Kde koupit semena – lesknice, semenec...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.5.2015 08:35
medvidek789

XXX.XXX.250.240

Dobrý den, je tuto neděli 24.5. burza v Kolíně ? Chtěla jsem se zeptat, jestli tam prodávají samostatná semena ? Lesknice, semenec... Bydlím na vysočině a je tady problém semena sehnat. Nebo kdyby mi někdo poradil, kde prodávají ? Děkuji Moc

20.5.2015 09:44
modrohlavej

XXX.XXX.168.57

medvidek789 napsal(a):
Dobrý den, je tuto neděli 24.5. burza v Kolíně ? Chtěla jsem se zeptat, jestli tam prodávají samostatná semena ? Lesknice, semenec... Bydlím na vysočině a je tady problém semena sehnat. Nebo kdyby mi někdo poradil, kde prodávají ? Děkuji Moc

Dobrý den, na Vysočině jsou prodejci tohoto krmení, podívejte se do rubriky krmení, včera tam je daný inzerát na krmení a má veškerý druhy krmení.

20.5.2015 15:40
medvidek789

XXX.XXX.250.240

A v Kolíně to neprodávají ?

20.5.2015 15:58
modrohlavej

XXX.XXX.168.57

medvidek789 napsal(a):

Prodávají, ale jelikož tam je jen jeden prodejce tak je dost drahej, ten co nabízí to krmeni z Vysočiny co tam má ted ten inzerát, tak má krmení pěkné a docela dobré ceny, já jsem s krmením od něho spokojenej.

20.5.2015 16:00
frodik

XXX.XXX.233.6

medvidek789 napsal(a):

Já na vysočině bydlím a sehnat zde krmení není vůbec problém. Mohu doporučit pana Mácu z Jaroměřic, pana Staníčka z NOVÉ ŘÍŠE a pana Reitermana z Jihlavy ten se sice zaměřuje na holubi, ale seženete u něj i tyto samostatné zrniny navíc má super grity za dobré ceny a směsi pro holubi používám jako směsi na máčení vše perfektně vyčistěno. S těmito pány jsem velice spokojen, vyzkoušel jsem i jiné prodejce, ale kvalita se nedala srovnat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík