Uživatel s deaktivovaným účtem

A co napsat taky ceny výkupu.
chloro

XXX.XXX.159.91
Vykoupím alexandry malé, velké a mnichy modré.
chloropter
napsal(a):
Po dohodě přivezu 1.0 holub bronzovokřídlý 2.0 holoubek tamburinový možno vyměnit samce za samici,1,0 špačka čínského,1,2 holub zelenokřídly,2,2 křepelka harlekýn více info na tel 725964080 vše rok 2015.
Mám zájem o 1.0 bronzovokřídlý,1.0 tamburinový,0.1 zelenokřídlá, věřím že se dohodnem na ceně, popřípadě přivezu protihodnotou ptáky do výkupu, děkuji a jsem s pozdravem.
simon5

XXX.XXX.61.35
Po dohodě přívezu 0,1 pap.červenokřídlý kr.09 asi a korela bělohlavá kr.15 asi 0,3 neslyšel jsem zpívat. telefon 602 805 156, M. Šimon.
Dobrej, dnes sem přijel ze Sobotky, bylo to slabší než jindy a kvalita ještě horší.Pár diamantových holoubků tam bylo pěkných ale věd šina nic moc.Celkem se moc neprodávalo, lidi chtěj pěkný kousku ale nejraději za darmo.A potom se diví že kvalita upadá.Byla tam dnes i drobotina a celkem pěkná, krásný Zlatoprsky, Kubánky a pod..Škoda že sem za poměl foťák dal bych foto, vyděl sem neuvěřitelně zanedbané přepravky.U takových sem se ani nedíval co v nich ( chovatel ) má.Normální člověk to raději obejde a jde dál.Je škoda že hodně chovatelů hned běží do výkupu místo aby se pokusili to prodat na stole a když tak až potom by měl přijít výkup.Ale to už je každého věc.omlouvám se za pravopis lepší už to nebude..p.Linek.
S tema prenoskama s Vama souhlasim. Nektere fakt otresne a v nich celkem i pekny ptaci. Kupte si od takoveho chovatele neco do chovu, ze. Za me bych rekl, ze navstevnost na prosinec dobra a dle meho se i celkem prodavalo. Celkem sli andulky, oba dva kralovaci, ktery byly na burze se take prodali, barnardi, zebricky a dalsi. Takze bych rekl, ze burza pekna.
Najdou se i fajn chovatelé co na své svěřence dbají. Bohužel máme stále dost hrozných a odpudivých přenosek. Ty ani nefotíme.
Dobrý den dneska jsem byl také v Sobotce vezl jsem jen Andulky a šly pěkně na odbyt a taky jsem nakoupil co jsem sháněl a s těma přenoskama máte pravdu vyděl jsem jich několik a bylo to otřesné staré špinavé aš rosypané noviny já kdyš jedu na burzo tak je ještě čistíma třeba i otírám od prachu a jestli někdo nemá třeba ani dva listy novin tak to je smutné já tam mám jen čistý dřevo a jsem spokojen chovu zdar všem.