Páření andulek, andulák neví, jak na to - stalo se to už někomu?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.10.2015 18:54
huwik

XXX.XXX.175.210

Ahoj,
mám asi takový vtipný dotaz... Mám pár andulek, i přes mé pochyby, zda ručně dokrmená andulka bude schopná hnízdit je z její strany vše v pořádku... Naopak je problém u samečka, které je z voliérového chovu. Samička dnes snesla první vajíčko a dokonce jsem jí dnes viděla, jak se samečkovi nastavila k páření. Údajně podle chytrých knížek má andulák okamžitě vědět, co to znamená a přiskočit. No očividně ne ten náš. Koukal a nic. Dnes už dvakrát. Je fakt, že si zrovna dnes udělal úraz, ale nevím, zda to s tím má souvislost. Podle mě je spíš trochu pomalejší. První vajíčko je pravděpodobně neoplodněné podle tohoto.
Stalo se tohle někomu z vás?

17.10.2015 21:06
Honza12

XXX.XXX.45.30

Mě se to stalo s korelama, samec taky nevěděl jak na to. Zkusil jsem to na třech snůškách a vejce bila pořád neoplodněná. Musel jsem ho vyměnit a potom už bylo vše v pořádku.

17.10.2015 21:16
huwik

XXX.XXX.175.210

Honza12 napsal(a):
Mě se to stalo s korelama, samec taky nevěděl jak na to. Zkusil jsem to na třech snůškách a vejce bila pořád neoplodněná. Musel jsem ho vyměnit a potom už bylo vše v pořádku.

Tak já mám jen jeden pár, jsou do sebe zamilovaní, tak jsem jim chtěla udělat radost. Prostě pokud to nepůde, nebude nic.

17.10.2015 21:18
josska

XXX.XXX.20.114

Proč mu to neukážete ?

17.10.2015 21:26
huwik

XXX.XXX.175.210

josska napsal(a):
Proč mu to neukážete ?

No, budete se smát, ale pouštěla jsem mu video s andulkama, které se pářily :-D tak na to zvídavě koukal a kroutil hlavou . Hold asi není poučenej

Přidejte reakci

Přidat smajlík