Andulka bez samečka snáší mnoho vajec! Co s tím?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.1.2015 10:06
babaspipinkou

XXX.XXX.64.210

Mám dotaz ohledně andulky, snáší od loňského léta neustále vajíčka bez přítomnosti samečka. Jak mám k tomu reagovat? Stále snáší víc a víc vajíček. Děkuji.

12.1.2015 10:31
mirekl

XXX.XXX.20.60

Nechte ji vajíčka, neodebírejte je, ona si na ně sedne, přestane další snášet a tak do 3 týdnů na nich přestane sedět.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.1.2015 10:35
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kupte jí samečka...samotná andulka musí být smutná...

12.1.2015 15:58
fríský

XXX.XXX.64.144

Ano, souhlasím s příspěvkem. Před několika lety jsme taky jako neznalý vajíčka braly korele, tenkrát jsme dostaly vynadáno, že si to musí odsedět. Také jsme jí koupily samečka, ale ona ho vůbec nechtěla. Jestli paní zadavatelka uvažuje o samci, tak bych asi nechala ať si vybere partnera sama.

13.1.2015 09:35
našinec

XXX.XXX.159.14

babaspipinkou napsal(a):
Mám dotaz ohledně andulky, snáší od loňského léta neustále vajíčka bez přítomnosti samečka. Jak mám k tomu reagovat? Stále snáší víc a víc vajíček. Děkuji.

Dobrý den, odeberte ji budku, aby neměla kde snášet, pokud Vám snáší na zem, tak upravit krmnou dávku, aby nebyla nucená ke snášce.

13.1.2015 11:05
babaspipinkou

XXX.XXX.64.210

Děkuji za odpovědi je mi andulky líto ale ona je jinak čilá tazatelka.

13.1.2015 13:04
mirekl

XXX.XXX.20.60

našinec napsal(a):
Dobrý den, odeberte ji budku, aby neměla kde snášet, pokud Vám snáší na zem, tak upravit krmnou dávku, aby nebyla nucená ke snášce.

Jestli dostává míchanici, tak nedávat, ale hlavní je teď neodebírat vajíčka, jinak bude snášet pořád, než vysílením zemře.

Přidejte reakci

Přidat smajlík