Pastičky na myši - novinka, system vleze-nevyleze

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.12.2015 20:10
docid

XXX.XXX.172.6

Zakoupil jsem 4 kusy těchto super pastiček, daroval je dědovi do zamořené dílny, kde každou minutu jde spatřit myš. Po měsíci počet chycených myší-0. Totální propadák. Chtěl jsem se zeptat, jestli s těmito pastičkami máte lepší zkušenosti než já. Návnada- jablko, mrkev, sýr. Jinak do obyčejných pastí se chytne několik myší deně.

17.12.2015 20:58
Tato Vovo

XXX.XXX.159.249

Myslim ze sa v nejakom vlakne riesila ich funkcnost, Tiez som ju kupil pre otca a mam silne podozrenie ze je na draka, kedze sice uz mam nejaky " zarez na pazbe" ale nic svatoborne, Kupil som ju len preto, ze preklapacky ktore sa neskotroluju su po chyteni mysi nefunkcne, tak aby bolo nieco stale nastavene. Popravde, uz by som si ju nekupil. Radsej este kupim staru klasiku.

17.12.2015 23:09
kokík

XXX.XXX.11.174

docid napsal(a):
Zakoupil jsem 4 kusy těchto super pastiček, daroval je dědovi do zamořené dílny, kde každou minutu jde spatřit myš. Po měsíci počet chycených myší-0. Totální propadák. Chtěl jsem se zeptat, jestli s těmito pastičkami máte lepší zkušenosti než já. Návnada- jablko, mrkev, sýr. Jinak do obyčejných pastí se chytne několik myší deně.

Má zkušenost je stejná, též nula, můj názor je asi následující, proč by lezli do pastičky, když mají volný přístup ke krmení, když voliérku vychytám vyčistím, vysaji zbytky krmení, vydezinfikuji, tak pastičku též nepotřebuji, protože žádná myška nepřijde, tak asi opravdu stará klasika a sem tam se něco omylem chytí.

18.12.2015 11:00
chloropter

XXX.XXX.159.91

Mám jich doma sedm a za dva mesice počet chycených myšů 4 no nevim jestli se da hovořit o uspěchu

18.12.2015 14:42
29bm

XXX.XXX.55.98

Mám pastičku cca 2 měsíce a efekt je stejný jako u mechanických pastiček, tzn. sem tam se něco chytne.

18.12.2015 15:37
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Ze všech pastiček a jedů je asi nejlepší stará klasika, denní nastražení a denní chycení myši. Nejlíp mi jdou na semínko slunečnice nebo ořech, ani špek nebo škvarek neměl takový úspěch.

matusko

19.12.2015 22:09
matusko

XXX.XXX.39.199

Tato Vovo napsal(a):
Myslim ze sa v nejakom vlakne riesila ich funkcnost, Tiez som ju kupil pre otca a mam silne podozrenie ze je na draka, kedze sice uz mam nejaky " zarez na pazbe" ale nic svatoborne, Kupil som ju len preto, ze preklapacky ktore sa neskotroluju su po chyteni mysi nefunkcne, tak aby bolo nieco stale nastavene. Popravde, uz by som si ju nekupil. Radsej este kupim staru klasiku.

Ja osobne som do takejto drôtenej pastičky za roky myš nechytil. Zato do preklápacej pastičky, ktorú zoženiete na burzách, chytám myši aj bez návnady (akurát nesmie byť z plechu, tam myš nechce ísť). Pre mňa je to zatiaľ najlepšia pastička, preto iné ani neskúšam.

19.12.2015 23:42
Tato Vovo

XXX.XXX.159.249

Pridam dnesnu skusenost. Kontroloval som pasce a v predmetnej pasci bola mys, mal som nejaku pracu tak som to odlozil na neskor. Ked som sa neskor vybral mys "vyslobodit" z pace uz tam nebola, jednoducho zdrhla. Skumal som co je vo veci, napr. prehryzeny vrchny plastovy priezor, zvysok je plech. Ziadne poskodenie som nenasiel, takze musela zdrhnut tak ako prisla. Z mojho pohladu su tie preklapacie pliesky slabe a mys sa dokaze pretlacit von a pasca im sluzi ako krmitko. Takze pacsa akoze dobra, ale v reale na dve veci...

19.12.2015 23:44
Tato Vovo

XXX.XXX.159.249

Pridam dnesnu skusenost. Kontroloval som pasce a v predmetnej pasci bola mys, mal som nejaku pracu tak som to odlozil na neskor. Ked som sa vybral mys "vyslobodit" z pasce, uz tam nebola, jednoducho zdrhla. Skumal som co je vo veci, napr. prehryzeny vrchny plastovy priezor, zvysok je plech. Ziadne poskodenie som nenasiel, takze musela zdrhnut tak ako prisla. Z mojho pohladu su tie preklapacie pliesky slabe a mys sa dokaze pretlacit von a pasca im sluzi ako krmitko. Takze pacsa, akoze dobra, ale v reale na dve veci...

14.1.2016 17:21
hyty

XXX.XXX.75.79

Tato Vovo napsal(a):
Pridam dnesnu skusenost. Kontroloval som pasce a v predmetnej pasci bola mys, mal som nejaku pracu tak som to odlozil na neskor. Ked som sa vybral mys "vyslobodit" z pasce, uz tam nebola, jednoducho zdrhla. Skumal som co je vo veci, napr. prehryzeny vrchny plastovy priezor, zvysok je plech. Ziadne poskodenie som nenasiel, takze musela zdrhnut tak ako prisla. Z mojho pohladu su tie preklapacie pliesky slabe a mys sa dokaze pretlacit von a pasca im sluzi ako krmitko. Takze pacsa, akoze dobra, ale v reale na dve veci...

Dnes jsme na firmě instalovali na zkoušku tyto pasti do rana se chytly tři ale bohužel se dostaly ven zkoumali jsme na dilně kudy se dostaly ven a zjistili jsme že zpětna klapka špatně tesnila a plišky byly ohnute po srovnani a doladeni vše vpořadku a ani ty nejmenši se nedostaly ven, akorad skoumame jak humaně se živych myši zlikvidovat, potopim li parkrat past do vody zachvili to zrezivi mate nejakou fintu jak na ně?

14.1.2016 17:30
Tato Vovo

XXX.XXX.194.71

Ano, mam na to svoj know-how

14.1.2016 17:52
hyty

XXX.XXX.75.79

Tato Vovo napsal(a):
Ano, mam na to svoj know-how

Děkuji za vyčerpavajici odpověd

14.1.2016 18:37
ZDENKO.4

XXX.XXX.61.35

Zdravím přidám také nějakou zkušenost koupil jsem 1tuto past nalíčil jsem kukuřici a ořech a dal ke zdi do venkovní voliéry kde maj myši pořád co žrát dva dny nic a pak to začlo jeden den 1 druhej 2 a pak +/- 2 myši.Celkem 12 se chytlo. Humálně jsem je vyklepal kocourovi ten si dal.smajlíkted je to slabší sem tam 1.

14.1.2016 21:54
irča

XXX.XXX.21.198

Učíme je plavat v kýblu (otevřu a vyskočí) a ty myšky se to ne a ne naučit.
Pastička funguje skvěle, jen je potřeba ji udržovat v čistotě.

Jannas

19.12.2021 19:56
Jannas

XXX.XXX.87.191

Za mě je nejlepší jed a je klid. https://www.agron.cz/schopf-ratzia-bag-b25-500g/

alfonzo

19.12.2021 21:30
alfonzo

XXX.XXX.0.243

Jannas
Další hibernovaný,no nic,venku je obleva,asi vás bude povícero.

Přidejte reakci

Přidat smajlík