrý s dvěma faktory tmavnutí je mauve, nikoliv kobalt, tudíž žádný kobalt 2f neexistuje.
Mláďata tak mladí ptáci mít jistě nemohou, samec by v tomto věku samici napářit mohl, ale samice je příliš mladá.
Ať se daří.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.217.25
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já myslim , že kobalt tam nebude ani jeden, pouze štěpáci. Na kobaty by jste musel mít violetu , ale možná se pletu.
Tak to se opravdu pletete.
Kobalt je modrá s jedním faktorem tmavnutí.
Violeta je modrá s fialovým faktorem.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.217.25
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Kobalt tam urcite bude. Ak je kobalt jednofaktorovy tak bude polovica modrych a polovica kobaltovych.
Ak by bol kobalt dvojfaktorovy tak vsetky mlade budu jednofaktorove kobaltove. Na pohlavi nezalezi.
Je to na 100 percent tak.
Žádný jednofaktorový ani dvoufaktorový kobalt neexistuje.
Kobalt je modrá s jedním faktorem tmavnutí.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den, může mi někdo říct jaké mladé bude mít pár alex.malýchg, když samec je modrý a samice kobalt a jestli je možný aby měli už letos mladý? Samice je rok 11 a samec rok 10, Samice už totiž chodí do budky.
Prosím vás, nechápu nebo jsem nějak mimo? Samice je z roku 2011 a samec z roku 2010? nechápu potom proč by v následující sezoně nemohli mít mladé když máme rok 2019. Jinak barvy mladých budou asi tak 50:50 od obou rodičů. Hezký den
Ferkooo
napsal(a):
Ako. Idem vedieť kedy je samček či samica kobalt jedno abo dvoj faktorovy ?? Dakujem
Třeba má někdo lepší fotky 😉
0.1 tmavá(2f) modrá ( mauwe)
1.0 tmavá(2f) modrá ( mauwe)
1.0 tmavá(2f) modrá/ cleartail
něco foceno bleskem