Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat na orintační ceny modrý a štěpitelných límčáků. Je mi jasné, že rovněž cenu bude hrát kvalita.
Děkuji.
bartrand
napsal(a):
Zalezi taky na stari ptaku. Dvouleti co muzou pristi sezonu hnizdit budou podle me minimalne o 25% drazsi nez mlade kusy na ktere budete cekat tri roky.
Ja som kúpil v roku 2015/10 - 1.1 barnard velký límcový modrý kr.11 - 1000 eur.
sharon
napsal(a):
Skúste foto, aby sme videli Vašich límčákov
S pozdravom.
Pred vanoci musela samice na leceni, nejaka bakterie v dychacich cestach. Bal sem se ze ji samec bude napadat. No prijemne me prekvapil. Hned po vpusteni zpet do voliery ji poznal a zacal se naparovat, pak k ni priletel a zacali se krmit. Koupil jsem je i s tpu volierou a jejich puvodni budkou. Oba ptaci navic pochazi mimo cr. Mit zname se vyplati :)
S pozdravem.
bartrand
napsal(a):
Pred vanoci musela samice na leceni, nejaka bakterie v dychacich cestach. Bal sem se ze ji samec bude napadat. No prijemne me prekvapil. Hned po vpusteni zpet do voliery ji poznal a zacal se naparovat, pak k ni priletel a zacali se krmit. Koupil jsem je i s tpu volierou a jejich puvodni budkou. Oba ptaci navic pochazi mimo cr. Mit zname se vyplati :)
S pozdravem.
Takže ako som pochopil, Vy sa ťešíte, že ste kúpil lacnejšie, že máte priateľov, ale on Vám predal chorého papagája, a ešte si aj vypýtal peniaze - na to sú priatelia, ako Vy píšete, dýchacie problémy sú nevyliečitelné, u nás neexistuje veterinár, až na pár prípadov v ČR, čo by našiel liek na tieto problémy, prajem aby Vám to vyšlo.
sharon
napsal(a):
Takže ako som pochopil, Vy sa ťešíte, že ste kúpil lacnejšie, že máte priateľov, ale on Vám predal chorého papagája, a ešte si aj vypýtal peniaze - na to sú priatelia, ako Vy píšete, dýchacie problémy sú nevyliečitelné, u nás neexistuje veterinár, až na pár prípadov v ČR, čo by našiel liek na tieto problémy, prajem aby Vám to vyšlo.
Mel jsem v chovu problem s bakterii e.coli, sve ptaky jsem zacal lecit pred prevozem limcaku ke me, ty jsem po 14 dnech nechal testovat, zda se u nich tez neobjevili bakterie ktere jsem u puvodnich ptaku lecil. Vysledek byl negativni. Nevim presne zda slo o dychaci cesty, delali jsme vyter zobaku a lecil jsem amoxicilinem, sama doktorka mi rekla ze papousek bude v poradku, jedna se o ojedinele pripady, bezne se bakterie na kterou se lecila barnardka u ptaku nevyskytuje. S nejvetsi pravdepodobnosti se tam dostala od sousedovic psu - voliera je hned u plotu. Takze tak :).