Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.3.2015 10:33
Zpěváci Ústí

XXX.XXX.11.21

Máte prosím někdo zkušenost s opačným pářením? , myšleno tím že samice je nad samcem a páření probíhá stejně, ale opačně.

15.3.2015 12:56
Zpěváci Ústí

XXX.XXX.11.21

Nikdo nemá zkušenost, či poznatek ve svém chovu ?

15.3.2015 13:01
M&M

XXX.XXX.108.120

Dobrý deň! Pred istým časom sa tu podobná otázka vyskytla a dokonca jeden chovateľ pridal aj fotky, na ktorých sa párili barnardy límcové "naopak". Vajíčka boli oplodnené a mladé boli odchované. Je to síce výnimočné, ale nie nemožné. Nie je ani tak dôležitý štýl párenia, ako úspešné spojenie kloák.

15.3.2015 13:15
Zpěváci Ústí

XXX.XXX.11.21

M&M napsal(a):
Dobrý deň! Pred istým časom sa tu podobná otázka vyskytla a dokonca jeden chovateľ pridal aj fotky, na ktorých sa párili barnardy límcové "naopak". Vajíčka boli oplodnené a mladé boli odchované. Je to síce výnimočné, ale nie nemožné. Nie je ani tak dôležitý štýl párenia, ako úspešné spojenie kloák.

Děkuji za odpověď, jak píšete jde o to zda bude snůška oplozená. Ale kdyby to byli ptáci kde není pohlaví až tak rozeznatelné, vypadalo by to jako samec nahoře.
Nevíte náhodou jak se téma nazývalo ?

15.3.2015 15:11
ros

XXX.XXX.212.101

Zpěváci Ústí napsal(a):
Děkuji za odpověď, jak píšete jde o to zda bude snůška oplozená. Ale kdyby to byli ptáci kde není pohlaví až tak rozeznatelné, vypadalo by to jako samec nahoře.
Nevíte náhodou jak se téma nazývalo ?

Dobrý den. Já jsem takový pár kdysi vlastnil a ptáci normálně odchovávali. Taky jsem se divil. Samice se vlastně na samcovi odpářila sama.

15.3.2015 15:26
Zpěváci Ústí

XXX.XXX.11.21

Děkuji za reakce, necháme se tudíž překvapit. Chovu zdar ať se sezóna vydaří. Jarda

15.3.2015 16:14
goose

XXX.XXX.120.166

Zpěváci Ústí napsal(a):
Máte prosím někdo zkušenost s opačným pářením? , myšleno tím že samice je nad samcem a páření probíhá stejně, ale opačně.

Dobrý den. Mám přesně takový pár korel. Samice skořicová, samec přírodní. Předloni sestavený pár. Někdy se páří tak, jak by mělo být, někdy obráceně. . V průměru mají v hnízdě 5 mladých a všechna vejce vždy plná. Takže to asi ničemu nevadí . Když jsem to viděl poprvé obráceně, nevěřil jsem vlastním očím. Nevědět co je samice a co samec asi bych neuvěřil. No ale jak říkám, žádný problém v tom nemají tak ať si to provozují jak chtějí . Hezký den.

Neregistrovaný uživatel

16.3.2015 13:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.18.144

Vloni jsem to zkoušela se sousedem od naproti a mohu potvrdit, že jsou z toho spojení mladé...Jde pouuze o to přesvědčit samečka aby byl hodný na samičku.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.3.2015 14:02
Uživatel s deaktivovaným účtem

Omlouvám se, ale vyzněl hodně zajímavě ten Váš text

Neregistrovaný uživatel

16.3.2015 14:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.18.144

Nebo, že by jsem špatně pochopila to, že když chci mladé tak musím sedět na vajíčkách...? Podle mě to umožňuje jenom tenhle způsob.

16.3.2015 14:47
Zpěváci Ústí

XXX.XXX.11.21

Ano na vejcích ne na kabelu ! Vždycky se najde někdo se smyslem pro humor. Měla by jste psát do Dikobrazu.

16.3.2015 14:50
Zpěváci Ústí

XXX.XXX.11.21

Zpěváci Ústí napsal(a):
Ano na vejcích ne na kabelu ! Vždycky se najde někdo se smyslem pro humor. Měla by jste psát do Dikobrazu.

Je-li se sousedem dobrá oplozenost, a vy jste stále ve svém je to fajn. Nechováte Kukačky ?

16.3.2015 16:48
chovatel  30

XXX.XXX.96.10

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Vloni jsem to zkoušela se sousedem od naproti a mohu potvrdit, že jsou z toho spojení mladé...Jde pouuze o to přesvědčit samečka aby byl hodný na samičku.

Bez urážky, ale opravdu to Vaše psaní vypadá, jako by jste se sousedem měla nějaké drobné...ale napsala jste to pěkně, všechna čest...

Neregistrovaný uživatel

16.3.2015 19:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.229.1

Jsem ráa, že se nikdo neurazil. To že máte smysl pro humor jue neklamná známka inteligence českých chovatelů. Ale dost bylo řečí, hupky do sprchy a šupky zpět sednout na vejce. Jaro je již tady.

19.3.2015 19:51
Zpěváci Ústí

XXX.XXX.11.21

Tak dnes už se nedivím ničemu, všechno obráceně. Postupně jsem akci obráceně dnes viděl u pěti párů, škoda že mě ani jeden nenechal vyndat mobil. No letošní jaro mě překvapuje. A to je teprve začátek.

Přidejte reakci

Přidat smajlík