Dnes už to bylo v Kroměříži zajímavější. Venku bylo hodně prodejců krmiv a všeho v podstatě jako na burze v Přerově ale řekl bych že ne tak chaotické asi je to tím že je to všechno v řadách. Jinak si myslím že návštěvnost mnohem lepší než malá v Přerově. A teď přerováci do mně červenýma ťapičkama.
stanley
napsal(a):
Dnes už to bylo v Kroměříži zajímavější. Venku bylo hodně prodejců krmiv a všeho v podstatě jako na burze v Přerově ale řekl bych že ne tak chaotické asi je to tím že je to všechno v řadách. Jinak si myslím že návštěvnost mnohem lepší než malá v Přerově. A teď přerováci do mně červenýma ťapičkama.
Dnes jsem se taky zůčastnil burzy a nemělo to chybu. žádné mačkání a bláto. všechno je v pohodě, parkování, stoly na přenosky a vneposlední řadě uspořádaní prodejci krmiv venku pod střechou atd. za mě burza která má VELKOU budoucnost. čus
stanley
napsal(a):
Nejsem sice z Přerova, ale myslím si, že jste založil úplně zbytečné téma které poslouží jen jako záminka k rozdmýchání už sto krát opakovaných bezcených konfliktů. Komu se líbí v Přerově, ať si jezdí tam, komu v Ostravě, ať si jezdí tam, komu v Kroměříži, ať si jezdí do Kroměříže. Navíc nechápu nadpis jako otázku a příspěvek jako konstatování toho, jak to tam vlastně bylo.
Postrádám smysl celého příspěvku.
stanley
napsal(a):
Dnes jsem byl poprvé na této burze a za mne 1. Nechci kritizovat ani chválit, ale myslím si, že tato burza má budoucnost a také pevně věřím i tomu, že tímto naruší burzu v Hradišti na 100% a možná i Břeclav i Hodonín. Není něco, co bych této burze vyčítal, parkoviště, přístup, uzavřená hala bez průvanu, velká místa jak venku, tak i ve vnitřním prostředí.Myslím, že tak nějak, by měly burzy u nás vypadat...Jen pro takové kteří budou psát kritiku, mám to do Hodonína, Břeclavi a Hradiště stejně, tak jak do Kroměříže, takže nejsem domácí...
Dobrý den, taky jsem dneska byl poprve v Kroměříži a byl jsem nadšen, jak už tady bylo popisováno žádné mačkanice parkování supr atd.velký výběr papoušků krmiva a ruzneho příslušenství chovatelství.Už se těším na jaro až bude tepleji protože to kazila akorat zima venku když jsem procházel venku pod zastřešením abych si prošel nabídku krmiv.Myslim si že je timto ohrožena burza 4 neděli v Přerově ale je to jenom moje doměnka tak uvidíme, zatím velká spokojenost.
hari2
napsal(a):
Dobrý den, taky jsem dneska byl poprve v Kroměříži a byl jsem nadšen, jak už tady bylo popisováno žádné mačkanice parkování supr atd.velký výběr papoušků krmiva a ruzneho příslušenství chovatelství.Už se těším na jaro až bude tepleji protože to kazila akorat zima venku když jsem procházel venku pod zastřešením abych si prošel nabídku krmiv.Myslim si že je timto ohrožena burza 4 neděli v Přerově ale je to jenom moje doměnka tak uvidíme, zatím velká spokojenost.
Pravdu máš
Poprvé jsem navšívit tuto burzu a byl jsem mile překvapený čistotou a uspořádáním, chytře vyřešeno občerstvení (vynikající káva) i toalety. Areál je moc pěkný a kdyby byly zaplněny obě haly byla by to paráda. Paradoxně na to že jsem přerovák jsem na burze za 20 minut z domu a k nám na výstaviště mi to trvá minimálně jednou tolik a to s frontama a čekáním.
Na druhou stranu mi to připadá jako luxusní burza v Hradišti, která zřejmě veme za své a pomalu upadne v zapomnění. Na přerovskou burzu tomu zatím chybí tradice a renomé zahraničních chovatelů, kteří budou zase jezdit pouze jednou za měsíc a dle mého názoru pouze na Přerov.
Teprve čas ukáže jak se burza chytí, já osobně tam pravidelně jezdit nebudu, ale fandím tomu počinu je to nejpěknější regionální burza. JP.
fako
napsal(a):
Akoràt jsem tam Neviděl prodejce pletiv hala je celkem malà ale jinak paràda.
Dobrý deň. Včera som tam bol na čumendu, celkom som mal z tej burzy zmiešané pocity. Prostredie veľmi pekné, žiadne blato, čisté WC, bufet, hala plná, ale predávalo sa málo.Veľký nedostatok tejto burzy je v tom parkovisku, pretože niesť krmivo, alebo búdky taký kus sa mi nechce. Ďalej chýbali tam návštevníci (priekupníci ) zo zahraničia. Preto táto burza nikdy nemôže ohroziť Pŕerov, alebo Nitru (to sú iné termíny) a pochybujem, že sa bude chcieť ísť Poliakom, Maďarom, Balkáncom a iným týždeň po týždni ísť do ČR.
Dokonca si myslím, že ani veľmi neohrozia UH a ostatné burzy, pretože keď sa oteplí (aspoň za seba ) Slováci pôjdu radšej do UH ako do Kroměříža, ktorý je predsa len trochu "od ruky". Ja osobne tam určite ešte pôjdem, ale asi až v zime.
aymara55
napsal(a):
Dobrý deň. Včera som tam bol na čumendu, celkom som mal z tej burzy zmiešané pocity. Prostredie veľmi pekné, žiadne blato, čisté WC, bufet, hala plná, ale predávalo sa málo.Veľký nedostatok tejto burzy je v tom parkovisku, pretože niesť krmivo, alebo búdky taký kus sa mi nechce. Ďalej chýbali tam návštevníci (priekupníci ) zo zahraničia. Preto táto burza nikdy nemôže ohroziť Pŕerov, alebo Nitru (to sú iné termíny) a pochybujem, že sa bude chcieť ísť Poliakom, Maďarom, Balkáncom a iným týždeň po týždni ísť do ČR.
Dokonca si myslím, že ani veľmi neohrozia UH a ostatné burzy, pretože keď sa oteplí (aspoň za seba ) Slováci pôjdu radšej do UH ako do Kroměříža, ktorý je predsa len trochu "od ruky". Ja osobne tam určite ešte pôjdem, ale asi až v zime.
Dobrý den
Když začínaly burzy v Přerově Tak začínaly na výstavišti v pravo za vjezdem v tom bílým přízemním baráku v místnosti ne větší než 10 x 5 metrů a když jsem tam přišel tak tam bylo když to přeženu padesát lidí z toho deset s přenoskama. Myslím si že ldi to buď přitáhne anebo ne. Samozřejmě Nitra je velká burza která si přitáhla lidi a teď si musí každý rozmyslet či jet tam nebo někam jinam Já nikomu žádnou burzu neberu. Já se taky nevzdávám toho že bych jezdil jenom do Kroměříže nebo jenom do Přerova. Já se rád jedu podívat i do Nitry. Tdy ta otázka nevznikla ve smyslu někoho naštvat ale iak zní otázka
Kroměříž dnes jak se vám burza líbila ?
aymara55
napsal(a):
Veľký nedostatok tejto burzy je v tom parkovisku, pretože niesť krmivo, alebo búdky taký kus sa mi nechce.""Dělate si srandu v Přerově nejen že musíte nosit žrádlo i budky které koupíte daleko pokud stojíte na druhé straně parkoviště ale navic kolikrát absolvujete slalom mezi bahnem a kalužema, tím nechci nijak odsuzovat Přerov.
petule789
napsal(a):
Veľký nedostatok tejto burzy je v tom parkovisku, pretože niesť krmivo, alebo búdky taký kus sa mi nechce.""Dělate si srandu v Přerově nejen že musíte nosit žrádlo i budky které koupíte daleko pokud stojíte na druhé straně parkoviště ale navic kolikrát absolvujete slalom mezi bahnem a kalužema, tím nechci nijak odsuzovat Přerov.
Nechcem tu zas komentovať niečo čo som sám na vlastné oči nevidel, ale jedno si dosť dobre pametám je to začiatok burzy na AG ktorej nedávali žiadnu šancu, ak klamem prečítajte si staré príspevky ag versus krškany návštevnsť krškán bola enormná a parkovanie ako v prerove teraz ruku na srdce ag ak parkuješ na záchytnom parkovisku je tiež daleko, zahraničný predajcovia tiež na ag zo začiatku neboli.pokial kromeríž bude mať snahu sledovať dopyt chovatelov ako to sleduje vedenie ag táto burza bude mať budúcnosť čo mne chýba je reklama na túto burzu, zahraničie onej ešte nevie.Ale zároveň dúfam že prerováci si hrozbu uvedomia a niečo podniknú nie ako krškany lebo tak dopadnú.Viem si živo predstaviť rakušana ako sa brodí blatom v prerove alebo prejde suchou nohou vy tu už krityzujete vzdialenosť parkoviska a ked ste v krškanoch parkoval pri ihrisku alebo cintoríne to bol len kúsok.budme preto realisti fandím KM ale dúfam že prerov sa spametá pokial my moje pracovné vyťaženie dovolí určite pojdem KM kuknúť ale ani na prerov nezabudnem mám mnoho užásných vtákov z tejto burzy.
Nechci kritizovat Přerov a ani ho kritizovat nebudu, do Přerova jezdím dlouho a taky mám hodně ptáku s tama takže do Přerova jsem jezdil a jezdit budu ale na druhou stranu KM na mě udělal dojem a pokud vydrží a bude fungovat tak dlouho jak Přerov tak jenom dobře. Na druhou stranu když jsi pořadatele z Přerovské burzy vezmou trochu ponaučení a sáhnou si do svědomí tak se dá hodně spravit. A KM když bude držet stejný standart vedení burzy aspon takovou dlouhou dobu co funguje Přerov tak jenom dobře pro nás chovatele, takže je to jedno jestli budem jezdit do KM nebo do Přerova hlavně že takové burzy jsou a když se jedna od druhé poučí tak bude vše supr.
hari2
napsal(a):
A to se nebavim o tom že v Přerově když člověk zaparkuje tak není nikde napsane že v poho odjede, několikrat se mi stalo a ne jenom mě že jsem měl. auto zablokovane a nemohl jsem vyjet tak to tam maji mnohdy pořadatele zorganizovane.
Tohle není o pořadatelích, ale o lidech.Pokud jsou chovatelé taková hovada že nacpou auta do každé mezery a nezajímá je že tím zablokují spoustu aut tak není v silách pořadatelů to uhlídat i kdyby jich tam bylo sto.Podotýkám že nejsem pořadatel.
hari2
napsal(a):
Pořadatel mě přímo na to místo nasměroval, vim že jsou takoví co je jim jedno kde auto postaví ale když už tam jsou ti v těch vestách tak at to hlídaji jinak když to neumí tak at jdou skládat zboží do supermarketu.
Presne hari máš pravdu bral som zahraničných priatelov na výstavu ornita v nitre usporiadatelia dvaja starší páni boli taký ožratý že som sa hanbil ako pes.V lastná skúsenosť z prerova usporiadatel ma nasmeroval ja som zaparkoval a ked som chcel odísť tak som nemal dovolania autá ma totálne zablokovali, ked som sa domáhal organizátorov o uvolnenie odjazdu tak som si mal kúpiť helikoptéru.nebyť somnou ženskej osádky tak by som skončil asi na polícii.tolko o ochotnosti jednotlivcov ale toto nie je len problém prerova obdoba nitra krškany narozdiel tam padali facky nie odomna ale od kamaráta.
petajz
napsal(a):
Tohle není o pořadatelích, ale o lidech.Pokud jsou chovatelé taková hovada že nacpou auta do každé mezery a nezajímá je že tím zablokují spoustu aut tak není v silách pořadatelů to uhlídat i kdyby jich tam bylo sto.Podotýkám že nejsem pořadatel.
Dovolil bych si trochu nesouhlasit jestli že tam ti pořadatelé jsou a byly doby kdy jich tam bylo dost tak si myslím že je jejich povinost to hlídat když už teda vybírají parkovné samozřejmě máte taky pravdu že někteří lidi jsou bezohlední a hledí jen na sebe ale opět by tam měli vtomhle případě zasahnout taky jsem jednou přišel k autu a byl jsem v..., a kdyby tam nahodou nepřišel jeden pan co měl auto vedle mě a ten odjet mohl tak bych tam stál asi dlouho mě parkovné platit nevadí klidně zaplatím i 20 kč ale musí to mít trochu uroven zaco se tam platí když tam ti pořadatelé byli tak jsem to chápal ale ted jediný pořadatel který koriguje dopravu je hned za branou a to je vše(no to je spíš loutka než pořadatel)
petajz
napsal(a):
Ze to tvrdite zrovna vi taki vzdelani.