Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.2.2015 08:06
petiva

XXX.XXX.240.17

Dobrý den, poprosím o radu. Měla jsem párek andulek. Samička začla snášet vejce před 14 dny. Dneska jsem bohužel ašla samečka mrtvého, nevím co se mu stalo, byly mu 3 roky. Včera byl v pohodě. Vysedí mi andulka mladé? A mám k ní později pořídit nového samečka? No a pokud nového samečka, tak jak starého ? Žofinka má 4 roky a je to pěkná teroristka. Když jsme ji dovezli Kubíka, tak to byl tanec. A vlastně celou dobu ho pořád pošťuchovala, štípala apod. Děkuji za odpovědi, Iva.

23.2.2015 09:21
simacek123

XXX.XXX.142.1

To není zadna tragedie ale normalni jev, ne vse zive se dozije nejakeho veku.no a mate dve moznosti bud to nechate tak jak je, male procento samicek dovede i vysedet a odchovat mlade, jine ne.samecka můžete poridit nejlepe rocniho, no a ten se bud prispusobi nebo nadela neplechu.

23.2.2015 13:11
popo3

XXX.XXX.6.119

Možete to nechat tak a uvidíte je tam viac faktorov k úspešnému vyvedeniu mladých až na bydlo a buď to samička zvládne alebo nie ako písal simacek 123 nie každá to zvládne je to taká malá loteria a je na Vás ako sa rozhodnete. Pokial sa odchov podarí samička bude hodne vyčerpaná treba ju nechat odpočinút zregenerovat.Samčeka si možete zadovážit tiež by som račej aspoň ročného tažko povedat ono niekedy prime samica skor mladšieho a niekedy naopak ale skor by som samicku priradil k samcekovy do novej klietky alebo ich tam vpustil naraz poprípade vybrat samičku z klietky pomenit rozmiestnenie bydiel atd.apotom ich tam naraz vpustit a tiež či už agresívnejší alebo kludnejší jedinci nie všetci si nájdu cestu k sebe hneď niektorý sa na seba pzrú ťuknú sa zobáčkom a jeto ok niekedy to trvá dlhšie niekedy je ztoho pekná trma vrma a niekedy proste nič, mnohokrát je to skúšanie ale aj otom je chov, nech sa Vám darí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík