Neoféma modrohlavá švestkové oko?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.6.2015 08:19
aeros

XXX.XXX.6.3

Zravim mám u páru šedonodrý samec x modrá violeta samice cca týden staré první mladé a 4 z 5ti maji jakoby červené oko ale ne tolik jak u lutin na internetu jsem se dočetl že takové oko mají skořice po narození vyskytuje se to i u šedomodrých ?díky za názory.

10.6.2015 11:23
saroun

XXX.XXX.89.202

aeros napsal(a):
Zravim mám u páru šedonodrý samec x modrá violeta samice cca týden staré první mladé a 4 z 5ti maji jakoby červené oko ale ne tolik jak u lutin na internetu jsem se dočetl že takové oko mají skořice po narození vyskytuje se to i u šedomodrých ?díky za názory.

Přeji hezký den, dočetl jste se správně, nemyslím ale, že k tomuto tématu je třeba vyjadřovat názor. To jsou fakta, navíc dlohodobě ověřená. Bez těchto vlastností by vlohy nebyly schopny vytvářet kombinace.

10.6.2015 12:22
aeros

XXX.XXX.6.3

Takže je švestkové i u šedomodrých nebo samec štěpí na skořici ?

10.6.2015 13:24
saroun

XXX.XXX.89.202

aeros napsal(a):
Takže je švestkové i u šedomodrých nebo samec štěpí na skořici ?

Zdravím, nevím, jestli je to barva švestky, ale nejspíš máte v odchovu samice v kombinaci se skořicovou, finální barvu je potřeba posoudit později. Vyplývá z toho, že skutečně máte samce, který je štěpitelný na skořicovou, logicky z toho vyplývá, že i část odchovaných samců bude totu vlohu dál přenášet, bude tedy dál štěpitelná.

10.6.2015 13:58
aeros

XXX.XXX.24.9

Genetika mě je vcelku jasná samice je modrá kupovaná jako 2f s fialovim faktorem kdyby v ní byla skořice tak je přeci stříbrná jesi se nepletu... samec je šedomodrý štěpit asi může ptáci sou z ciziny jejich rodiče bohužel neznám no nechám se překvapit co stoho bude

19.6.2015 21:41
aeros

XXX.XXX.140.106

Ještě foto rodíčů mladejm už rostou pírka vypadá to zatim na hnědošedou barvu oči stále dočervena jeno mládě bude po otci šedomodré

30.6.2015 11:13
aeros

XXX.XXX.32.248

Po čase jedno s fialovim jedno asi bez.

30.6.2015 12:20
parrotss

XXX.XXX.199.51

aeros napsal(a):
Po čase jedno s fialovim jedno asi bez.

Pokud by tomu tak bylo, tak u toho druhého mláděte si můžete být víceméně jistý, že má zdědený po otci 1F šedozelený. Fialovou lze na něm rovněž prozkoumat, ale až po odstavení a na plném světle, kdy by mohla být fialová pozorovatelná i na zbytku těla a ne jenom na původně sytě modrých částech křídel, která jsou teď saturována tmavým melaninem, který může fialovou překrýt. Oba táci jsou výrazně světlí, mohlo vy sednat o kombinaci s Pallid, tím pádem to museli být obě samice...uvidíte časem.PL.

Přidejte reakci

Přidat smajlík