Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

12.1.2016 12:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

Hezký den, psala jsem tu kdysi že jsme si koupili žaka že měl špatnou nohu, to ale teď řešit nechci. Naše Julie má 4 měsíce pryč a když je venku, nebo v kleci to je fuk a s něčím si hraje najednou do toho začne dost klovat a křičí u toho takový ten zuřivý bublavý křik, po chvíli se uklidní a je vše ok, to že to dělá na hračky nevadí, ale sedí nám třeba na rameni něco žvatle já jí a najednou zakřičí a klovne do ucha nebo mi napadne culík, zatím nekousla do krve ale člověk se lekne, potom buď odletí pryč a nebo hned udělá ze sebe hodnou a chce mazlit, jak tohle odbourat? jinak je perfektní jen máme strach aby se to nějak nestupňovalo.

12.1.2016 13:37
jurosik

XXX.XXX.115.60

To krátke škriekanie a mávanie pritom krídlami pri hraní sa by som prirovnal k takému návalu radosti zo života.Aspoň viete že je v poriadku, no a aby nekúsal, tak to si ho musíte vychovať.

Neregistrovaný uživatel

12.1.2016 15:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

jurosik napsal(a):
To krátke škriekanie a mávanie pritom krídlami pri hraní sa by som prirovnal k takému návalu radosti zo života.Aspoň viete že je v poriadku, no a aby nekúsal, tak to si ho musíte vychovať.

Ona u toho nemává právě to spíš je načechraná, pak jak kdyby si to uvědomí, natáhne se skoro na půl metra a uletí.

12.1.2016 19:33
jurosik

XXX.XXX.200.161

Možno u vás je to trochu inak ale bude to to samé.Aspoň ja som to takto vypozoroval u svojich žakov za tých 5 rokov, čo ich chovám Je to také chvilkové škriekanie až krákanie. Popritom sa vešajú dole hlavou, rozťahujú krídla a navzájom sa doberajú zobákmi.Potom odlietajú.Myslím že aj váš chytá takéto nejaké podobné, fanty,.To kusanie ho odnaučte čím skôr, viem ako bolí prekusnuté ucho! Ak si myslite že to čo som vám napísal nezodpovedá správaniu sa vášho, mazla, tak už len čakať že poradí niekto iný.

12.1.2016 20:20
olgasvarhova

XXX.XXX.112.238

Také mám kousavou kaka´dačku růžovou, je jí 7měsíců, ale když se na ni zlobím, je to ještě horší.Mám ji doma dva a půl měsíce a žádné zlepšení.Mazlíme se a najednou kousne.Také si nevím rady, amazońan, mě už po dvou měsících nekousal a je miláček...

Neregistrovaný uživatel

12.1.2016 21:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

Tak my zkoušíme slovní zákaz "Julinko neeee" a většinou na to reaguje. ale vnímáme že manžela bere sobě rovného a mě asi moc ne, na mě si frká víc potvora. ale občas má takovou mazlivou kdy za mnou chodí víc jak za manželem kuká na mě, pusinkuje a chce se muckat. navíc mi přijde že když jsem a ní sama je to ok jak jsme oba s manželem tak se asi předvádí těžko říct, možná zkusíme napomenutí a když nepomůže tak šup s ní do klece a uvidíme.

Přidejte reakci

Přidat smajlík