Uživatel s deaktivovaným účtem

Jaké jsou tet ceny?
papouch23

XXX.XXX.128.20
Prej se vůbec nevykupujou fišeráci, co je na tom pravdy?
zdenekstr
napsal(a):
Dotazy na výkup nejsou dotazy chovatelů, ale dotazy množitelů. Ty si pořídí druh, který je momentálně v oblibě (druh nebo mutace) a množí a množí. Pak čekají velký zisk. Většinou je výsledek ve frontě u výkupu.
A na to jste prisel kde, jiste zde ze? Jak muze blbost vypadnout z rozumného člověka ?
zdenekstr
napsal(a):
Dotazy na výkup nejsou dotazy chovatelů, ale dotazy množitelů. Ty si pořídí druh, který je momentálně v oblibě (druh nebo mutace) a množí a množí. Pak čekají velký zisk. Většinou je výsledek ve frontě u výkupu.
My mnozitelia nemozeme za to že vy pan chovatel len chovate, chovate a nic nedokazete rozmnozit.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jaká byla cena rosel?
va.sl
napsal(a):
Tu jsem nezjištoval, ale viděl jsem u výkpců opravdu pěkné kusy pestrých..skoro by se dalo říct, že ani na stole takové nebyly..bohužel.
Tomu se mi nechce ani verit, vzdyd na stole každý proda a byvaji tam prece kvalitni kusy, kazdy pise ze veze kvalitu, tak jak je mozne ze kvalita jde do vykupu.
papouch23

XXX.XXX.128.20
simacek123
napsal(a):
Tomu se mi nechce ani verit, vzdyd na stole každý proda a byvaji tam prece kvalitni kusy, kazdy pise ze veze kvalitu, tak jak je mozne ze kvalita jde do vykupu.
Přesně tak, to je jen zožné přání mnoha a povídačky pro zasmaní.Nebýt výkupu, tak chovatele běžné austrálie, ale i jiných běžných dosti zapláčou.
papouch23
napsal(a):
Přesně tak, to je jen zožné přání mnoha a povídačky pro zasmaní.Nebýt výkupu, tak chovatele běžné austrálie, ale i jiných běžných dosti zapláčou.
Ja si to myslim, tez u me jak vic polovina pujde do vykupu, kdo by to porat kupoval. Staci sledovat inzerci, inzeraty porad dokola a to nejenom muj. Nektere osobne znam a vim ze mají tak jako ostatní i dobře krasne kusy které ovšem tez neprodají.takze vykup nebo stavet do nekonecna coz také nelze.
simacek123
napsal(a):
Ja si to myslim, tez u me jak vic polovina pujde do vykupu, kdo by to porat kupoval. Staci sledovat inzerci, inzeraty porad dokola a to nejenom muj. Nektere osobne znam a vim ze mají tak jako ostatní i dobře krasne kusy které ovšem tez neprodají.takze vykup nebo stavet do nekonecna coz také nelze.
Pánové,
buď chovám pro radost, náklady nepočítám, nebo pro kšeft, pak počítám.
Jestli je někdo množitel nebo chovatel je pro mě, když jdu kupovat úplně jedno. Musím o tom co kupuji něco vědět.
Tahle diskuze o výkupních cenách je jen pro ty, kteří na burze nebyli a doufají, že do příště výkupní ceny neklesnou. I já, který v zimě nejezdím si odpovědi rád přečtu.
Já osobně jsem rád, že nikdo nediktuje co koupit, za kolik a kam to nahlásit. Čtyřicetiletí chovatelé už neví, o čem mluvím. Koníček nikdy nebyl podnikání. Jen vyvoleným se to podařilo.
SERGI

XXX.XXX.213.160
Guldy tam byly poměrně zastoupené, některé opravdu krásné kousky, jinak ve výkupu kakariky 200.