Dobrý den. Měl bych dotaz zda je stále v provozu každou první neděli v měsíci Setkání chovatelů Brno Cihelna Modřice? Hledal jsem na internetu termín na tento rok a nikde ani zmínka. Termíny jsou vypsány jen do prosince 2014 a pak už nic. Další dotaz zda stále platí adresa Brněnská 404, Brno - Modřice (Cihelna) a otevírací doba 7:00 - 10:00 hodin? A poslední dotaz by byl zda má vůbec smysl tam chodit? Co jsem si tak četl v diskuzích tak burza nějak pokulhává, má malé prostory a obsazených stolů průběžně ubývalo. Sháním chůvičky tak jestli bych je tam vůbec našel...přece jen z Černých polí to nemám dvě zastávky busem
Díky předem za odpovědi.
Didakt
napsal(a):
Dobrý den. Měl bych dotaz zda je stále v provozu každou první neděli v měsíci Setkání chovatelů Brno Cihelna Modřice? Hledal jsem na internetu termín na tento rok a nikde ani zmínka. Termíny jsou vypsány jen do prosince 2014 a pak už nic. Další dotaz zda stále platí adresa Brněnská 404, Brno - Modřice (Cihelna) a otevírací doba 7:00 - 10:00 hodin? A poslední dotaz by byl zda má vůbec smysl tam chodit? Co jsem si tak četl v diskuzích tak burza nějak pokulhává, má malé prostory a obsazených stolů průběžně ubývalo. Sháním chůvičky tak jestli bych je tam vůbec našel...přece jen z Černých polí to nemám dvě zastávky busem
Díky předem za odpovědi.
Už je s burzou ámen.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Didakt
napsal(a):
Díky za typ, ale nemám auto a zase nechci vstávat v 5 ráno abych stihl začátek výstavy Je to hold dost daleko...ale díky.
Vlakem to je z hlavního nádraží 17 minut, autobusem č.40 z Úzké 34 minut.
Co na to říci, nenajde se nějaký chovatel který by pánovi přinesl chůvičky až do domu, ale musel by se dostavit až pán chovatel bude vzhůru aby jej nebudil. Chovatelství a každý jiný koníček chce i nějakou obě´t, chci-li něčeho dosáhnout musím taky pro to něco udělat.. Sám jsem jel 200 km pro zpěváky až k Děčínu, pro kvalitu i když bych lutina sehnal za pár korun blíže, ale tak již to je... Přeji krásný den.
Pane děkuji za názor, ale nikdo tu nepsal o tom, aby mi někdo něco nosil domů k nosu! Já si pro ptáky klidně dojedu, ale ne za cenu toho, že je v té zimě potáhnu 2 hodiny vlakem a MHD a navíc bych ocenil, když už je Brno druhé největší město v Čr, aby tu byla alejspoň jedna burza/výstava a nemusel jsem jezdit do něčeho u Brna nebo dál. Praha je burzami protkaná a my tu už nemáme ani jednu...to je smutné...
Co se dá v Brna doporučit tak http://www.aquaterabrno.cz/. Je to sice z veliké části akva tera burza, je vcelku veliká a najde se sem tam i někdo s ptáky...no většinou jen papoušci či nějaký kanárek...
Když byla burza v Olympii tak jste všichni mrchtali, že je to na nevhodném místě a v průvanu. Organizátoři sehnali prostory u restaurace v suchu a teple a zase někteří mrchtali, že je to malé. Nedivím se, že byli otráveni a vyprdli se na nás. Tak holt budeme muset jezdit do Břeclavi, Hodonína a do Přerova. Tam to máme asi blíž

Proc asi v Brne burza zanikla? Mali zajem navstevnost mizerna mozna spatna organizace ale pri dnesni konkurenci se neni cemu divit.najdete si chovatele chuvicek urcite jich v Brne bude dost staci hledat.v teto dobe bude vyber na burzach stejne mali
No jo taky se organizérům nedivím, že to nakonec zrušili. Myslím si, že kdyby to nechali u té Olympie tak by to bylo nejlepší a burza by ještě teď možná ještě existovala jeloikož se návštěvnost začala hodně snižovat po přestěhování do Cihelny co jsem se dočetl v diskuzích. Škoda no...mít auto tak si klidně zajedu i někam dál, no opravdu při 0°C nebudu vláčet takové malé ptáčky v MHD a vlaku. Kkdyž burza byla tak měli všichni plnou hubu keců a když nakonec není tak zase všichni fňukají, že nějakou chtějí a klidně i tu starou...no s tím už asi stejně nic neuděláme...
P.S. Chovatele chůviček jsem v Brně hledal ale nenašel jsem. Koho jsem našel tak mi řekl, že chůvičky už nemá. Jen v jednom zverimexu jsem na ně narazil, ale nechce se mi je tam kupovat...no počkám si na burzu na BVV a když nic a nikdo se mi na inzeráty neozve uchýlím se nakonec asi k tomu zverimexu

lada3
napsal(a):
Asi me neco uniklo, ale od kdy je burza v Modricich zrusena? Bylo to tu oznameno provozovateli?
A to jsem se tam chtel v breznu konecne zajet podivat :).
Ano, bylo to oznámeno https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/nemodforum/r/detail/1865426/cihelna-modrice-zrusena.
Nevím proč tady šíříte takové bláboli, že Praha je burzami protkatá, nevím o žádné poslední burza která tam byla( ve Školské Praha 1) již 20 let není, rád bych kdyby jste tedy učinil třu novinu a napsal kde ty burzy jsou Kladno a Kolín nejsou Praha, pro pana ( Didakt). Děkuji. Věřím, že se k věci vyjadříte.