Ondra.b
napsal(a):
Je to opravdu individuální. Chovám amazonky a něketé páry mi sedli už ve dvou letech a u jiných jsem si počkal 5 let. to samé bude u amazoňanů. Z mojí zkušenosti kupte mladé ptáky a počkejte si.
Práveže ja mám pár ktory má 7 rokov, kŕmia sa chodia do búdky ale keď príde na párenie tak samec nič(je polokrotký, neviem či bol ručne dokrmovaný). Samica by sa chcela páriť, behá za samcom ale on nič.
Rozmýšlam že ich predám a kúpim mladé kusy a počkám si.
juraj.toth
napsal(a):
Práveže ja mám pár ktory má 7 rokov, kŕmia sa chodia do búdky ale keď príde na párenie tak samec nič(je polokrotký, neviem či bol ručne dokrmovaný). Samica by sa chcela páriť, behá za samcom ale on nič.
Rozmýšlam že ich predám a kúpim mladé kusy a počkám si.
J8 bych ještě počkal. Jak jsem psal u páry amazonku jsem čekal 5 let. Krmili se a pářili od 2 let, ale nezasedli až letos poprvé. Základ je že Vám ptáci jdou k sobě.
Ondra.b
napsal(a):
J8 bych ještě počkal. Jak jsem psal u páry amazonku jsem čekal 5 let. Krmili se a pářili od 2 let, ale nezasedli až letos poprvé. Základ je že Vám ptáci jdou k sobě.
Samec je pravdepodobne ručne dokrmovaný. Preto by som skúsil ho vymeniť za iného.
Vyzerá akoby nevedel čo má robiť so samicou