Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109
Ahoj sháním dokrmovací směs nejlépe nutribrd a 19 ale ke koupi přímo v obchodě ne na netu, nejlépe Olomouc, Přerov, Hranice díky za rychlé odpovědi
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109
mspacil
napsal(a):
Malé nerozbalené balení mám doma, jestli potřebujete nutně.
Křelov.
Už jsem to objednala na tom i papoušku Čech... ještě na dva dny tam mám, ona už jí sama ale občas si chce asi hrát na miminko a chce na klín a krmit kašou
Juan

XXX.XXX.195.189
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Už jsem to objednala na tom i papoušku Čech... ještě na dva dny tam mám, ona už jí sama ale občas si chce asi hrát na miminko a chce na klín a krmit kašou
Tak to vypadá, že první problém s mladým žakem je bohužel na světě, nebo jste z neznalosti naletěla a koupila neodstavené mládě?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109
Juan
napsal(a):
Tak to vypadá, že první problém s mladým žakem je bohužel na světě, nebo jste z neznalosti naletěla a koupila neodstavené mládě?
Samozřejmě že jsme "naletěli"... jinak by to ani nešlo zatím jsem nikdy nenatrefila na solidního chovatele ať se jedná o kočky, psy nebo teď papoušky a kdyby jen to že je neodstavená ale navíc měla i zlomenou nohu asi takže kulhá a čekám že mi zde nadáte že jsme ji měli vrátit ano mohli s pánem jsme mluvili po telefonu a nabídl nám že mu ji můžeme vrátit a víte co my? už jsme ji nedali! tak jako jsem nevrátila psa s PP kterému chyběli ceciky, tak psa před tím co měl špatnou páteř tak nedám už ani Julinku vypiplala jsem sama na flašce dvoudenní štěňata i koťata a zvládnu i papouška.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Samozřejmě že jsme "naletěli"... jinak by to ani nešlo zatím jsem nikdy nenatrefila na solidního chovatele ať se jedná o kočky, psy nebo teď papoušky a kdyby jen to že je neodstavená ale navíc měla i zlomenou nohu asi takže kulhá a čekám že mi zde nadáte že jsme ji měli vrátit ano mohli s pánem jsme mluvili po telefonu a nabídl nám že mu ji můžeme vrátit a víte co my? už jsme ji nedali! tak jako jsem nevrátila psa s PP kterému chyběli ceciky, tak psa před tím co měl špatnou páteř tak nedám už ani Julinku vypiplala jsem sama na flašce dvoudenní štěňata i koťata a zvládnu i papouška.
A to jako má být Vaše plus, že nevíte co kupujete ?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109
Karlosara
napsal(a):
A to jako má být Vaše plus, že nevíte co kupujete ?
Ne tak jsem to nemyslela, myslela jsem to tak že stále existují lidé kteří se neženou za úspěchem, nepotřebují vše dokonalé, mají srdce na pravém místě a cit ke zvířatům a všemu živému. zkrátka to že je na někom něco špatně neznamená že mu neposkytnu tu nejlepší péči!
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ne tak jsem to nemyslela, myslela jsem to tak že stále existují lidé kteří se neženou za úspěchem, nepotřebují vše dokonalé, mají srdce na pravém místě a cit ke zvířatům a všemu živému. zkrátka to že je na někom něco špatně neznamená že mu neposkytnu tu nejlepší péči!
Dobrý den, prošli jsme si tady s Vámi celý příběh s pořízením žaka. Na naše rady jste nedala, papouška jste si řádně neprohlídla a kupní smlouvu asi také nemáte. Tady vůbec nejde o to jestli jste empatická milovnice zvířat nebo ne. Ten "chovatel" od kterého ptáka máte Vás evidentně podvedl. Při ceně žaka se jedná o trestný čin podvodu, pokud Vám nebyla poskytnuta výrazná sleva za uvedené vady. Vše ostatní je Vaše svobodná volba a to že máte ráda zvířata Vás ctí !
milda 33

XXX.XXX.142.32
Milá paní váš přispěvek je zajimavý holt českej chovatel je většinou podnikatel kde jsou peníze na prvním místě jedine plus je že když ho bude te dokrmovat tak si vytvoříte lepší vztah s papouškem a to se ješte modlete aby neměl cirkoviry.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109
Karlosara
napsal(a):
Dobrý den, prošli jsme si tady s Vámi celý příběh s pořízením žaka. Na naše rady jste nedala, papouška jste si řádně neprohlídla a kupní smlouvu asi také nemáte. Tady vůbec nejde o to jestli jste empatická milovnice zvířat nebo ne. Ten "chovatel" od kterého ptáka máte Vás evidentně podvedl. Při ceně žaka se jedná o trestný čin podvodu, pokud Vám nebyla poskytnuta výrazná sleva za uvedené vady. Vše ostatní je Vaše svobodná volba a to že máte ráda zvířata Vás ctí !
Smlouvu máme i slevu nám dal 3000 i potvrzení s razítkem od veterináře máme že nemá žádné nemoci, takto jsem papouška kupovala poprvé a doufám že ve svém životě už naposledy
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109
Karlosara
napsal(a):
Tak není co řešit, hodně zdaru
A s dokrmovací směsí už baští i rozmočené granulky tak snad je brzy začne sama, zrní už jí ale chceme hlavně ty granule. ještě chvíli a bude bez kaše a co mě těší, tak je to že umí už přiletět na ruku na zavolání
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109
lutik
napsal(a):
Co senegalské proso to mají mládata také moc rády.
Tak at se daří každý pokrok vždy potěší.
Zkusím se o víkendu mrknout na to proso, děkuji