flambo

XXX.XXX.112.232
ikor

XXX.XXX.73.211
Beginneris
napsal(a):
Krása, koľko približne stoja ?
Samce 80 e.samice tak120 e.záleži kdo ako dá.
korol
napsal(a):
Zimujete venku? mate vytapeny zalet? ja mam tyto papousky letos poprve... Zimuji v temperovanem zimovisti na 10C.. A nejspis se budu snazit odchovavat i zimovisti.. Nechci je pred hnizdenim stehovat.. Co si o tom myslite?
Ja mam venkovni voliery se zaletem ale bez pritapeni, kdyz je venku -15 tak v zaletu je teplota tak -7...vylet me rozmery 3-1,2-2,2 a zalet 2,5-1,2-2,2...rodobrisi jsou celkem agresivni takze je lepsi je chovat ve vetsi voliere, samice ma sanci samci uletet..ja jsem teda nak obzvlast velkou agresivitu nepozoroval ale ostatni chovatele rikaji opak..mozna mam stesti na mirnejsiho samce vloni kdyz meli vajicka tak bylo obcas i -5 stupnu, bal jsem se aby vejce neprostydly ale samice perfektne sedela a vylihlo se s 5 vajec 4 mladata, jedno bylo neoplozene...letos me ceka 3 sezona s rudobrichymi, jsou to krasni a tvrdi ptaci..at se dari
Dobrý den chci se zeptat jestli se můžou chovat v celoroční venkovní voliéře bez záletu já budu stavět voliéry a budu mít zadní stěny do účka zadělané deskami cca 2m a cca 3m bude pletivo a proto nedělám zálety a jestli se může chovat více párů pohromadě.Voliéry budou cca d.5m š.1,5m v.3m ale nebude tam ten zálet. Děkuji za odpověď Martin.
ikor

XXX.XXX.73.211
Martin-rosely
napsal(a):
Dobrý den chci se zeptat jestli se můžou chovat v celoroční venkovní voliéře bez záletu já budu stavět voliéry a budu mít zadní stěny do účka zadělané deskami cca 2m a cca 3m bude pletivo a proto nedělám zálety a jestli se může chovat více párů pohromadě.Voliéry budou cca d.5m š.1,5m v.3m ale nebude tam ten zálet. Děkuji za odpověď Martin.
Ja mám 5-ti.rok.vonku bez zálet bol už aj -25c a pohode vidla korel ne utoči vobec možem povedať su agresivné iba ako speváky.
Martin-rosely
napsal(a):
Chovat zasadne jen 1 par ve voliere a hlavne k nim nic nedavat...
stewe5
napsal(a):
Zkuste udelat jeste jine fotky, takhle je to fakt tezky typovat..
Tady jsou.
ikor

XXX.XXX.73.211
Su to samce.
stewe5
napsal(a):
Pane ikor..ukazte nam prosim svoje rudobriche!diky
Ja osobne si myslim ze je to samice...na samce ma dost malou postavu...
Docela by me zajimalo jak poznate na fotce ze ma malou postavu. Nechapu naco lidi delaji DNA kdyz tady mame tolik odborniku co to pozna podle fotek
ikor

XXX.XXX.73.211
stewe5
napsal(a):
Pane ikor..ukazte nam prosim svoje rudobriche!diky
Ja osobne si myslim ze je to samice...na samce ma dost malou postavu...
Maju moc modré čelá samičky su matnéjšé.100% je DNA.neni to moc peniaz dajťe si urobiť.ja fotky ne mám.ale viem že moja samica ktoru každy určil za samicu o 4 roky podla DNA polo samec.su večé aj menšé samce na 80% sa predávaju len samce jedno večé knemu menšé a jeto pár.poz.
ikor
napsal(a):
Maju moc modré čelá samičky su matnéjšé.100% je DNA.neni to moc peniaz dajťe si urobiť.ja fotky ne mám.ale viem že moja samica ktoru každy určil za samicu o 4 roky podla DNA polo samec.su večé aj menšé samce na 80% sa predávaju len samce jedno večé knemu menšé a jeto pár.poz.
Dobry den, je pravda ze ja sem daval fotky před 3 lety na urceni a skoro každý typoval 2 samce...na jare bylo v budce od 2 samcu za tyden 10 vajíček...takze jsem vymenil samce za samici a od te doby odchovavam... je to asi opravdu jen hadani z koule...at se vsem s rudobrichymi dari
stewe5
napsal(a):
Dobry den, je pravda ze ja sem daval fotky před 3 lety na urceni a skoro každý typoval 2 samce...na jare bylo v budce od 2 samcu za tyden 10 vajíček...takze jsem vymenil samce za samici a od te doby odchovavam... je to asi opravdu jen hadani z koule...at se vsem s rudobrichymi dari
Samozrejme sem vymenil samici za samce...
hornik
napsal(a):
Tak at to vyjde odkud jste?je u vas ještě snih?
Jsem z Krkonos, snih uz neni ale minuly tyden jeste byl...od stredy se ma oteplovat tak uz to bude OK...v loni bylo ve voliere po celou dobu sezeni kolem 0 i lehce minus a vse bylo bez problemu, samice je uplne vzorna a paradne sedi napisu jak to dopadne, jak rikam, o vikendu by mely byt na svete
Tak letos jen 1 mlade, ostatni se nedostaly ze skořápky, nevim proc..?uz hotove mláďata...
2 dny stare mlade..