Měl jsem problém s agresivní samicí ale ta byla agresivní jen tím způsobem že na mě řvala a výhružně lítala po celé voliéře, byla to ale vzorná matka, z budky vždy při kontrole vylétla, ovšem zkuste zapřemýšlet nad tím, jestli nebude lepší takhle staré ptáky dát do výkupu, navíc když je samice tak agresivní, a koupit ptáky kr.14.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Chrání si svoje, není na vás ještě zvyklá.Dejte jí ještě čas, nebo ji prodejte to je na vás.Kupuji raději vždy mladé papoušky i za cenu toho že začnu odznova.
Mi máme Andulky a Zebřičky ve velké volieře...a k nim jsme koupili tyto Nádhernáčky,.normálně chodíme do voliery a Andulky i Zebry na nás sedají..pomazlíme se a jdeme,..tito Nádhernáčci byli zvyklí na Andulky-chovali je s nimi...ale jsme zatím cizí..sameček vždy přiletí k nám..a kouká, zatím je ostražitý..ale samička je agresivní,..moje chyba, měli jsme koupit mladé, aby byli zvyklí...máme 4 dny zatím.
Uživatel s deaktivovaným účtem

To až tak za měsíc dva budou adaptovaní.Krátká doba na nějaké závěry.
FIFAdemon

XXX.XXX.226.164
Dobry den koupila jsem papouška nádherného.máme ho dva týdny když jdu ke kleci hrozné řve boji se je mozne ze si zvikne.máme vážný problém nelétá.už se zbervuje děkuji petra.