Prechazim na drazsi ptaky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.3.2015 15:47
milanplšek

XXX.XXX.144.2

Posledni dobou tuto vetu slysim dost casto. Jen tak ze zajimavosti otviram toto tema co si pod tim kazdy predstavuje. Kdyz ctu porad stejne opakujici se inzeraty na karminove, ambonske, kubance atd. tak by me zajimaly a mozna ne jen me ruzne nazory. Chovu zdar Plšek.

16.3.2015 16:01
docid

XXX.XXX.128.34

Kamarád prodával zebřičky, a kupující mu řekl, že má kldoma ještě větší ptáky. Povídal že má ještě tři páry spěváků. Taky dobrý. Pod tímto pojmem jsem si představoval ararauny a podobně velké ptáky. Jestli je to takto podobné u jiných chovatelů, mohou přece přecházet z andulek na třeba červenokřídlé. Já jsem dražší ptáky, jako byli amazonci, růžoví kakaďáci na druhou stranu zrušil a zůstal jsem u levných a menších ptáků. Až mě přestanou bavit, pořidim si exotické krkavcovité.

16.3.2015 16:44
sharon

XXX.XXX.128.161

milanplšek napsal(a):
Posledni dobou tuto vetu slysim dost casto. Jen tak ze zajimavosti otviram toto tema co si pod tim kazdy predstavuje. Kdyz ctu porad stejne opakujici se inzeraty na karminove, ambonske, kubance atd. tak by me zajimaly a mozna ne jen me ruzne nazory. Chovu zdar Plšek.

Dobrý deň, ja mám spolu 6 volier - chovám 2.2 pap. karmínové,2.2 kakadu ružové,1.1 eklektus polychloros,1.1 amazonan kubánské a v preletovačke mám 2.1 pap. amboin kr.14 a mám možnosť kúpiť ešte drahšie papagáje - 1.1 pap. královský štep. + žltá chovné - 2200 eur, tak logicky niečo musí ísť preč - ponúkam 1.1 pap. karmínové kr.11 chovné - druhá pára má 2ks vaj plodné sedí, alebo ponúkam 1.1 amazonan kubánske kr.10+09 - niečo musím predať - uvolniť volieru
S pozdravom a všetko naj do nového chovného roka.

17.3.2015 17:14
rgreen

XXX.XXX.86.102

Též jsem snil dříve o nějakých méně dostupných ptácích jako o svém chovatelském cíli.. Už o nich nesním. Když vidím jak to tu vypadá, jak je trh přesycen, lidi jak si vše závidí a cizím haní.. Vyprázdnil jsem voliéry, a nechal si 3 páry na kochačku z pergoly, z nichž nejcennější je pár přírodních penantů, kterým se dle mého vkusu stejně nic nevyrovná.. Tak to mám i se zbytkem, pro potěchu mého oka. Ptactvo u mě nahrazuje moje vášeň kterou jsem si musel dočasně odepřít - holubi. Pro potěchu mého oka ve voliéře udělají stejně, ne li více než exoti. Jen u toho nestadardu co se objeví nemusím přemýšlet co s tím, a zda to výkup vezme. Žena si s tím v kuchyni poradí..

Přidejte reakci

Přidat smajlík