Samica je červenobrucha lutinka a samec je prirodny červenobruchy štepak do lutin a opalinov. Foto rodičov až zajtra.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nejde oto jak jsou fotky vlozene ale co je na nich...rubino je vcelku nova mutace u nas ji nikdo nechova nebo se to taji nechapu proc...cena je hodne vysoka a dolu hned tak nepujde je to jen pro par zapalenej blaznu... tak at se dari s udrzeni teto mutace u vas
napsal(a):
Nejde oto jak jsou fotky vlozene ale co je na nich...rubino je vcelku nova mutace u nas ji nikdo nechova nebo se to taji nechapu proc...cena je hodne vysoka a dolu hned tak nepujde je to jen pro par zapalenej blaznu... tak at se dari s udrzeni teto mutace u vas
Já bych neřekl že se nechová.Minimálně dva úspěšní chovatelé opalínů zde prezentovali své odchovy.Samozřejmě vzhledem k ceně nepatří k běžně chovaným mutacím.

Opaliny možná to má už kde kdo ale lutino opalíny neboli rubino jsem tu opravdu neviděl
Dobrý den, tak opalíny už tady pár lidí má. Že by se dalo říct, kde kdo to asi ne. Těch zmiňovaných rubin moc není ani v zahraničí. Úspěšný chovatel měl veliké štěstí, protože po štěpákovi a normální lutino samici odchovat rubinku, není až tak pravděpodobné. Něco do linie rubin také mám, ale neměl jsem takové štěstí. Štěstí jsem měl zase jinde, takže si nemohu stěžovat. Třeba v dalším hnízdě.

To máte pravdu... a co lemované chová někdo u nás?

Pěkné