Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.7.2015 11:16
Andulák00

XXX.XXX.228.150

Někdo z výkupců jaká bude cena za andulky v neděli v Přerově?

8.7.2015 15:54
Kouzelník

XXX.XXX.108.221

Nedá mi to a musím to napsat.
Proč ty andulky chováte když vas zajímá jen a jen cena...

8.7.2015 16:18
simacek123

XXX.XXX.142.1

Kouzelník napsal(a):

Protože nic jiného nezna, normalni jev dnesni generace. Pro zadavatele, jestli bude mit stesti tak maximum 50kc, ale i tato smesna cena v nekterych regionech klesla.

8.7.2015 18:40
atobajus

XXX.XXX.192.99

Znám pár chovatelů, kteří mají na zahradě voliéru a v ní barevné hejno andulek a chovatelsky je to plně uspokojuje. Mají z nich radost, líbí se jim jak samotné andulky a jejich barvy, tak jejich možnost chovu v hejnu a snadný chov a odchov. Odchovem se potěší, nějaké mladé prodají na inzerci nebo se jim ozve někdo z okolí, kdo ví, že tam někdo chová andulky a co se neprodá tak dají do výkupu.
Taky to může být začínající chovatel, který si chce prodejem přivydělat na nějaké dražší ptáky. Nevidím na tom nic špatného. A že se ptá na cenu, nikdo nechce nic prodat pod cenu.

8.7.2015 19:40
Kouzelník

XXX.XXX.108.221

atobajus napsal(a):
Znám pár chovatelů, kteří mají na zahradě voliéru a v ní barevné hejno andulek a chovatelsky je to plně uspokojuje. Mají z nich radost, líbí se jim jak samotné andulky a jejich barvy, tak jejich možnost chovu v hejnu a snadný chov a odchov. Odchovem se potěší, nějaké mladé prodají na inzerci nebo se jim ozve někdo z okolí, kdo ví, že tam někdo chová andulky a co se neprodá tak dají do výkupu.
Taky to může být začínající chovatel, který si chce prodejem přivydělat na nějaké dražší ptáky. Nevidím na tom nic špatného. A že se ptá na cenu, nikdo nechce nic prodat pod cenu.

A 50-70kc to je nějaká cena?

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.7.2015 20:17

A kolik by jste chtěl za andulu 100kč!Tet v tuto dobu když jich je plno!

9.7.2015 00:15
papousci.net

XXX.XXX.128.26

Mě tedy smešná cena 50kč za andulku v této době u výkupu nepřijde, spíše naopak.Kdo by je kupoval v takovém množství co se vyprodukuje za 80kč?Opravdu nechápu, proč se do zadavatele navážíte.

9.7.2015 09:29
cistic

XXX.XXX.228.219

Kouzelník napsal(a):

9.7.2015 10:29

Kouzelník napsal(a):

9.7.2015 15:17
Andulák00

XXX.XXX.228.150

Chovám andulky proto abych jich měl ve voliéře 1000 Ks a pak je pustil místo vrabců ven, a na cenu se ptám jen orientačne abych vedel jestli když nějaké prodám jestli bude vůbec na krmení pro ty ostatní

9.7.2015 15:29

Andulák00 napsal(a):
Chovám andulky proto abych jich měl ve voliéře 1000 Ks a pak je pustil místo vrabců ven, a na cenu se ptám jen orientačne abych vedel jestli když nějaké prodám jestli bude vůbec na krmení pro ty ostatní

Souhlasim s vama. Na druhou stranu by to bylo krasne, kdyby letali andulaci misto vrabcu. Z rejpalu si nic nedelejte. Chovu zdar

Přidejte reakci

Přidat smajlík