Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.2.2015 09:51
andulak2

XXX.XXX.80.9

Dobrý den jeto samec nebo samička Děkuji.

27.2.2015 09:54
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Sameček.

27.2.2015 09:56
andulak2

XXX.XXX.80.9

corvuscorax napsal(a):
Sameček.

Děkuji :).

27.2.2015 10:06
venyman

XXX.XXX.24.29

Jj sameček ;).

27.2.2015 10:08
andulak2

XXX.XXX.80.9

venyman napsal(a):
Jj sameček ;).

Děkuji ;).

27.2.2015 16:32
Martas31

XXX.XXX.158.46

Stoprocentní pěkný sameček

27.2.2015 17:04
kubrt11

XXX.XXX.53.50

Špatná fotografie, ale i tak se vsadím, že to je samička!

27.2.2015 18:08
venyman

XXX.XXX.24.29

kubrt11 napsal(a):
Špatná fotografie, ale i tak se vsadím, že to je samička!

To že jsou to jemně bílé kroužky neznamená že je to samička ! To ozobí je dostatečně tmavé nato a kroužky slabé na to aby šlo poznat zda je to samec nebo ne! Tohle je ovšem samec ! Jinak řečeno by jste sázku prohrál

27.2.2015 19:57
kubrt11

XXX.XXX.53.50

venyman napsal(a):
To že jsou to jemně bílé kroužky neznamená že je to samička ! To ozobí je dostatečně tmavé nato a kroužky slabé na to aby šlo poznat zda je to samec nebo ne! Tohle je ovšem samec ! Jinak řečeno by jste sázku prohrál

No nevím jak Vy, ale já už chovám andulky dost let na to, abych rozeznal pohlavý skoro na 99¨%, a to dokonce mnohdy ještě v budce!Ten pták je stár tak sotva dva měsíce, a tedy nemůže mít, pokud je to samec, ozobí modré, s kroužky nebo bez!Nic proti Vám, ale sázku by jste naopak prohrál Vy, a nebylo by to zdaleka poprvé co se se mnou chtěl někdo o podobné určení sázet!

27.2.2015 20:08
peparazak

XXX.XXX.162.50

Na prvni pohled bych urcite rekl samec jako nekolik chovatelu prede mnou ale kdyz jsem si prohledl foto pozorneji tak rikam ze to je urcite SAMICKA na 100 procent.

27.2.2015 21:12
venyman

XXX.XXX.24.29

kubrt11 napsal(a):
No nevím jak Vy, ale já už chovám andulky dost let na to, abych rozeznal pohlavý skoro na 99¨%, a to dokonce mnohdy ještě v budce!Ten pták je stár tak sotva dva měsíce, a tedy nemůže mít, pokud je to samec, ozobí modré, s kroužky nebo bez!Nic proti Vám, ale sázku by jste naopak prohrál Vy, a nebylo by to zdaleka poprvé co se se mnou chtěl někdo o podobné určení sázet!

No mě ne přesvědčíte už jsem se sázel mnohokrát také ale je zbytečné si kvůli tomu dělat nepřátele, andulky chovám dost dlouho. Tato fotka je trošku rozmazaná. Ale sameček na ni má moc malé bílé kroužky na to aby to byla samička. A má tmavě modré ozobí. Podle mě je to jasný samec. Podle čeho usuzujete vy že je to samička ? Myslím si že podle bílých kroužků ? Mě přijdou velmi málo výrazné. Doufám že až bude andulka starší budou přidány další fotky a ukáže se kdo měl pravdu

27.2.2015 22:09
kubrt11

XXX.XXX.53.50

venyman napsal(a):
No mě ne přesvědčíte už jsem se sázel mnohokrát také ale je zbytečné si kvůli tomu dělat nepřátele, andulky chovám dost dlouho. Tato fotka je trošku rozmazaná. Ale sameček na ni má moc malé bílé kroužky na to aby to byla samička. A má tmavě modré ozobí. Podle mě je to jasný samec. Podle čeho usuzujete vy že je to samička ? Myslím si že podle bílých kroužků ? Mě přijdou velmi málo výrazné. Doufám že až bude andulka starší budou přidány další fotky a ukáže se kdo měl pravdu

...Ten pták je stár tak sotva dva měsíce, a tedy nemůže mít, pokud je to samec, ozobí modré, s kroužky nebo bez, anóbrž růžové, chcete-li masově zbarvené, které později, někdy kolem 5-6.měsíce zmodrá!Mladá samička má ozobí zpočátku namodralé až modré(většinou s bílými kroužky kolem nosních otvorů)později jí zbělá, a posléze zhnědne, což je také známka její pohlavní dospělosti!Již se to tu probíralo mnohokrát, pokud tomu nevěříte, stačí pohledat ve starších příspěvcích!Nebudu se o tom s Vámi přít, je to mnoha léty ověřená chovatelská zkušenost!K.

28.2.2015 07:48
venyman

XXX.XXX.24.29

Já mám ve svém chovu samečka který měl to samé ozobí jako dotyčná andulka. Nechci se tu s vámi hádat. Já svůj názor určitě nezměním.

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.2.2015 08:08
Uživatel s deaktivovaným účtem

Řekl bych že to je samička

28.2.2015 14:22
kubrt11

XXX.XXX.53.50

venyman napsal(a):
Já mám ve svém chovu samečka který měl to samé ozobí jako dotyčná andulka. Nechci se tu s vámi hádat. Já svůj názor určitě nezměním.

Z jednoho případu z tisíce nemůžete dělat jistotu, anomálie se mohou mnohdy vyskytnout v chovu čehokoli obecně, a vyjímka potvrzuje pravidlo!Chovu zdar.K.

Přidejte reakci

Přidat smajlík