Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.8.2015 20:15

Dobrý den. Potřebuji koupit jen asi 6 metrů pletiva a nevím kde koupit. Jsem od Uherského Hradiště. Nějaké levnější, potřebuji na provizorní klec.

8.8.2015 21:29
simacek123

XXX.XXX.142.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý den. Potřebuji koupit jen asi 6 metrů pletiva a nevím kde koupit. Jsem od Uherského Hradiště. Nějaké levnější, potřebuji na provizorní klec.

Jezisi, je to mozne, jestli staci obyc, tak v kazdem kovomatu, nekde i v zahrádkářských potřebách ci zelezarstvi.

9.8.2015 13:16
mira k

XXX.XXX.59.151

Ahoj, jestli se dostaneš do Uh. Brodu tak si zajdi na náměstí do domácích potřeb, tam stříhají pletivo, kolik potřebuješ ti ustříhnou. A myslím že celkem za rozumnou cenu, mají tam víc druhů, a ceny cca 50 - 65 kč za metr, podle toho jaké si vybereš. Když se bere celá role (25 m) tak dají i nějakou tu slevu!
Ať se daří!

9.8.2015 13:21

mira k napsal(a):
Ahoj, jestli se dostaneš do Uh. Brodu tak si zajdi na náměstí do domácích potřeb, tam stříhají pletivo, kolik potřebuješ ti ustříhnou. A myslím že celkem za rozumnou cenu, mají tam víc druhů, a ceny cca 50 - 65 kč za metr, podle toho jaké si vybereš. Když se bere celá role (25 m) tak dají i nějakou tu slevu!
Ať se daří!

Děkuji. Není právě problém koupit celou rolu, le stříhané už jo. Děkuji

9.8.2015 14:26
vendelin28

XXX.XXX.35.128

V Tlumačově ve stare cementarně je prodej pletiv aji po metru at se daří.

9.8.2015 16:59
lada 4

XXX.XXX.2.253

Děkuji. Není právě problém koupit celou rolu, le stříhané už jo. Děkuji

Ale neříkejte, já kupuji jen po metrech a všude bez problému.p.Linek.

9.8.2015 18:17

lada 4 napsal(a):
Ale neříkejte, já kupuji jen po metrech a všude bez problému.p.Linek.

Samozřejmě sem měl na mysli koupeni po metrech na internetu. V obchodech nemam zkušenost a čas obcházet obchody. Proto sem se ptal. Myslím, že od toho jsou fóra, abychom si radili. Pokud to někoho obtěžuje, nereagujte! Jednoduché.

9.8.2015 18:25
pavel758

XXX.XXX.35.159

Dobrý den, zkuste zajít do Ferony, já jenom tam kupuji.

9.8.2015 18:50
lada 4

XXX.XXX.2.253

Samozřejmě sem měl na mysli koupeni po metrech na internetu. V obchodech nemam zkušenost a čas obcházet obchody. Proto sem se ptal. Myslím, že od toho jsou fóra, abychom si radili. Pokud to někoho obtěžuje, nereagujte! Jednoduché.

A proč to nezdělíte hned, že chcete kupovat jen po internetu ? ! Potom kde je chyba ?

9.8.2015 19:57

lada 4 napsal(a):
A proč to nezdělíte hned, že chcete kupovat jen po internetu ? ! Potom kde je chyba ?

Ne ne dotazoval sem se na kamene obchody, protože na internetu je celkem problem koupit po metrech. Celkem se to tady zamotává. Děkuji za rady všem co poradili. Vyřešeno. Díky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík