Amazonan modrocely – v akom veku hniezdia

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.5.2015 07:57
juraj.toth

XXX.XXX.12.159

V akom veku hniezdia modročelý? Chcel by som si spraviť párku. Poradili by ste kúpiť mladé vtáky a počkať zopár rokov alebo staršie?

25.5.2015 09:14
stefanexot

XXX.XXX.31.90

Ak mas znameho chovatela co predava osvedcenu paru ktoru poznas kludne i starsie no inak by som radcej kupil mlade. dospievaju cca od 4 do 6 rokou.

25.5.2015 12:31
ros

XXX.XXX.212.101

Znám samici modročelou, která měla první snůšku ve třech letech, ale znám taky samici, která měla první snůšku až v deseti letech, takže těžko říct.

25.5.2015 21:04
Ondra.b

XXX.XXX.201.129

Je to opravdu individuální. Chovám amazonky a něketé páry mi sedli už ve dvou letech a u jiných jsem si počkal 5 let. to samé bude u amazoňanů. Z mojí zkušenosti kupte mladé ptáky a počkejte si.

26.5.2015 07:05
juraj.toth

XXX.XXX.10.18

Ondra.b napsal(a):
Je to opravdu individuální. Chovám amazonky a něketé páry mi sedli už ve dvou letech a u jiných jsem si počkal 5 let. to samé bude u amazoňanů. Z mojí zkušenosti kupte mladé ptáky a počkejte si.

Práveže ja mám pár ktory má 7 rokov, kŕmia sa chodia do búdky ale keď príde na párenie tak samec nič(je polokrotký, neviem či bol ručne dokrmovaný). Samica by sa chcela páriť, behá za samcom ale on nič.
Rozmýšlam že ich predám a kúpim mladé kusy a počkám si.

26.5.2015 07:09
Ondra.b

XXX.XXX.201.129

juraj.toth napsal(a):
Práveže ja mám pár ktory má 7 rokov, kŕmia sa chodia do búdky ale keď príde na párenie tak samec nič(je polokrotký, neviem či bol ručne dokrmovaný). Samica by sa chcela páriť, behá za samcom ale on nič.
Rozmýšlam že ich predám a kúpim mladé kusy a počkám si.

J8 bych ještě počkal. Jak jsem psal u páry amazonku jsem čekal 5 let. Krmili se a pářili od 2 let, ale nezasedli až letos poprvé. Základ je že Vám ptáci jdou k sobě.

26.5.2015 14:56
juraj.toth

XXX.XXX.8.71

Ondra.b napsal(a):
J8 bych ještě počkal. Jak jsem psal u páry amazonku jsem čekal 5 let. Krmili se a pářili od 2 let, ale nezasedli až letos poprvé. Základ je že Vám ptáci jdou k sobě.

Samec je pravdepodobne ručne dokrmovaný. Preto by som skúsil ho vymeniť za iného.
Vyzerá akoby nevedel čo má robiť so samicou

Přidejte reakci

Přidat smajlík