sharon
napsal(a):
Poprosím o radu ako odstrániť citesový krúžok, asi je nerezový, je už skoro zarastený na nožičke kakadu ružového( kliešte štipacie Knipex nepomohli)
Ďakujem.
Spolehlivé je to lupénkovou pilečkou.Protahěte plátek pod kroužkem a řežete ven od nožičky.Po proříznutí roztahněte kroužek a je hotovo.
faap
napsal(a):
Ten plátek je desetina milimetru silný jako papír.Kůže na nožičce se slačí a protáhnete ho.Ta mini rozbruska je mnohem agresivnější.
Neviem či ste si všimli, ale zadávateľ píše, že krúžok je nerezový a nie hliníkový ! Dopručujem zadávateľovi kontaktovať MVDr. Fagu s vet. kliniky v Trnave, myslím si, že pre vtáka bude zákrok prijateľnejší v narkóze.
aymara55
napsal(a):
Neviem či ste si všimli, ale zadávateľ píše, že krúžok je nerezový a nie hliníkový ! Dopručujem zadávateľovi kontaktovať MVDr. Fagu s vet. kliniky v Trnave, myslím si, že pre vtáka bude zákrok prijateľnejší v narkóze.
To je každého věc jestli si to chce udělat sám nebo se svěřit veterinární klinice.Plně to respektuji jen jsem chtěl poradit jak se to dá udělat doma.Všiml jsem si že zadavatel píše že je kroužek nerezový.No a co že je kroužek nerezový.Normálně ho lupénkovou pilečkou přeříznete.Kdybych s tím neměl vlastní zkušenosti tak bych to sem nikdy nepsal.Chěl jsem jen reagovat a žadateli ušetřit peníze.Je to tak banální věc že nestojí to za cestu ne veterinu.
faap
napsal(a):
To je každého věc jestli si to chce udělat sám nebo se svěřit veterinární klinice.Plně to respektuji jen jsem chtěl poradit jak se to dá udělat doma.Všiml jsem si že zadavatel píše že je kroužek nerezový.No a co že je kroužek nerezový.Normálně ho lupénkovou pilečkou přeříznete.Kdybych s tím neměl vlastní zkušenosti tak bych to sem nikdy nepsal.Chěl jsem jen reagovat a žadateli ušetřit peníze.Je to tak banální věc že nestojí to za cestu ne veterinu.
Já jsme to právě taky řešila a prostě mi to vůbec nešlo, jak se malý cukal, nemohla jsem to v klidu udělat. Tak jsem šla na veterinu. Tam papouška malinko přispali, jen tak aby byl v klidu (v podstatě nespal) a rozřízli. Stále mě to 150 Kč.