Dobrý den, máte někdo zkušenost s Papouškem nádherným a jiným druhem papoušků ve stejné volieře?..Chtěli jsme k nim dát kuli dětem Andulky a Zebřičky,...nebo Neofemy a Rozely Penant...ptam se proto, jestli by je Nádhernák nezabil,...Voliera je 4-2-1 m...a dva 1m záletové zděné přístřešky,...děkuju moc za odpovědi.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Penant jen samostatně!.Nádherné mám s andulkama vpohodě jen jich tam nemůže být moc párů.Já mám nádherné s třema párama andulek, voliéra je d3m, š2m, v2m.Andulky s zebrama také ne, jen opět s nádhernýma.Jinak to opravdu neskoušejte!

No to určitě pokud vychovají devět mladých což asi možná stěží až budou větší tak ti slabější pojdou já jsem to tak měl a to jich bylo jen šest a dva to neustáli.No držím palce, ale ktomu proč přistavět voliéru mladí nádherní apsolutně neprodejní, jen až jsou vybarvení tak jo a okroužkovaní proto aby bylo jasné pokud budou samičky tak aby bylo jasné že jsou starší a né mladé.Protože jsou samozřejmě zelené.Ale já je mám už deset let a jsem spokojen tak to dělám já a sprodejem nemám problém.

Alexandry nechovám ale podle mého ne.