Mníšek a jiný papoušek ?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.3.2015 07:50
veronikabechova

XXX.XXX.224.4

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli je možné mít v kleci s papouškem mníškem ještě jiný druh. Například papouška senegalského, nebo jiný nenáročný druh. Klec bude samozřejmě dost prostorná na pro dva papoušky.
Mníšek kterého mám je na mě dost fixovaný a chtěla bych si ho dat do prodejny, kde by byl často sám. Proto bych mu chtěla sehnat kamaráda.Mníšek je sameček.
Děkuji za informace.

17.3.2015 09:27
eli22

XXX.XXX.181.96

veronikabechova napsal(a):
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli je možné mít v kleci s papouškem mníškem ještě jiný druh. Například papouška senegalského, nebo jiný nenáročný druh. Klec bude samozřejmě dost prostorná na pro dva papoušky.
Mníšek kterého mám je na mě dost fixovaný a chtěla bych si ho dat do prodejny, kde by byl často sám. Proto bych mu chtěla sehnat kamaráda.Mníšek je sameček.
Děkuji za informace.

Vůbec nedoporučuju k němu jiný druh. Kdyby byli na sebe zvyklí od prcků, tak možná ano, ale takto ne. Kor, když je na Vás fixován. Mohl by se začít škubat nebo být agresivní nebo tak podobně, a hlavně by se trápil.

17.3.2015 11:02
studna

XXX.XXX.203.130

Zdravím, taky jsem před časem řešila stejný problém. Doma máme jako mazlíka pyruru, kterou máme 4 roky, po roce jsme k ní připojili mníška a byl obrovský problém. Pyrura napadá mníška, chrání si svoje teritorium a doma je kravál. Původně jsme je taky chtěla ve velké kleci, ale opravdu to nepřipadá do úvahy. Po roce se trochu zklidnili, ale občas se pěkně poperou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík