Uživatel s deaktivovaným účtem

Jaké jsou tet ceny?Andulka, korela, rosela?

T55
napsal(a):
Na burze vam to rekne kazdy vykupci. jen tam zajed.
Slušně se ptám, v nadpise máte na co se ptám.Ale vůl zůstane volem.

miky2
napsal(a):
Andule 70, agoši 150, zebry 50, penant 600,.
Vykupovali i mladé penanty?

akrobat
napsal(a):
Slušně se ptejte. Zaváhal jste, příště už tolik nedostanete.
Sčeho tak soudíte, právě naopak!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1
To je ale parada, jeden pry vul a druhy..., pekne napsano?
napsal(a):
Slušně se ptám, v nadpise máte na co se ptám.Ale vůl zůstane volem.
První větu chválím, druhou větou jste tu první negoval, nemyslíte ?
Jen dodám, že jsem tuto diskuzi vždy sledoval a zapojoval s z chovatelských zájmů. První malé voliéry jsem měl v r.1969 a chov mě baví i v pokročilém věku, plním si dětské sny.
Dnes diskuze stále více směřuje k tomu, kde co za pár stovek prodat, vzájemně se napadat, mnohdy vulgárně. Smysl chovatelství se vytrácí. Také mám dojem, že odborníci a praktikové, kteří občas přispěli, už rezignovali.
My jsme byli zvylí, že když něco napíšeme, musíme vážit co, abychom se za pár let za to nemuseli stydět.
Zde mnohý anonym píše co mu slina na jazyk přinese. Kdyby se měl podepsat, uvést nesmyšlenou adresu, asi by ho zašla chutˇ tukat do klávesnice. Nebo se mýlím ?

Moudivláček
napsal(a):
Jen dodám, že jsem tuto diskuzi vždy sledoval a zapojoval s z chovatelských zájmů. První malé voliéry jsem měl v r.1969 a chov mě baví i v pokročilém věku, plním si dětské sny.
Dnes diskuze stále více směřuje k tomu, kde co za pár stovek prodat, vzájemně se napadat, mnohdy vulgárně. Smysl chovatelství se vytrácí. Také mám dojem, že odborníci a praktikové, kteří občas přispěli, už rezignovali.
My jsme byli zvylí, že když něco napíšeme, musíme vážit co, abychom se za pár let za to nemuseli stydět.
Zde mnohý anonym píše co mu slina na jazyk přinese. Kdyby se měl podepsat, uvést nesmyšlenou adresu, asi by ho zašla chutˇ tukat do klávesnice. Nebo se mýlím ?
Ale já se vždy slušně zeptám a pokud mě nějaké téma nezajímá nekomentuju to.Inteligentně a slušně to tu už nemá cenu vysvětlovat.Ptám se na to co mě zajímá a každému to může být ukradené jen pár lidí co rádi rýpou budou stále otravovat.Proto vůl zůstane volem za to se vůbec nestydím to tak napsat.
pepa kulivok

XXX.XXX.161.38
Já jsem tam prodal výkupákum 5 žaku po 4 ticících a jsem spokojenej a za kakadáky ružový jsem dostal 5000 super chválim výkupáka.
pepa kulivok
napsal(a):
Já jsem tam prodal výkupákum 5 žaku po 4 ticících a jsem spokojenej a za kakadáky ružový jsem dostal 5000 super chválim výkupáka.
Vážený,
není Silvestra, napište mně to, co jste zde uvedl na můj E- mail, pokud naleznete odvahu. Uveďte podrobnosti a neblbněte ty, kteří o cenách nemají páru.
Pokud byste neměl odvahu, napište mně ze schránky, kterou si založíte jen pro Vaši odpověď mně. Je to otázka chvilky. Vašimi nesmysly bez vlastního komentáře jen znehodnocujete tuto diskuzi. Moc se těším na Vaši odpověď. Neodpovíte - li, už zde nezapojujte.
oneme @centrum.cz.
papouch23

XXX.XXX.128.26
Moudivláček
napsal(a):
Vážený,
není Silvestra, napište mně to, co jste zde uvedl na můj E- mail, pokud naleznete odvahu. Uveďte podrobnosti a neblbněte ty, kteří o cenách nemají páru.
Pokud byste neměl odvahu, napište mně ze schránky, kterou si založíte jen pro Vaši odpověď mně. Je to otázka chvilky. Vašimi nesmysly bez vlastního komentáře jen znehodnocujete tuto diskuzi. Moc se těším na Vaši odpověď. Neodpovíte - li, už zde nezapojujte.
oneme @centrum.cz.
Teda vy jste mě pobavil, sám bůh promluvil.
alca333

XXX.XXX.112.110
Ja jsem zaslechla korely 200,.a andulky 70, -.

alca333
napsal(a):
Ja jsem zaslechla korely 200,.a andulky 70, -.
Andule 70kč je dost dobrá cena. Sem zvědav na Kromcl.
V prerove za halov taliani vykupovaly vsetko andule rano po 3 eur neskor 2eur, korely 10 neskor 5 bielohlave a albino 15 -20, agaci 13 neskor 10 a ku koncu 5, spevaky 5-10, rozely 15-30, kupovaly aj kralovske, horske, cervenokridle, capkace, neofeni, burky, aratingi, pyrury, amazonani, zaky, senegalce, kakadaky, aj sovy a dravce, vobec nebraly male alexandre, predavali vajcove zmesi, perli pre kanare a eurofaunu, klietky na kanare, timalie cinske a kanare kucerave a faredne, platily eurani a vydavat si nechaly aj v korunach ceskych,.

on marek
napsal(a):
V prerove za halov taliani vykupovaly vsetko andule rano po 3 eur neskor 2eur, korely 10 neskor 5 bielohlave a albino 15 -20, agaci 13 neskor 10 a ku koncu 5, spevaky 5-10, rozely 15-30, kupovaly aj kralovske, horske, cervenokridle, capkace, neofeni, burky, aratingi, pyrury, amazonani, zaky, senegalce, kakadaky, aj sovy a dravce, vobec nebraly male alexandre, predavali vajcove zmesi, perli pre kanare a eurofaunu, klietky na kanare, timalie cinske a kanare kucerave a faredne, platily eurani a vydavat si nechaly aj v korunach ceskych,.
Tak to je super, naco stát a prodávat na stole.Paráda, bude konkurence na ty naše české výkupčíky a cena ve výkpu půjde nahoru.
Moudivláček
napsal(a):
Vážený chovateli, musím vám pochválit nádhernou zahradu a úžasné kouzlo starší voliér v ní, dnes již se těm vašim nic nevyrovná...přeji hodně úspěchů a dlouhá léta při tomto koníčku, s pozdravem L. Kesner
akrobat
napsal(a):
Tady je to po každé burze samí hypochondr...
To jste trefil!
Hypochondři, nebo smolaři...mě takto opět "vypekli"dva zájemci o exoty. S jedním si píši cca 2 měsíce, s druhým měsíc. Na burzu nedorazil ani jeden- první něco rodil, druhý měl poruchu-TELEFON, ALE NEMĚL ŽÁDNÝ, ABY ZAVOLAL, ŽE NEPŘIJEDE.
Jinak výkup co vím- anče- 70, zpěvák mutace -200, přírodní-150, zebry-40, chůvky -35, korely přírodní nechtěli-jen mutace.
atka
napsal(a):
To jste trefil!
Hypochondři, nebo smolaři...mě takto opět "vypekli"dva zájemci o exoty. S jedním si píši cca 2 měsíce, s druhým měsíc. Na burzu nedorazil ani jeden- první něco rodil, druhý měl poruchu-TELEFON, ALE NEMĚL ŽÁDNÝ, ABY ZAVOLAL, ŽE NEPŘIJEDE.
Jinak výkup co vím- anče- 70, zpěvák mutace -200, přírodní-150, zebry-40, chůvky -35, korely přírodní nechtěli-jen mutace.
Na to casem prijdete, spise jste uz asi prisel.ano přes internet si psat a něco domlouvat je snad ta největší pitomost která nas potkala, ja osobne reaguji pouze telefonicky a nic nikomu nerezervuji. jak se říká kdo drive prijde ten i drive mele.
atka
napsal(a):
To jste trefil!
Vazena pani, narazate namna ohladom andulky ano minuli mesiac som bol na burze v prerove spominala ste ze ste na dovolene pritom kolega vam preberal nejake vtaky, ked som vas prosil aby doniesol slubovanu andulku nedostal som od vas ziadnu odpoved, teraz ste urazena ked niekdo ma troj rocneho milacika od ktoreho cakame prve potomstvo a zmysli si prave v polnoci nasledujucej burzi ze ide rodit, ja som vam volal omluvil sa tak sa nehrajte na obet ze niekdo s vama vypekl, ak mate spominanu andulku o ktoru som mal zaujem na buducu burzu som vam ochotny dat o 50 kc navise, dakujem za pochopenie a este raz vas prosim o ospravedlnenie, teketo sa moze prihodit hocikomu aj vam a snazte sa to pochopit, s chovatelskym pozdravom,.
simacek123
napsal(a):
Na to casem prijdete, spise jste uz asi prisel.ano přes internet si psat a něco domlouvat je snad ta největší pitomost která nas potkala, ja osobne reaguji pouze telefonicky a nic nikomu nerezervuji. jak se říká kdo drive prijde ten i drive mele.
Ked neviete ako to skutocnosti bolo tak radsie nic nepiste, a telefonicky to moze byt tiez pitomost, pani namna telefony kontakt mala.po telefonom kontakte sa vam to moze tak isto stat.
Kamarád se nebude starat 10 dní o andulku, aby ji pak dovezl na burzu.Navíc Andulky sám nechová a nebydlí blízko, jen po cestě z dovolené.Volal jste až po mých dvou telefonátech na burze v 7.47hod.Andulka je již prodaná, jak sám víte.Pán si na ni čekal, než se Vám dovolám.Dřiv jsem mu ji prodat nechtěla.Nikoho jsem neurážela, jen nechápu, že když víte, že nepřijedete, proč nezavoláte...
atka
napsal(a):
Kamarád se nebude starat 10 dní o andulku, aby ji pak dovezl na burzu.Navíc Andulky sám nechová a nebydlí blízko, jen po cestě z dovolené.Volal jste až po mých dvou telefonátech na burze v 7.47hod.Andulka je již prodaná, jak sám víte.Pán si na ni čekal, než se Vám dovolám.Dřiv jsem mu ji prodat nechtěla.Nikoho jsem neurážela, jen nechápu, že když víte, že nepřijedete, proč nezavoláte...
Boli sme dohodnuty ze ma niektori den pred burzou prezvonite keby ste tak urobila mam vas kontakt a vtedy som vam mohol dat vediet a zavolat, ja som kontakt namna vam dal, ale vy ste tak neurobila tak som namal na vas kontakt, ja som o vtaka mal vazny zaujem, tak vas prosim aby ste to pochopila a nerobila inspiracie,.

cistic
napsal(a):
Boli sme dohodnuty ze ma niektori den pred burzou prezvonite keby ste tak urobila mam vas kontakt a vtedy som vam mohol dat vediet a zavolat, ja som kontakt namna vam dal, ale vy ste tak neurobila tak som namal na vas kontakt, ja som o vtaka mal vazny zaujem, tak vas prosim aby ste to pochopila a nerobila inspiracie,.
Blbe, píše si konspirácie (konspirační teorie) a ne inspirácie, to je něco úplně jiného.
Tel.číslo mám z každého inzerátu.U emailu odkaz na www.str ánky, kde je tel číslo i bydliště...
papouch23

XXX.XXX.128.26
No to jsem tam..já vám dám dvě andulky zadarmo, hlavně se tady nehádejte kvůli jedné andule za pár šestáků.