Jaké bylo dnešní Týniště

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.5.2015 20:28
arčí88

XXX.XXX.158.34

Co bylo dnes k vidění kolik bylo lidí a jaké byli ceny?

24.5.2015 20:45
lidule

XXX.XXX.124.35

Lidí bylo dost a ceny jako obvykle, nějak mi to nepřišlo drahé... my byli celkem spokojení a hlavně potěšily domácí jogurty...

24.5.2015 21:16
kulich587

XXX.XXX.178.115

Na stole ptáků daleko mín než jindy. Krmivo co jsem potřeboval koupeno.V 5.30 ráno jsem ve výkupu dostal za lutino korely 250 a bělohlavé 350 kč.

25.5.2015 10:36
mazaj

XXX.XXX.124.12

Mi tam byli v 7h a na stolech nic moc.Samí anduli a vyber teda hrozny..Par agacu a nejaky rozeli.Fakt slabota.

25.5.2015 10:56
petajz

XXX.XXX.18.66

mazaj napsal(a):
Mi tam byli v 7h a na stolech nic moc.Samí anduli a vyber teda hrozny..Par agacu a nejaky rozeli.Fakt slabota.

A co jste čekal v tuto dobu? Je začátek sezony.

26.5.2015 10:45
mazaj

XXX.XXX.124.12

No nečekala sem nic, nejela sem pro ptáky, ale tak někdo se zeptal tak odpovídám.Každý tam nestraší už v 5h ráno.Obzvlášť když má doma malé děti.

26.5.2015 11:08
michalcod

XXX.XXX.9.129

Můj názor je, že burzy od brzkého rána není nejlepší nápad.
Lidi co tam chtějí kouknout popř. zjistit co se nechá koupit, sehnat atd. A tím třeba přivézt děti ke krásnému koníčku těžko budou vstávat v 5hodin aby tam byly včas a o nic nepřišly když někteří končí už kolem osmé hodiny.
Takže i pro rodiny s dětmi jsou vhodné burzy, které mají "plné" obsazení alespoň do 11:00
Organizátoři si musí uvědomit pro koho burzu dělají a ne brečet, že tam nikdo není a budou muset končit, že to nemá význam, ale přitom jsou to oni kteří některé burzy pohřbívají.

27.5.2015 11:14
lesk

XXX.XXX.50.142

Právě že organizátoři si velice dobře uvědomují, pro koho ty burzy vlastně dělají. Nemají žádný zájem na tom aby burzy začínaly tak brzy ráno. Jsou k tomu ale donuceni samotnými návštěvníky. Uvědomte si, že o rodiny s dětmi zde vůbec nejde. Pro ty jsou vhodné úplně jiné akce. Například návštěvy propagačních výstav, nebo zoo. Prodejní akce (trhy) se řídí úplně jinými pravidly. Chcete-li dobře prodat, nebo koupit, máte mnohem větší šanci, když si přivstanete. Později už bývá zboží přebrané a vážné zájemce vystřídají "okukovači". (lesk).

27.5.2015 13:53
kokík

XXX.XXX.11.174

lesk napsal(a):
Právě že organizátoři si velice dobře uvědomují, pro koho ty burzy vlastně dělají. Nemají žádný zájem na tom aby burzy začínaly tak brzy ráno. Jsou k tomu ale donuceni samotnými návštěvníky. Uvědomte si, že o rodiny s dětmi zde vůbec nejde. Pro ty jsou vhodné úplně jiné akce. Například návštěvy propagačních výstav, nebo zoo. Prodejní akce (trhy) se řídí úplně jinými pravidly. Chcete-li dobře prodat, nebo koupit, máte mnohem větší šanci, když si přivstanete. Později už bývá zboží přebrané a vážné zájemce vystřídají "okukovači". (lesk).

Souhlasím s Vámi, chtěl js
em něco do příspěvku přidat, ale není co, plně vystihujete dění na burzách, burzy začínající v 8 hodin, či v 8.30 netrvají déle než max.120 minut, tak v tom nevidím, žádný podstatný rozdíl, takže si rád přivstanu, děti nechám spát, protože jsou unavený od počítače a tyto akce je zrovna moc neberou !

Přidejte reakci

Přidat smajlík