kongo žako
napsal(a):
No nevím, tam už vás bude tak do maryáše, tam už nemá perspektivu jezdit. Nebudou tam ani prodejci, ti už jsou dávno v kroměříži.
Já zase slyšel, že nemá cenu jezdit do Kroměříže prej Hradiště je lepší. Ale někdo kdo neví, že Kroměříž se píše VEKÝ K a hlavně mariáše a ne maryáše toho nemá cenu poslouchat.
Sakra není Ti trapně ?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ivann
napsal(a):
Pane kolego na minulé burze v Uherským Hradišti bylo pět stànku a z toho pouze jeden s krmivem jinak nic zajímavýho.Kroměříž ten byl bohaté zàsobenej vším co chovatel potřebuje.Tak jen doufejme že prodejci se vrátí zpět do Uherskýho Hradiště.
Nikdy se nevrátí pohádka mládí, ze všech pohádek, ta nejhezčí, nikdy se nevrátí, marné volání, jednou se s námi přec rozloučí.
Tak burza byla sice slabá ale lepší než v únoru pořadatelé to zabalili v 8.hodin a upozorňovali že burzy v UH.od dubna budou bývat čtvrtou neděli v měsíci když je zatím malý Přerov aTýniště nevím ale co tím pořadatelé sledují ?Snad se k tomu z Hradišťského spolku někdo kompetentní vyjãdřì.
kongo žako
napsal(a):
No nevím, tam už vás bude tak do maryáše, tam už nemá perspektivu jezdit. Nebudou tam ani prodejci, ti už jsou dávno v kroměříži.
Kongo, vy sa starajte teda o kromeriz, a neohovarajte konkurecne burzy, nie je to od vas pekne a ferove, kazdy nech si ide na burzu kde chce.

Myslím zbytečné tam tu burzu už pořádat.

Breclav je super, perfektny prostor, parkovisko, ziadne cakanie, krmiva moznost nakupit min. od 6 predajcov, chodia aj rakusania kupovat vtakov, moznost kupit aj ine hospodarske zvierata, je to super, a hlavne teplo v hale. Hradiste nula bodov, burza ktora si zasluzi ist na burzovy dochodok, Kromeriz neviem ale urcite to je kvalite tiez. Uz len vyriesit aby sa neprekryval Kromeriz a B reclav.
Dnešni UH totální debakl, byl sem tam před půl šestou, na place do dvaceti lidí s přenoskama, prodejci s krmivy, kteří bývali přes silnici na parkovišti, tam taky nebyly, takže sem vytočil auto a jel sem do KM. Tam naopak hrůza lidí, tolik lidí je k vidění snad jen v Přerově, všechny parkoviště plné, auta stáli i na příjezdové silnici.
Ivann
napsal(a):
Pane kolego ten k do má rád tlačenici tomu KM vyhovuje ten kdo má rád pohodu tak tomu stačí UH.Jedině co tam tet na jaře scházelo tak to byly budky.
Já nemám rád tlačenici, ale pokud chci prodat ptáky, tak mě vadí burza bez lidí. Naštěstí, co jsem slyšel, tak se burza přesouvá na 4 neděli, tak snad se lidi zase vrátí. Pro mě bylo a je UH po Přerovu jasná volba, teď přibyl Kroměříž, takže tři nedělní dopoledne v měsíci se bude muset rodina obejít bez taťky
napsal(a):
Breclav je super, perfektny prostor, parkovisko, ziadne cakanie, krmiva moznost nakupit min. od 6 predajcov, chodia aj rakusania kupovat vtakov, moznost kupit aj ine hospodarske zvierata, je to super, a hlavne teplo v hale. Hradiste nula bodov, burza ktora si zasluzi ist na burzovy dochodok, Kromeriz neviem ale urcite to je kvalite tiez. Uz len vyriesit aby sa neprekryval Kromeriz a B reclav.
Vazeny propagandisti, je my svas na vy si tu vytvarate propagandu, jako usa a media na ukrajine, napisu len to co im pasuje aj za ceny klamstva.
napsal(a):
TEPLO V HALE
quaker
napsal(a):
Burza velmi slabá samá andulka, korela sem tam holoubek, nějaká drobotina, ve výkupu pěkné kousky rosel... za mě palec dole snad se to změní když se bude konat 4. neděli. viděl jsem tam i samce etiopáka, aratingu jenday a pěkné mnichy ( modrý a šedomodrý - ten byl ale hodně tmavý).
Nemáte prosím kontakt na toho chovatele co prodával ty mníšky ? Děkuji.

Cotorra
napsal(a):
Nemáte prosím kontakt na toho chovatele co prodával ty mníšky ? Děkuji.
Http://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/inzerce/r/detail/2466841/mnich-sedomodry-x-modra-2014/.
napsal(a):
Http://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/inzerce/r/detail/2466841/mnich-sedomodry-x-modra-2014/.
Děkuji