radek1025
napsal(a):
Jake rešeni byste mě doporučilu zbavit s emišu mam voliery v prujezdě myslite že dma pasti mimo voliery že se nějaka chytne.
Plastové pasti jsou dobré i klasocké nebo jed daleko od klecí a dát to do roury nebo na víčka od vyhozenéch zavařovacích sklenic rukavivce! mě to uplně zničilo nehty bez rukavic ale už jsem v poho. černá mast, rakytníkové olej, pudr. Jed je Ku... nebo myši nakrmte tak že prasknou respektive ná jít bna trch drahé granule ve stylu Popcornu (Myš sní návnadu v níž se nchází jed po pozření se davka nafoukne myš má hroznou chut dát poslední dávku on neví že bude poslední dá si ji a po pozření jí praskne a vykrvácí trakt. Je na Trhu volně legálně prodáváno mnoho extraktu a jedů ale...hmm...některé firmy chtějí pouze prodat 1,2, další chtějí prodat a mět vysledek,3/ Prodají dražší ale ze 100% učinkem myš umře po podání dávky do 24 H. Dále je dobré řídit se návodem nedat celo dávku hned poněvač se stava stejné davky jedu po čase jak myším ta i potkanum rezistentní vuči jedu a jí to jako bi nic.To jest špatné podávaní mám dojem že je dobre dát jednou za 12 -14 dnu a pak obět paoza a 12-14 den posledníé davku. Myši žerou papouškum ocasní pera. u andulek mohou vniknou do budky a pojíst vejce i mladé a kor potkan.
radek1025
napsal(a):
Jake rešeni byste mě doporučilu zbavit s emišu mam voliery v prujezdě myslite že dma pasti mimo voliery že se nějaka chytne.
Mrzí mě že už není na trhu dražší a kavlitní Jed kdery dokaže 12h myš ci potkana usmrtit Existuje ale to používa """""""""""""""asi deratyzační služba"""""""""".
radek1025
napsal(a):
Krmte obden a udržujet prevenci tou je čistota, vím není to jen tím myš cítí jídlo...proto se tam drží. Kočky, Pasti i plastové i dřeveně na ně date uschle chleb namočen mírně v zásmažce či ořech jako návnadu a vychytáte.Používete rukavice.S přírodních lovců nejlepších je Foxteriier.Kočka, Had.