bb

XXX.XXX.13.153
Kdo by hoval takové strašidla
Dobrý den,
pomůžete mi určit mutaci? Je to ještě asi dost brzy, ale třeba někdo poradí už teď. Na poslední fotce je to ten do modra. Díky.
frodik
napsal(a):
Dobrý den,
jde o plavou mutaci.
Díky, názory jsou ještě pale fallow nebo skořice. Pale fallow jsem myslela taky. Za plavou jsem brala tu na obrázku (jak se jí dotýkám rukou). No uvidím, až se víc opeří.
eli22
napsal(a):
Díky, názory jsou ještě pale fallow nebo skořice. Pale fallow jsem myslela taky. Za plavou jsem brala tu na obrázku (jak se jí dotýkám rukou). No uvidím, až se víc opeří.
Jelikož máte samečky ode mě a jejich otec je plavý tak mám jistotu. Ptáčka co se ho dotýkáte je losos nebo taky růžový (opalinový) plavý kombinace růžové a plavé. Skořici ztmavne oko a červené ho má jen v mládí pak má oko tmavé, takové ptáky u nás jen tak nenajdete a jestli je někdo má tak se ještě nepochlubil, ale možná se pletu. U nás řada chovatelů chybně vydává plavé ptáky za skořici já teď jednu skořici odchoval tak dám foto a uvidíte ten rozdíl.
eli22
napsal(a):
Dávám ty fotky.
frodik
napsal(a):
Dávám ty fotky.
Díky za fotky a názor. Nicméně mrkněte na tento web, tam je skořice malinko jiná. Možná foto zkresluje. http://thesplendidbourkebirdblog.blogspot.cz/p/bourke-genetics.html.