Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.5.2015 09:40
kubas

XXX.XXX.127.77

Jak vypadal dnesni Prerov, kolik vykupniku co zajimaveho k videni a jaka byla ucast?

10.5.2015 15:07
Duch

XXX.XXX.20.69

Řekl bych dost podprůměrná burza.Návštěvníků venku mraky, uvnitř haly s papoušky docela na můj vkus málo.Ale je jaro čili lidi kupují přísady a další věci na zahrady a odchovy ptáků ještě nejsou.
Výkup opět nezklamal.Na to, že je jaro a ptáků jako šafránu tak ceny na můj vkus hodně nízké.Korela šedá 150, mutace 250, bělohlavá 300.Kakariky myslím 250-300 podle barvy.Víc nevím.Jen mě překvapilo na můj vkus docela arogantní a přidrzlé chování většiny výkupčíků, kteří při dotazu na cenu dávali jasně najevo, kdo je tady pánem a kdo póvl, prosebník, kterému dělají milost, že mu ptáky milostivě odkoupí.Na to, že měli v přenoskách celkem prd se dost chovali dost namyšleně.Některé už automaticky míjím a nedostanou ode mě ani prd.
Oproti minulému týdnu v Hodoníně se to nedalo srovnat.Tam výkupci slušní, pozdravili, měli zájem a ještě se cena dala usmlouvat o něco výš.Tudíž jsem jim vše nechal, než bych postával u stolů.prostě nebe a dudy.
To je můj názor a nemusí s ním každý souhlasil.
Jelikož již nemám ani brko na prodej vypravím se příští měsíc na burzu bo Brna a uvidíme jak to vypadá tam:).

10.5.2015 20:44
peco480

XXX.XXX.215.69

A čo tam bolo z drobotiny.

Přidejte reakci

Přidat smajlík