Uživatel s deaktivovaným účtem

Chovatel2
napsal(a):
Má někdo zkušenost s chovem neofem ? Jaká je přibližně cena, a jak jsou hluční ? Děkuji
Jsou to nejtišší papoušci, hlučné nejsou. Cena dle druhu a mutace od 200, - až do 70 000 kč/kus.

Ohio
napsal(a):
Mám takovy dotaz ohledně ceny těch neofém.Co je to za krásné neofémy až za 70000kč, rad bych to věděl, prosím o odpověď.
V cizině třeba modrohlavé rubina, lemované 2500-3000eu kus
napsal(a):
V cizině třeba modrohlavé rubina, lemované 2500-3000eu kus
Jak píše kolega pod vámi zustaňme při zemi a chovejme takové na co máme a nechtějme se řadit mezi ty co neví co s penězi.Druha věc takoví ptaci jsou u nas neprodejní tak jak pára modrohlavých violet s cenou 14000 kč kdo s normalních chovatelu si to dovolí nehledě na to že na modrohlavé se chovatel škaredě podívá a je da se říct s nadhledem problem na světe.Vím o čem mluvím. Kdyš se chcete pustit do neofem tak si pořiďte neof.tyrkysové buď přípodní a nebo podle mně tyrkysové zlatožluté rudoprsé opalíny ma srdeční záležitost.Jsou to mírumilovní papoušci, doporučuji.

Ohio
napsal(a):
Jak píše kolega pod vámi zustaňme při zemi a chovejme takové na co máme a nechtějme se řadit mezi ty co neví co s penězi.Druha věc takoví ptaci jsou u nas neprodejní tak jak pára modrohlavých violet s cenou 14000 kč kdo s normalních chovatelu si to dovolí nehledě na to že na modrohlavé se chovatel škaredě podívá a je da se říct s nadhledem problem na světe.Vím o čem mluvím. Kdyš se chcete pustit do neofem tak si pořiďte neof.tyrkysové buď přípodní a nebo podle mně tyrkysové zlatožluté rudoprsé opalíny ma srdeční záležitost.Jsou to mírumilovní papoušci, doporučuji.
No kazdy to ma jinak ja osobne sem rad ze se najdou chovatele co to sem i za takovou cenu dovezou a snazi se o rozsireni nove mutace a s prodejem rozhodne problem nemaji. Jinak samozjeme do zacatku neco mene narocneho bourky, tyrkysaky, prirodni modrohlave hlucni opravdu nejsou ani nenicej voliery
napsal(a):
No kazdy to ma jinak ja osobne sem rad ze se najdou chovatele co to sem i za takovou cenu dovezou a snazi se o rozsireni nove mutace a s prodejem rozhodne problem nemaji. Jinak samozjeme do zacatku neco mene narocneho bourky, tyrkysaky, prirodni modrohlave hlucni opravdu nejsou ani nenicej voliery
Musím reagovat:jsem taky velmi rad že to sem někdo doveze a uspěšně rozmnožuje všem chovatelum v tomto fandím ale ja sem někdy i přesvědčen že pak je ta prodejní cena nastavena někde jinde než je doopravdy její pravá cena. Vemte třeba páru modrohlavych běloprsích s faktorem violeta koupenych někde v německu za 14000 tisíc že jejich odchov bude ceněn u nás stejně o tom silně pochybuji. Tak jak to bylo před několika roky spět se taky zhaněly běloprsé i za 6000 tisic a prodejnost byla poloviční v dnešní době třetinova a ně komu se to zda když ma za běloprsou dat 1500 že co po něm chci a dokonce mi jeden chovatel řekl však že je to neofema a ty že nejsou tak drahé nebo že nemají takou cenu a takovych chovatelů je dost nebo když řeknete za albína nebo lutino červenobřichy 4000 nebo 5000 tak je hrůza jaci nejsme vydřiduši ale že u sosedu ze všech stran se prodavají za 500 eur a to už taky nikdo neřeší ale on to chce a my jsme drazí když mu řeknete ať si to jde koupit jinam tak vas v prvni řadě pomluvi ale za kratkou dobu přijde znovu a chce smlovat tak kde jsme chovu zdar.