Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.3.2015 12:23
53franta

XXX.XXX.215.220

Prodával tam někdo zpěváky oranž rubíno dík...

8.3.2015 13:56
urban

XXX.XXX.96.4

Prodával dovezl jsem si nepříbuznou páru

8.3.2015 14:00
svobodapetr

XXX.XXX.179.110

53franta napsal(a):
Prodával tam někdo zpěváky oranž rubíno dík...

Ano na prodej byli, byli nabízení u více chovatelu, kolega co jel se mnou koupil loňského samce oranž rubino ( celkem hezký ), a samici oranž rubino tam nechal ( za samici chtěl 1000 kč ).

8.3.2015 15:33
kodl1

XXX.XXX.215.129

Jaké byly, ceny ve výkupu.(andulky, korely atd.)
Děkuji.

8.3.2015 16:29
akrobat

XXX.XXX.116.252

kodl1 napsal(a):
Jaké byly, ceny ve výkupu.(andulky, korely atd.)
Děkuji.

Ceny ve výkupu byli asi dobré, protože všude se stála fronta. A že těch výkupců tam bylo. Škoda že už neprodáte.

8.3.2015 16:38
kovicek

XXX.XXX.116.229

Za andule davali 80...ale co jsem se tak dival na stolech, hruza andulek měla na ozobi atd vapenku, nebylo skoro možne nějake krasne vybrad, co je příčina vapenky? dřív to nebylo k vydění a dnes to byla hruza,

8.3.2015 17:26
Mirek 12

XXX.XXX.63.230

Dobrý den, burza dobrá, co vím, tak korely brali za mě asi 5:30 jen straky 200, - a někteří brali přírodní korely 120, andulky 80, - zebry 40, -. Horaky nebrali vubec. Bylo dost andulek, hromadu korel i bělohlavek, dost červenokřidláku, barnardu, občas malej alexadr, dost drobotiny, a z penantu přirodních nic moc výběr, bylo jich dost malo.

8.3.2015 17:46
bartrand

XXX.XXX.203.180

Nemáte někdo kontakt na toho pána co tam prodával žlutolícího samce kr.14 nejistého do opalínů a skořic a na toho kdo tam prodával tu loňskou skořicovou samičku? případně prosím od pánů zavolat,734379749 nebo napsat sms/na email lukas.matysek@email.cz.

8.3.2015 17:47
simacek123

XXX.XXX.142.1

Ano je to tak, a lepsi chovny kusy jsou jiz davno prodane, prodava se uz pouze zbytek a to co se nehodi do chovu.Ja radeji kupuji koncem leta, ale je to každého rozhodnuti. Jinak andule korely a jim podobne opravdu nic moc, Co me ale dosti prekvapilo pan tam mel několik peknych andulek, prodaval za dve ste kus a zadny pry je nechce, radeji koupi méně kvalitni, ale za sto, je to nekdy k placi. Mozna casem dospejem k tomu ze burzy budou jak supermarkety, levne zboží horsi kvality se asi proda snaze.

8.3.2015 18:34
strejdapepin

XXX.XXX.129.130

Zdravím Vás. Co bylo k prodeji z Afrických papoušků? Nějací Majeráci, Konžští? Děkuji.

8.3.2015 19:05
secretfranta

XXX.XXX.254.135

Měl tam někdo papoušky rudobřiché?

8.3.2015 20:09
jardavel

XXX.XXX.250.250

strejdapepin napsal(a):
Zdravím Vás. Co bylo k prodeji z Afrických papoušků? Nějací Majeráci, Konžští? Děkuji.

Konžského jsem tam viděl jednoho stál 9000 mayeráci tam byly taky ale cenu nevím. Z Afriky tam byly ještě alex.mylý, vousatý a zdálo se mi že tam bylo poměrně dost rudohlavých. Sám jsem si jeden pár koupil

8.3.2015 20:24
petajz

XXX.XXX.18.66

Alexandři nejsou Afrika leda by ten malý byl africký, ale o tom pochybuji, moc už jich v chovech není.

9.3.2015 07:11
jardavel

XXX.XXX.250.250

petajz napsal(a):
Alexandři nejsou Afrika leda by ten malý byl africký, ale o tom pochybuji, moc už jich v chovech není.

Omlouvám se bral jsem to podle knížky pap. Afriky a Asie a na Asii jsem pozapomněl

9.3.2015 08:01
j838

XXX.XXX.156.222

Mirek 12 napsal(a):
Dobrý den, burza dobrá, co vím, tak korely brali za mě asi 5:30 jen straky 200, - a někteří brali přírodní korely 120, andulky 80, - zebry 40, -. Horaky nebrali vubec. Bylo dost andulek, hromadu korel i bělohlavek, dost červenokřidláku, barnardu, občas malej alexadr, dost drobotiny, a z penantu přirodních nic moc výběr, bylo jich dost malo.

Horáky braly 400 kč/kus.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.3.2015 08:54
Uživatel s deaktivovaným účtem

Burza byla, co se druhového složení ptactva týká, stejná jako každý měsíc. Jenom tam byl včera hrozný nátřesk, neskutečně moc lidí a dlouhé čekání v koloně aut.
Prodejci neochotní a většina se raději vybavuje s hloučkem kamarádu než by dal informaci k nabízenému ptactvu potencionálnímu kupci.
Polská prodavačka oplatků by je mohla učit prodejnímu jednání.

9.3.2015 18:14
atka

XXX.XXX.176.10

Za mě nic moc...koupit chůvičku-pěknou, kroužkovanou a ne tmavě hnědou problém- jeden mě přesvědčoval, že pohlaví poznám dle hlavy, jiný zase, vystavoval v přenosce, co si sám nakoupil a další nebyl k zastižení hodinu(kamarád hlídal, ale o ptácích nevěděl nic), ale prodat určitě ptáky chce! Nevím tam komu a kdy.
Co se týče prodeje, tak spokojenost- něco prodáno, něco pojede do Kroměříže.

9.3.2015 18:24
pbohous

XXX.XXX.192.99

simacek123 napsal(a):
Ano je to tak, a lepsi chovny kusy jsou jiz davno prodane, prodava se uz pouze zbytek a to co se nehodi do chovu.Ja radeji kupuji koncem leta, ale je to každého rozhodnuti. Jinak andule korely a jim podobne opravdu nic moc, Co me ale dosti prekvapilo pan tam mel několik peknych andulek, prodaval za dve ste kus a zadny pry je nechce, radeji koupi méně kvalitni, ale za sto, je to nekdy k placi. Mozna casem dospejem k tomu ze burzy budou jak supermarkety, levne zboží horsi kvality se asi proda snaze.

Bohužel, asi to tak bude. Já osobně jsem si koupil za 200, -, hezkou samičku s loňským kroužkem bez vápenky. Snažím se být chovatel.
Množitelé nakupují po stovce a je jim jedno jak pták vypadá, protože to chce na množení, ne na chov. Kroužek ani neví, že nějaký existuje a že se dává na nohu. Pak jen vypisují -... a jaký byl výkup?... a kolik dávali?

9.3.2015 18:39
psotitko

XXX.XXX.135.33

Dobry den, byli tam nějací papoušci senegalští?

9.3.2015 19:58
pepsy

XXX.XXX.236.1

Už potřetí za sebou mě na..alo jednání některých z nás, dotyčný si zamluví ptáky, že mu je přivezu na burzu. Na burze mu zavolám, kde stojím a on, že za chvíli přijde-evidentně tam byl, podle řevu ptáků a lidí v telefonu, stojím tam jak blbec čtvrt hodiny, tak volám, telefon vypnutý a milý zlatý chovatel samozřejmě nedorazil. Toto jednání už je fakt na přesdržku, notabene když potom, co mě v pátek ujistil, že si je na 100% vezme, volalo několik dalších zájemců že by ptáky chtělo a já je odmítl, že jsou zadaní. Jsem asi naiva, ale říkal jsem si, že slušné chování ještě nevymizelo (minulé roky se mi to nestávalo), ale už na to kašlu - patří mi to, asi se musím taky chovat jako hovado. Díky, milí chovatelé, za léčbu blbosti a naivity.

9.3.2015 20:20
arčí88

XXX.XXX.158.34

Taky jsem mněl takový problém ale už nemám kdo chce tak ať si přijedu nikomu nic nezamlouvám. Kdo dřív příjde tomu to nechám.

10.3.2015 09:33
stanley

XXX.XXX.249.97

arčí88 napsal(a):
Taky jsem mněl takový problém ale už nemám kdo chce tak ať si přijedu nikomu nic nezamlouvám. Kdo dřív příjde tomu to nechám.

Přesně moje řeč taky se mi to stalo.

10.3.2015 10:12
beobeo

XXX.XXX.249.4

stanley napsal(a):
Přesně moje řeč taky se mi to stalo.

Plně souhlasím. Již několikrát se mi toto stalo.Dotyční neměli ani snahu se omluvit.

10.3.2015 16:31
hzp

XXX.XXX.83.72

pepsy napsal(a):
Už potřetí za sebou mě na..alo jednání některých z nás, dotyčný si zamluví ptáky, že mu je přivezu na burzu. Na burze mu zavolám, kde stojím a on, že za chvíli přijde-evidentně tam byl, podle řevu ptáků a lidí v telefonu, stojím tam jak blbec čtvrt hodiny, tak volám, telefon vypnutý a milý zlatý chovatel samozřejmě nedorazil. Toto jednání už je fakt na přesdržku, notabene když potom, co mě v pátek ujistil, že si je na 100% vezme, volalo několik dalších zájemců že by ptáky chtělo a já je odmítl, že jsou zadaní. Jsem asi naiva, ale říkal jsem si, že slušné chování ještě nevymizelo (minulé roky se mi to nestávalo), ale už na to kašlu - patří mi to, asi se musím taky chovat jako hovado. Díky, milí chovatelé, za léčbu blbosti a naivity.

Jo, tohle znám. Není nic lepšího než když takový jeliman slíbí, že se staví dopoledne u mě doma, neupřesní hodinu s tím, že to má daleko a ještě si to zamluví za týden. Pak je príma trčet doma, a ztrácet čas s člověkem který nemá tu slušnost zavolat, že nepřijede. Takže sorry chlapci a děvčata, přijedeš dnes, max. zítra, déle ptáky nedržím. Když chceš za týden, tak si dopředu brnkni, zda tu ještě něco je. To samé na burzách, ptáka rezervuji max. do 6.30 a pak je k mání komukoli. Netýká se samozřejmě lidí, kteří už se mnou nějaký obchod udělali, těm rád počkám.

10.3.2015 19:24
arčí88

XXX.XXX.158.34

hzp napsal(a):
Jo, tohle znám. Není nic lepšího než když takový jeliman slíbí, že se staví dopoledne u mě doma, neupřesní hodinu s tím, že to má daleko a ještě si to zamluví za týden. Pak je príma trčet doma, a ztrácet čas s člověkem který nemá tu slušnost zavolat, že nepřijede. Takže sorry chlapci a děvčata, přijedeš dnes, max. zítra, déle ptáky nedržím. Když chceš za týden, tak si dopředu brnkni, zda tu ještě něco je. To samé na burzách, ptáka rezervuji max. do 6.30 a pak je k mání komukoli. Netýká se samozřejmě lidí, kteří už se mnou nějaký obchod udělali, těm rád počkám.

A když náhodou přijede tak ještě smlouvá jestli mu slevím. Přitom v inzerátu cena je daná a ještě když zavolá a ptá se na cenu. Tak mu řeknu že ta cena je stejná jak je v inzerátu a souhlasí s tím. Tak nevím jestli neumí číst a pak neslyší cenu.

12.3.2015 18:51
ters

XXX.XXX.51.107

Burza paráda.

12.3.2015 19:01
petikk

XXX.XXX.80.91

vše prodáno, super burza

Přidejte reakci

Přidat smajlík