Dovolte mi, abych Vás všechny pozval k návštěvě I. jihomoravské krajské výstavy okrasného ptactva konané v Újezdě u Brna ve dnech 13. - 15. listopadu 2015. Výstava je otevřena pro veřejnost: v pátek 13.11.13.00 - 17.00, v sobotu 14.11.10.00 - 17.00 a v neděli 15.11.10.00 - 15.00. V neděli od 14.00 proběhne slavnostní vyhodnocení. Na Vaši účast se těší zástupci jihomoravského krajského sdružení ČSCH.
Dobrý večer. Omlouvám se za spoždění přes den není čas finišujeme s přípravou. Na výstavě budou samozřejmě někteří ptáci i prodejní. Burza, ale při této akci nebude z kapacitních důvodů. Co bude k vidění nechci úplně prozrazovat, tak jen něco málo: leskoptev tříbarvá, zoborožec rudozobí, ara zelenokřídlá, kakadu bílý a v soutěžní části běžnější druhy jako neofémy, korely, rozely atd. Jak jsem, ale psal bude toho víc vše prozrazovat nebudu.
pavelj
napsal(a):
Dobrý večer. Omlouvám se za spoždění přes den není čas finišujeme s přípravou. Na výstavě budou samozřejmě někteří ptáci i prodejní. Burza, ale při této akci nebude z kapacitních důvodů. Co bude k vidění nechci úplně prozrazovat, tak jen něco málo: leskoptev tříbarvá, zoborožec rudozobí, ara zelenokřídlá, kakadu bílý a v soutěžní části běžnější druhy jako neofémy, korely, rozely atd. Jak jsem, ale psal bude toho víc vše prozrazovat nebudu.
Dobrý večer,
páni pořadatelé, hluboce smekáme, nasadili jste laťku hodně vysoko, máte naše hluboké uznání. Doporučujeme všem chovatelům a milovníkům exotů shlédnutí této povedené akce...
Na své si přijdou i zájemci o doplnění svých chovů kvalitními jedinci z prodejní i výstavní části...
A máme po výstavě. Ještě poslední fotky a ptáci se vraceli do svých voliér.
hanzpp

XXX.XXX.136.127
Dobrý večer nemáte někdo kontakt na chovatele co v Ujezde vystavoval rosele pestré rubino?