Dobrý den,
tak po roce téma Straubing... Jsem zadavatel, který minule získával informace. Tak teď napíšu, jak to probíhalo, kdyby měl letos někdo stejný problém jako já loni. Vytisknul jsem papíry a zašel jsem s nimi na krajskou veterinu. Potvrzení bylo zdarma, jen malá připomínka - vše je na nich v němčině. Pak už stačí jen připravit a vyplnit přihlašovací papíry a popisku na klece. Na místě jsem byl od 5,30 hod. ve frontě, následovalo příhlášení a přidělení vystavovacího čísla. Papír od veteriny nikdo nechtěl, a tak jsem nikomu nic nevnucoval. Našel jsem si misto, připravil jsem klece a ptáčky. Místa bylo dost, protože probíhala někde jiná burza (asi Erfurt). Nakupující začali přicházet asi kolem 7,00 hod., proto jsem šel prodávat. Je dobré se tedy po burze porozhlídnou než přijdou návštěvníci. Německy neumím, ale když někdo chce něco koupit nebo prodat, určitě se domluvíte. Já jsem prodával i Italovi. Dokonce si řekl o jablko a mrkev na cestu. Vše bez problému. To vše k minulé burze Straubing 2015.
Straubing 2016: Koukal jsem na stránky, našel jsem že bude 17.1.2016. Je to tak? Může mi to někdo potvrdit? Určitě zase pojedu! Děkuji
Budu se opakovat. burza bude 17.1.2016
viz. odkaz http://www.kzv-straubing.de/index.html
stačí vám to ? lidi asi budou zase něco říkat...
bubanek
napsal(a):
Dalsi burza ve Straubingu je 6.11 2016 ? Je lepsi navstivit burzu ted na podzim nebo je lepsi trikralova ? Dekuji za info.
Zdravím Vás,
obecně se považuje tříkrálová burza za mnohem větší s pestřejší nabídkou...ikdyž má své specifika...posledně nás pořádně namýchli, neboť řádným návštěvníkům byl umožněn vstup vedlejší řadou s výrazným zpožděním. Někteří kolegové co již, věděli, záměrně vezli ptáky v přenosce, aby se do haly dostali dříve řadou pro prodejce..