Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.12.2015 08:43
Markéta99

XXX.XXX.214.211

Dobrý den, vcera mi bohužel zemřela andulka, netusim na co zemrela. Vcera byla k veceru divna uz se neudrzela moc na bidylku padala bud dopredu nebo dozadu tak sem si ji vzala do dlani a ona uz jen tak lezela ani drapky nenatahovala. Tak jsme ji polozili do vystlane krabicky a ona mela jako kdyby nejake nervove zaskuby hlavy tak jsem ji vzala do dlani, ale to nepomohlo a z nosu ji zacala tect cira voda (nevim zda-li to nebyl mozkomisni mok) a pak prestala dychat. Nevite co to mohlo byt? Stalo se Vam to nekdy?
Dekuji za odpovedi

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.12.2015 09:09
Uživatel s deaktivovaným účtem

Markéta99 napsal(a):
Dobrý den, vcera mi bohužel zemřela andulka, netusim na co zemrela. Vcera byla k veceru divna uz se neudrzela moc na bidylku padala bud dopredu nebo dozadu tak sem si ji vzala do dlani a ona uz jen tak lezela ani drapky nenatahovala. Tak jsme ji polozili do vystlane krabicky a ona mela jako kdyby nejake nervove zaskuby hlavy tak jsem ji vzala do dlani, ale to nepomohlo a z nosu ji zacala tect cira voda (nevim zda-li to nebyl mozkomisni mok) a pak prestala dychat. Nevite co to mohlo byt? Stalo se Vam to nekdy?
Dekuji za odpovedi

To si jí léčila vlastní životní energií, nebo co? Že si čekala, že umírajícího ptáka stačí vzít do dlaní...

Jo, příčinu smrti lze stanovit jen a pouze pitvou uhynulého zvířete.

2.12.2015 09:17
Karlosara

XXX.XXX.45.15

Dobrý den, u papouška většinou propuknou příznaky nemoci naplno až když je většinou pozdě. Při rychlosti ptačího metabolizmu je velmi málo času na nějakou efektivní léčbu.Proto se dělají různé preventivní zdravotní testy a pokud pták uhyne je dobré udělat pitvu hlavně z toho důvodu, aby se vyloučilo nějaké nebezpečné onemocnění v chovu. Některé nemoci jsou přenosné i na člověka - tím Vás ale nechci strašit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík