Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Qido

21.10.2015 13:05
Qido

XXX.XXX.250.219

Zdravím, mám problémy s andulkou. Už 3. deň sedí v takmer vodorovnej polohe ako na fotke, má zrýchlené dýchanie, a takmer stále privreté oči. Nevšimol som si žiadny výtok zo zobáku a ani riedky trus. Andulka má 2 mesiace. Prosím o rýchlu pomoc.

21.10.2015 17:02
popo3

XXX.XXX.210.132

Qido napsal(a):
Zdravím, mám problémy s andulkou. Už 3. deň sedí v takmer vodorovnej polohe ako na fotke, má zrýchlené dýchanie, a takmer stále privreté oči. Nevšimol som si žiadny výtok zo zobáku a ani riedky trus. Andulka má 2 mesiace. Prosím o rýchlu pomoc.

No rýchlo pomôže iba veterinár, tých problémov môže bit celá rada jak z dýchacími orgánmi tak tráviacou sústavou, začiatok nejakého bakteriálneho, parazitárneho alebo iného ochorenia to tažko len tak určit kedže príznaky rôznych ochorení bývajú velmi podobné. No rýchlo Vám poradím ak je tá drevenná obsratá krabička skoro pod bydlom krmítko tak ho dajte preč a nikdy nedávaj krmenie blízko bydiel vyhnete sa mnohým problémom, myslím že tiež nemáte doma nad jedálenským stolom latrínu, myslím to úprimne bez urážky.Tiež záleží čím a ako andulku krmíte a v akom prostredí sa nachádza( teplota, ovzdušie, svetlo atd.).

Qido

21.10.2015 20:02
Qido

XXX.XXX.250.219

Hej je to krmítko a nie je priamo pod haluzami, len niektoré andulky občas popri kŕmení nechajú niečo na kraji... Viem, že ste to mysleli len v dobrom... No tak stravu tvorí prevažne zmes zŕn - ovos, proso, slnečnica a ďalej im dávam púpavu, jablká a zatiaľ aj vaječnú zmes. Momentálne ich mám vo vnútri kde je teplota vždy 15-20 stupňov a zdrojom svetla je LED lampa. Rád by som s ňou zašiel veterinárovi, ale v okolí 30 km žiaden nie je a keď som sa dovolal na jednu kliniku, ktorá poskytuje aj služby domov, zistil som, že by som si za tú sumu mohol kúpiť ďalších 10 anduliek. Každopádne ďakujem za vašu pomoc.

Přidejte reakci

Přidat smajlík