Papouščí mláďata k ručnímu dokrmení

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.6.2015 18:54
pan.

XXX.XXX.30.234

Co říkáte nabídce mláďat k ručnímu odchovu páni a paní chovatelé?

18.6.2015 20:41
loufan

XXX.XXX.155.190

Dobrý den, nevím co čekáte za reakci. Kdyby jste aspoň napsal, co na to říkáte vy sám? Já osobně letos prodal k ručnímu dokrmení tři ary zelenokřídlé a jednu aru araraunu. Taky můžu říct, že mám nabídky od čtyř chovatelů, kteří ode mě chtějí další mláďata koupit. Nevidím v tom problém. Budu si nechávat mláďata pro sebe do chovu a ty nechám rodičům odchovat až na bidlo. Problém je v ručním odchovu např. některých kakadu. Ti totiž na rozdíl od arů, pokud uvyknou na člověka nechtějí přijmout ptačího partnera, takže se můžeme brzo připravit o ptáky schopné odchovu.

20.6.2015 19:13
milanplšek

XXX.XXX.18.68

pan. napsal(a):
Co říkáte nabídce mláďat k ručnímu odchovu páni a paní chovatelé?

No jizni amerika alexandri se ted momentalne prodavaji lip na dokrmeni nez vyletky. Snazim se nechavat mlade v hnizde co nejdil a nejlepe jim nechat jedno mlade ktery vyvedou na bidlo. Mnichum nechavam druhy hnizda. Ale jak ctu ty inzeraty kde se nabizi mladata uz sesti deni i australie tak se me to zda uz prehnany. Vym ze potrebujem prodat odchovy aby se aspon neco vratilo ale prece to delame kuli te radosti kdyz vidime ty mladata na bidlech. .

21.6.2015 00:09
Erikae

XXX.XXX.174.138

loufan napsal(a):
Dobrý den, nevím co čekáte za reakci. Kdyby jste aspoň napsal, co na to říkáte vy sám? Já osobně letos prodal k ručnímu dokrmení tři ary zelenokřídlé a jednu aru araraunu. Taky můžu říct, že mám nabídky od čtyř chovatelů, kteří ode mě chtějí další mláďata koupit. Nevidím v tom problém. Budu si nechávat mláďata pro sebe do chovu a ty nechám rodičům odchovat až na bidlo. Problém je v ručním odchovu např. některých kakadu. Ti totiž na rozdíl od arů, pokud uvyknou na člověka nechtějí přijmout ptačího partnera, takže se můžeme brzo připravit o ptáky schopné odchovu.

Dobrý den, smím se zeptat, za jaký peníz prodáváte Ary na dokrmení? Naučí se mluvit stejně/lépe než Žako?

Díky za odpověď.

21.6.2015 21:18
loufan

XXX.XXX.155.190

Dobrý den, cenu tady veřejně psát nechci. Děkuji za pochopení. Jak je to s mluvením, to nevím, nemám žádného aru jako mazla.

Přidejte reakci

Přidat smajlík