Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.1.2016 06:53
Realiena

XXX.XXX.220.6

Máte někdo zkušenosti s touto líhní? A to konkrétně pro inkubaci vajíček Amazónků bělobřichých. Předem děkuji za info. K. Ř.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.1.2016 19:38

Nebal bych se toho jsou to kvalitni lihne znamej pouziva od nich tu nejmensi a spokojenej.

13.1.2016 08:19

Dobrá, ale velký problém mi dělá to, že při nepatrném výpadku el. energie nepokračuje v nastavených hodnotách. Když vím, že budu dva dny pryč, řeším to tak, že zapojím síť-nabíječka12V- akumulátor- a zase měničem na 220V. Už jsem ji i rozebral a pokoušel se najít místo, kde bych našel upravené napětí a na něj natrvalo napojil aku, ale nenašel jsem.
Řeším tím z mně dostupných zařízení záložní zdroj, který ale nelze klasicky použít, protože i při sebemenším probliknutí žárovky se líheň restartuje na základní hodnoty.
Jestli někdo vymyslel lepší řešení, dejte prosím vědět. Líhnutí zdar.

13.1.2016 13:26
cone

XXX.XXX.160.35

Realiena napsal(a):
Máte někdo zkušenosti s touto líhní? A to konkrétně pro inkubaci vajíček Amazónků bělobřichých. Předem děkuji za info. K. Ř.

Mám Rcom Suro 20 a jsem spokojen - ale líhl jsem prozatím jen křepelky, papoušky majerovy a pap. konžské - vše probíhalo v pohodě.

1.3.2016 20:24
noname

XXX.XXX.64.7

Ja mam 50 pro skvela liahen nic nerobim len dolievam vodu a presvietujem vajcia, na zaciatku nastavim program a o ostatne sa uz postara umela inteligencia. Bezporuchova a lahko sa cisti.

Přidejte reakci

Přidat smajlík